ja nisam ni skužio da je nova godina ja bacao petarde s balkona a vidim vatromet i pomislim nova
ali sva sreća nisam zakasnio
Printable View
ja nisam ni skužio da je nova godina ja bacao petarde s balkona a vidim vatromet i pomislim nova
ali sva sreća nisam zakasnio
da napišem...
14 sati provedeno u Ljubljani, doček na otvorenom sve isto kao i u bilo kojem našem gradu (prošlu u Rijeci), osobno ova bila puno bolja. Komadi, ima ih...
Inače, jedino je 14 sati bilo malo previše za noge, jest da smo gledali samo da sjednemo. Bio je to spontani odlazak do Ljubljane, čisto da promjenimo sredinu, ono nešto što nemamo svaki dan...
Atmosvera dobra, ljubazni max (to sam morao stavit) ugodno se iznenadili i pohvala ugostiteljima, organizatorima
Blago tebi ti si gledala vatromet, bas mi to nedostaje za novu godinu nekako kad djeca od bozica do nove bacaju petarde po cijeli dan imas neki osjecaj da je nova godina i praznici. ovdje kod mene je vatromet zabranjen za novu godinu, samo je dozvoljeno za dan kanade i dan kurve kraljice...= Citat =:
Izvorno postao Mobyfan-ica
slavite dan kurvi???.... ;D
da one viktorije znas
Saloon
ocjena : -5
PLUS:
-cuge nije falilo
-nije bila guzva
-hrana je bila dobra
-nije bilo previse guzve u wc-u
-muzika je bila ok (nije bila preglasna,bas taman)
-ekipa je bila ok (bilo je i starijih,30-tak godina,ali svi smo slavili zajedno)
-odbrojavanje i dobar sampanjac
-hostese
MINUS
-hrana nestala oko 1h,ali do tad su se svi najeli i ostali su kolaci koji su taman do jutra pokrivali hranu
sve u svemu,jako zadovoljan...
Htio bi se pridruzit na ovom mislim da je bilo krajnje odvratno usput jos par minusa= Citat =:
Izvorno postao Ićo
-muzika se ponavljala na svim "florovima"
-bilo je tolko lose da je kompa urokan do bola odlucio otici prije 1 jer mu je bilo odvratno
Eto meni je bilo ok, zajedno sa ekipom s kvarta iznajmili smo birc...pozvali svako par ljudi..kupili cugu, bilo nas je oko 30, u ponoc zapalili vatromet, muzika kakva oces (dzuboks :) ), pikado...fliper...u ponoc odbrojavali, popili sampanjac...razisli se oko pol 4 ujutro....
ja sam bio na tulumu kod frendice doma, i bilo je super..masovne doceke vise ne prakticiram, a za wonderland...znao sam da ce to ispasti za k....
E a ja bio u Milleniumu (pifnica). Za 250 čunjara per capita smo imali šveđana (francuska, sirevi, naresci, ovo, ono, salate od tijesta, kruh... y'know the drill) i cugu.
Klopu su nadopunjavali čim je nestalo, cuga je bila free cijelu noć (uključeno u cijenu) - tipični šank + kokteli. Muzika je bila pol sata živa a pol sata DJ, i tako cijelu noć.
Samo najbolje mogu reći, stvarno samo najbolje.
Ja sam s frendovima iznajmio igraonu, malo se popilo, naravno, pa bili frendovi koji su vise popili, pa malo se skoknulo do kuće frenda jer nije bio u dobrom stanju, pa me njegovi starci napadnu da sam ga napijo i eto tako
ali sve ispade pravo cool
Najbolji doček do sad! U TIME u Virovitici ulaz 80kn, švedski stol i odlična atmosfera!
DJ je bio Kocka s BBR-a, domaća i strana mjuza, komadi u minicama i skoro bez njih, ples i ludilo do jutra!
Ove godine ocjena 5
ja sam novu docekala s deckom u bratislavi... :) isli smo sa agencijom filida (nadam se da nije bed kaj reklamiram)...i bilo je ok...sam put je trajao uzasno dugo (12sati tamo,9 sati natrag)...ali sam docek je bio ok...cekali smo u jednom klubu "harley davidson",pubu,i bilo je super...mjuza je bila ono,rock...i to mi je bilo fenomenalno...u ponoc smo svi dobili flasu sampanjca (ne casu nego flasu)...tako da je bilo ok, i jos smo imali organizirani prijevoz do tamo i natrag (mislim na pub,jel)...neki iz busa su docekali novu na glavnom trgu i isto su bili odusevljeni,kazu da je mjuza bila ko u disku (strana-komercijala i to,kak se to vec zove...), da je bilo puno ljudi i da je fakat bilo mrak...pa tako da i sljedece godine isto planiramo otici u bratislavu jerbo je PREDIVNA!!!
Evo i "sluzbeno" za Wonderland sa portala
Najavljivan kao najbolji i najglamurozniji doček Nove godine u Zagrebu, "NY Wonderland", održan u subotu na Velesajmu, bio je sve samo ne glamurozan. Ako je suditi po komentarima na forumu službene web stranice događaja, većina posjetitelja bila je iznimno razočarana organizacijom i programom.
