Vjerovatno imaju, vidio sam na netu kostaju oko 2$ sto nije puno.= Citat =:
Izvorno postao nicols
Printable View
Vjerovatno imaju, vidio sam na netu kostaju oko 2$ sto nije puno.= Citat =:
Izvorno postao nicols
nicols, očito da se i moj uplašio servisa, jer već 2 dva dana radi ko vurica... samo da ga opet ne ureknem....
Ja imam isti problem, moj dole neće nikako, ne mogu više skoro nikako koristit mobitel, još dok mi je trajala garancija odnesem ga ja tipu gdje sam kupio i kažem da mi ne radi joystick, on uz mobitel i njemu sve radi, i onda je radio jedno 2 tjedna i onda opet ista stvar, šteka ko lud, stid me odnijet ga na servis da čovjek vidi kakav je, koda je prošo cijeli prvi i drugi svjetski rat na bojištu
kaj te ima biti sram odnjet ga na servis, njih treba biti sram primiti mobitel u garantnom roku (jer je to vremenski period kada se mobitel nebi trebao kvariti, a ipak se pokvario)
Ma nebi kod ovih kod kojih sam kupio nosio jer je ionako prošla garancija, ja znam jednoga koji popravlja mobitele, mislim da ću kod njega to odnijet, čovjek je mom starom popravio Siemens S55 preko kojeg je autom prešao, to je bilo prije oko dvije godine, mobitel i sada radi kako treba
eto, čisto radi informacije, moj opet katastrofalno šteka... od onog lika na crno sam dobio vizitku od jednog servisa i broj njegovog mobitela, tak da mi je to ko garancija... hehe, bolje išta nego ništa!
A kaj ti reko da neces trebat nista platit?
nije mi niš reko... sam je reko da je to garancija i da je sve u redu... znači, podrazumijeva se...
Evo zgodna stranica sa djelovima za SE modele, bacite oko na joystick ono sto sam ja pricao 2$ a meni u sevisu za zamjenu istoga trazili 300Kn.
http://cnn.cn/shop/sonyericsson-k750i-c-28_105.html
Jadni vi s tim cool mobitelima ;) Najbolje je bez joystick-a :) Evo i mom starom na t630 šteka prema lijevo...
meni je malo stekao u pocetku,ali sad radi solidno,iako ne savrseno.cini mi se da je bolji joystick na w800!?
Da, W800i i D750i imaju daleko najbolje joysticke!
Ja imam D750i već dva mjeseca i nemam problema! (knock-on-wood :spin: )
Uzeo si mi rijec iz usta ;D= Citat =:
Izvorno postao Mate_Balota
pa gdje je tu logika?radjeni su na istoj osnovi!
K750i joystick;= Citat =:
Izvorno postao zmija
http://cnn.cn/shop/images/k750joystick-120x120.jpg
W800i joystick;
http://cnn.cn/shop/images/w800ms-120x120.jpg
Jel vidis koja je razlika, ne znam u cemu je kvaka no cinjenica je da se joystic na W800 manje kvari.
Stvar je u tome što je na W800 joystick manje izložen, odnosno onaj donji kružni dio je više skriven tako da je manja mogućnost ulaska prašine pod njega i time se smanjuje rizik za kvar...
Da uprvao tako.= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
pa svejedno.zasto bi na w800 joystick bio bolji?
D750 i W800 nemaju te probleme!! ha,ha :klap: Imam D750 već 4, 5 mjeseci i nemam nikakvih problema sa joystikom, ne znam u čemu je fora ali očito je da su puno bolji nego na k750 i općenito
na K-seriji!! Imao sam k700 i joystick je bio užas jedan!!
I mene moj K500 izludi sa joystickom... Pogotovo dole, ostale strane su kako-tako dobre... :(
i mene za dolje ... ali evo, upravo sam prodao mob, pa nije bed vise :)