Sad se ti zamisli Kinez - P800; treba li nam što značiti ta korelacija:confused:
Printable View
Sad se ti zamisli Kinez - P800; treba li nam što značiti ta korelacija:confused:
Za to azijsko tržište izlazi P802 model....
:jehon: Kinez-Japanac ili Azijat ako želiš,to ne treba značiti ništa osim rasne pripadnosti glumca.Nama je važna sprava koju on koristi. Capiche!?
U čemu je razlika između 800 i 802, šta je 802 chinese version ( kao sc kod ericssona)?
Razlika bi trebala biti u softwareu i radnoj frekvenciji.Sve ostalo je uglavnom isto.
I naravno u slovima :D
Da točno,htjedoh napisati jeziku softwarea.Zahvaljujemo Ivanu na dodatku.:japan:
Pise se da dolazi na trziste u Sijecnju 2003 . samo se cijena jos nezna . . . . . .
OVDJE pogledajte izvjestaj od prilike 5-6 str. ima i jako puno zanimljivih slika . . . .
Ovaj mob se čeka duže od Mobila...:D
From an official Sony Ericcson press release:
STOCKHOLM -(Dow Jones)- Sony Ericsson has begun shipping its P800 camera phone, a spokesman for the mobile-phone maker said Wednesday, after several months delay.
The phone should appear first in stores of the Nordic region, Italy and Hong Kong, Sony Ericsson spokesman Peter Bodor said. It won't reach other markets until early in 2003, he said.
The P800, which includes a digital camera and functions as a personal digital assistant as well as a phone, was originally due to hit the market by the end of September, but Sony Ericsson delayed the launch without explanation. It promised to have it out before Christmas.
The phone is one of several new models from Sony Ericsson that analysts say must be successful if the company, a joint venture created by combining the phone units of Telefon AB LM Ericsson and Sony Corp. last year, is to reverse the slide in its market share and reach profitability.
Sony Ericsson was the world's fifth largest phone maker in the third quarter of 2002, with a market share of around 5%.
Company Web site: http://www.sonyericsson.com
SonyEricsson P800
Zagreb, 12.12.2002. 10:11 (Bug On Line)
SonyEricsson je objavio da će od sljedećeg tjedna početi prodavati svoj P800 model, no samo u tri države.
Naime, uređaj će početno biti dostupan samo u Švedskoj, Ujedinjenim Arapskim Emiratima, te Grčkoj, dok će u ostatku svijeta isporuka početi tokom siječnja i veljače. P800 je najjači SonyEricssonov model kojem su glavne karakteristike veliki ekran u boji i integrirani digitalni fotoaparat, a uz "telefonske" funkcije nudi i mogućnosti karakteristične za ručna računala.
Svojim karakteristikama P800 bi trebao predstavljati direktnu konkurenciju Nokijinom 7650 modelu, a procjenjuje se da će mu cijena (bez subvencija operatera) biti između 900 i 1.100 eura.
ljudi, ja sam tek sad procito ovaj text, mada sam cuo i prije za p800, ali ja mislim da i kad on dođe kod nas, bit če skuuup......
pa čemo se divit onima koji ga imaju...... ajoj
svida mi se sto ce imati sonijev poznati 3d meny
SE P800 - Nok 7650 10:0
Od čega krenuti?
SW,cam,izgled..........??
Napokon pravi mob nakon R520 (i T68,naravno).
850 EURA na crno! jucer sam pito!
Nije da se hvalim (ustvari i hvalim se pomalo :) ) ali sam ga kupio prije nedjelju dana za 750EUR sto za ovakav aparat i nije mnogo. Stvarno je ludnica, za sada nijednom nije zastekao a maltretiram ga maximalno... Dobra velicina, odlicno izgleda, gomila funkcija, softver brz ko munja...
lexus ajde pricaj malo vise....
kad vec košta ko novi kompič, dal ga se uopče isplati kupit...
kakve su fotke... (rezolucija na kompiču)
Pa cuj, to i jeste kompjuter, vrti sve zivo: mail, web, wap, word, excell, power point, mp3, mp4, wav, midi... you name it!
Fotke nisu bogzna sta ali nije ni ocekivati od aparata VGA rezolucije neke bajne slike. Za to imam Olympus E20p :) Vrijedi svaku paru, ja nisam spavao dva dana kad sam ga dobio...
blago tebi
Sto cu, stedio sam pola godine i (ne)strpljivo cekao da se pojavi u prodaji. Da zna zena koliko sam dao para za njega, ne bi sad kucao ovo :D
ja nisam spavao 7 dana kad sam kupio t68. DA DA SAMO SE VI SMIJTE, ALI TO JE BILO PRIJE 2 GODINE KAD JE DOŠO, I BIO JE GLAVNA ATRAKCIJA
kupiču p800 pa makar moro opljačkat banku
U Engleskoj Orange nudi P800 uz ugovor za 249 funti!
(ispod 3000kn)
danas sam prvi put uživo vidio p800! prije sam isto gledo po dučanima i nigdje ga nije bilo a danas sam bio u jednom radi md playera (i kupio sam ga) i vidio sam p800
neču reč koji dučan da nebi ispalo da ga reklamiram.....haha
o md playeru više ovdje