Zbog mraka nisu vidjeli što jedu
U najavama događaja organizatori su jamčili nekoliko različito uređenih floorova s različitim vrstama glazbe. U teoriji je sve to izgledalo odlično no u praksi je dolazilo do preklapanja glazbe pa se tako povremeno događalo da su ljudi plesali na pet različitih vrsta glazbe istovremeno. Između floorova nije bilo nikakvih pregrada osim neke tanke zavjese pa je sve to ličilo na jedan veliki floor.
Razočarani posjetitelji ističu kako i nije bilo previše razlike između floorova za koje je obećano da će biti različito uređeni s različitim vrstama hrane na svakom od njih. Hrana je svugdje bila ista, a neki zbog mraka nisu niti vidjeli, a niti okusom prepoznali što jedu. Na flooru nazvanom "Arabian Nights" koji je trebao odzvanjati orijentalnim zvukovima puštao se Dino Dvornik.
"Ovo je bio najgori tulum u povjesti čovječanstva. Kaj je sa svim onim stručnjacima kaj su radili na tome? Jel mogu svi zajedno skupit za pozitivan IQ? Goru hranu u životu nisam vidio...pa u kamenom dobu su bolje jeli. Nadam se da neću imat probavnih problema tjedan dana jer sam ogladnio ujutro i odlučio nešto pojesti. Nemam ja pojma kaj jer je hrana stajala u smrdljivom MRAKU! Imalo je okus kao da je svježe iz konzerve." - ovo je samo jedan od komentara nezadovoljnih posjetitelja ovog "velebnog" dočeka Nove godine.
Jedna velika svadba
Pali su i komentari kako je cijeli događaj ličio na jednu veliku svadbu, ali i poruke organizatorima da se više nikad ne upuštaju u organizaciju bilo kakvih priredbi. Primjedbe su upućene i na prebukiranost wc-a i garderobe te veliku gužvu na ulazu. Plus su posjetitelji dali prezentaciji i marketinškoj kampanji, ali i izrazili žaljenje što je cijela ideja loše provedena u djelo.
Nakon niza upućenih kritika na forumu web stranice "NY Wonderland", čiji je atraktivan izgled i namamio brojne posjetitelje na Velesajam, oglasio se njezin tvorac koji kaže:
"Kao prvo moje isprike zbog situacije koja je ispala s Wonderelandom. Vidio sam da me mnogi ljudi smatraju odgovornim za ono što se dogodilo na staru godinu u petom paviljonu. Mislim da nisam zaslužio te napade jer sa samom organizacijom i uređenjem paviljona nisam imao apsolutno ništa. Moj posao je bio napraviti pristojnu web stranicu, sa tekstom i slikama koje sam dobio od organizatora, a to što sadržaj web-a i prikazano na wonderlandu nije ni blizu nije moja krivica. Sa zaradom nemam apsolutno ništa jer sam radio za ugovorenu cifru iz rujna 2005.
Organizatori samog događaja još se nisu oglasili niti su komentirali brojne kritike izrečene na njihov račun.
www.vip.hr
Nisam jos pricao sa pozezanima koje poznam i koju su bili tamo ali budem
kod frenda ;) bilo predobro,dosli tamburasi,cuge za jos 2 godine,za jesti janjetina ,prsut :licklips: (al na kraju nist nisam jela :( ) ukratko bilo je preedobro :jump:
jedva cekam sljedecu.. ;)
Nalio Sam Se Rakije Kao Nikad Do Sad, Spreman Za Ubojstvo Ujutro, Al Ni Sam Nisam Vjerovao, Ujutro Sam Bio Lud Ko Zmaj. Nista Mi Nije Bilo. A Jos Sam Uspio Sa Jednom Helenom... Najbolja Do Sad. Ludi Slavonci.
Kud se žuriš? Kakva sljedeća? Uživaj dok si mlada i dok ti vrijeme još koliko-toliko sporo prolazi... Partijat možeš bilo kada. :rolleyes:= Citat =:
Izvorno postao mala
ja htio ici i u zadnji tren se ekipa predomislila i odustali, svi se slozili za privatni tulum u stanu sa najjacom ekipom. rakija majka...= Citat =:
Izvorno postao imatic
zato st mi bilo jako dobro i hocu neki after...
Obično afterparty dočeka propadnu... ne budu ni sluga pravoj stvari... vjeruj mi, bolje da je ovako pa da se sjećaš kako je mrak bilo nego da ti after bude shit pa da se toga moraš sjećat... Bit će još dobrih tuluma, dok god je tamburaša ;D
a znam... ;) ma bilo bi dobro i na afteru,meni obicno tad zna bit puno bolje....
ma tebi je uvijek dobro,gdje kod jesi...evo sad će vikend i bit će ti dobro kao nikad u životu
bio kod frendice
ja i ona organizirali tulum upad 50 čuna, hrane i pića kolko oćeš
bilo mi je *ebeno
= Citat =:
Izvorno postao smogovac
ti ko da se nes ljutis! naravno da mi je dobro jer se znam zabavit :D :thumbup:
ma ko se ljuti,kaj ti je,pa znam da se znaš zabaviti zato sam i to napisao;)