Čovjek uštedio, pa si otvorio tvornicu. ;D Meni tako svejedno što dižu cijene, kad i tako ne kupujem te proizvode, Colu kupim jednom u mjesec-dva...
Printable View
Čovjek uštedio, pa si otvorio tvornicu. ;D Meni tako svejedno što dižu cijene, kad i tako ne kupujem te proizvode, Colu kupim jednom u mjesec-dva...
Ma dobro OK. Kužim te. U pravu si, boli i mene i za Todorića i za Rajića, ali imam neki kurčev osjećaj da kad kupim jamnicu (koja, usput, nije iz Španjolske ;D) da će ipak onaj "šljaker" koji radi u tvornici dijelom dobit moju lovu. Rađe on, nego Slovenac. Ne mrzim Slovence, ali više volim svoje. Slovenci ionako imaju veće plaće od nas. Nisam praznovjeran, ali mislim da na taj način pomažem i niko me neće razuvjerit. Ako več imam izbor kupujem hrvatsko.= Citat =:
Izvorno postao KaKaV NeReD
EDIT: znam da sme već off, ali da još ovo napomenem. Zanš koja je drćava njveća izvoznica tekstila u svijetu? Kina? Indija? ne, ne - Odgovor je Danska. A nema ni jednu tvornicu. Radi se o posredovanju i raznim kombinacijama. Znači samo menadžment i visokoplaćeni poslovi, a ne šljakerski.