Danas se signal pojavio i u Importanne centru, tj. ima ga u sredini centra, na rubovima jos ne. Izgleda da testiraju i da ce to brzo proradit punom snagom.
Printable View
Danas se signal pojavio i u Importanne centru, tj. ima ga u sredini centra, na rubovima jos ne. Izgleda da testiraju i da ce to brzo proradit punom snagom.
izgleda da stavljaju male bazne stanice u importane.= Citat =:
Izvorno postao JBT
mislim da se radi o novim stanicama izvan importanea.
Importanne je takav prostor da ne postoji apsolutno nikakva sansa da bi se do njegove sredine mogao probiti signal koji je izvana. Dolje jedva uhvatis cak i radijski signal!
Uostalom, jos otprije funkcionira bazna stanica na Esplanadi.
Ako su informacije s newsa tocne, Tele2 signal pojavio se u Dubrovniku i Sisku. Sto se zagrebackog Importannea tice, tamo Tele2 ima 1 baznu stanicu koja je smjestena negdje u sredini tako da signala trenutno nema u cijelom Importanne centru.
napokon se signal siri i van granica samog zagreba! dosad se mogao loviti samo do podsuseda, a sada je dosao i na nasu stranu medvednice.
zasad ima maksimalno 3 crtice od 5, ali i to je pocetak! :)
Evo kazu, od danas radi Tele2 u Rijeci.
Svaka čast stabilnosti Tele2 mreže,u sobi imam jednu (1) crticu signala od 7 na 6510 i cura me nazove,taman sam mislio da se prebacio na VIP jer nije bilo nikakvog prekidanja u razgovoru i zvuk je bio(standardno za 1800MHz mrežu) odličan.Završim razgovor,pogledam na ekran a ono ona jedna crtica i TELE2 logo još uvijek stoje.Wow! :thumbup:
a kakvo je stanje u požegi? nisam dugo bio, za božić je funkcioniralo preko vipa-? imatić-izvješće.....?
Evo čujem da je tele2 u samoboru popravio signal tak da više nije pola pola. Malo vip malo tele2 :beer:
Nova bazna stanica u Slavonskom Brodu, jos nije ukljucena koliko sam skuzio, a postavljena je na neboder Djure Djakovica...
inace, danas opet nesto petljaju s gprs-om u Zagrebu, jer mi sad javlja da mi nije spojen,
dakle na sony ericssonu javlja se plavi trokut koji je prazan, a kad je spojen onda je pun...
edit: gprs je ponovno spojen oko 17.30h
Da, je, i bilo je vrijeme, jer ono je bila katastrofa, svaki dan rucno prebacivanje ujutro na tele 2, navecer na vip. Ako ides svaki dan dan u Zg., pocne zivcirat, ili pocnes zaboravljat, onda ti poruke ne stizu po pola sata ili si nedostupan. Navodno je toranj u Samoborki i zbilja se popravio signal, zove se bez problema i prica bez prekida!:thumbup:= Citat =:
Izvorno postao ojpi
Evo i Opatija je pokrivena signalom Tele 2
Točnije, ta bazna stanica je u trgovini tele2 partnera (ili u blizini) jer je unutar trgovine i malo okolo full signal ali čim se udaljiš nekoliko desetaka metara signal se gubi. Još nije pokriven dosta velik dio importannea.= Citat =:
Izvorno postao JBT
a kad če u Puli biti njihov signal?
A tko to zna,.Ocito vise nema mjesta za niti jednu baznu stanicu na vodotornju;D;D
Mislim da su ga napokon pokrili cijelog. Neki dan sam provjeravao; jer nemam karticu tele2 i imao sam signal di ga prije nisam imao!= Citat =:
Izvorno postao ojpi
Ja sam bio u subotu dole, u blizini onih kafica i sandwich barova i tamo nisam imao signal.
da a izmedu rijeke i opatije moras mjenjat na vip= Citat =:
Izvorno postao RAUL
Zašt bi morao mijenjat? Samo te prebacuje.= Citat =:
Izvorno postao djebab
mozda ja nisam prebacio na automatski ali na dva mobitela mi je stekalo nazvao sluzbu za korisnike i rekli su da imaju manjih problema= Citat =:
Izvorno postao ojpi
Evo vijest sa newsa. Tele2 signal i u Zadru.
Baš sam bio za vikend i po gradu je dosta dobar jedino u nekim kafićima prebacuje na VIP,meni je u autu držao skoro do kraja Novih Bankovaca tako da ima ocjenu vrlo dobar.Jedna bazna stanica je na silosu a dali ih ima još neznam.= Citat =:
Izvorno postao zerobravo
znači da TELE2 ima jako dobru pokrivenost i da bi se mogla još više poboljšati uskoro....što je za njih dobar korak...
Tele2 još uvijek ima slabu pokrivenost, a to što se i u drugim gradovima pojavljuje njihov signal, ne znači da mogu uskoro se skinuti sa nacionalnog romainga i nastavit samostalno... Daleko od toga...