ok ok sve 5, sorry
Printable View
ok ok sve 5, sorry
jucher kupio mobitel d600.... fw je xfek2
malo OT:
i josh me samo zanima dal sam mogo sjebat mob sa prekratkim punjenjem... naime, dobio sam mob iz duchana, i bio je skroz pun... i istroshio se u roku 2 do 3 sata... mislim si da je to normalno jer je josh nov, i stavim ga na punjenje i punim ga neshto manje od 3 sata (a ******, moro sam na kavu :) ) i sad eto, potroshi mi se baterija u roku par sati...
jel to normalno ili kaj?? sam si sjebo mob prekratkim prvim punjenjem???
a nisi formirao kapacitet baterije kak treba i to bi mogo biti zajeb jer baterija u d600 ionako nije preDugotrajna ali ako si pusti drugo punjenje i sljedećih 5 da se skroz isprazni i da ga puniš prek noći nekih 12 sati ugašenog možda se ova početna greška neće primjetiti kasnije
******, kad kupiš mob za 2500kn zajebeš kavu i sve....
1. sad ju isprazni do kraja i 3 puta ju puni po 8 sati...svaki put dok ti ne crkne mob onda ga stavi punit, al ugašenog
2. na stabilan i velik kapacitet nemoj računat prvih tjedan dana... meni je isto znalo nekad trajat i samo 5 sati...a kasnije i 3 dana... sad nakon novog softvera i duže... :spin:
dev. version: D600 XFEK2
Mob sam kupio danas pa ne znam za bateriju, ali sam prezadovoljan sinhronizacijom, importom outlook kontakata, a od klimanja niti traga...:thumbup:
Klimat će ti se sigurno, al ne brini, neće se raspasti... ;) ... ja na to ne obraćam pozornost više...= Citat =:
Izvorno postao Tito Puentes
kako da provjerim kada mi je napravljen mob...
*#8999*8378# = Access Setup Menu (Use at own Risk)
i ideš dolje pod "Produkcija" pod broj 5... tamo ti piše...
Ljudi ja imam D600BWEI2, jel to najnoviji firmware?
Mobitel je kupljen prije tjedan dana i na njemu nemam hrvatskog izbornika.
= Citat =:
Izvorno postao Knight
koji od ovih firmwera ima HR meni? za d600