da, pogotovo su te slušalice zakon, air-tight, kak bi rekli...
Printable View
da, pogotovo su te slušalice zakon, air-tight, kak bi rekli...
te slusalice imam i ja na d750 i stvarno su mrak
puno je bolji zvuk s njima
ajde slikaj koju sliku u mraku pa stavi da vidimo kakve su po noci
evo ima i na gsm areni review
Kak si do njih došao? Koliko para i gdje?= Citat =:
Izvorno postao njoffra
BTW, jel imaš slušalice od W800/W550 ili baš W900 (one imaju LCD na daljinskom)?
evo amaterske fotografije slušalica u mrakači:rotfl:= Citat =:
Izvorno postao njoffra
http://www.badongo.com/pic.php?file=...4_DSC00054.JPG
imam od w800
to imas u king crossu za kojih 280 kn
evo sam našao super link za W900 gdje se može skinuti svašta
http://www.myw900.lasyk.net/ :thumbup:
-na stranicama my W900i se može naći još korisničkih mišljenja o W900i
ali da vam uštedim čitanje jer ocjene su uglavnom = iznad svih očekivanja
- skoro sam zaboravio na ovu zabavu aplikaciju- Face Warp- znači slikaš nekog i napraviš p..dariju od face u sekundi a na W900 je koristim redovito
:)
To se meni cini prilicno dosadno...
Ako hoces da slikas, kupi sebi digitalni fotoaparat i skoljocaj do mile volje. I ja sam nekad mislio da su slike sa moba dobre... dok nisam uzeo digitalac. ;)
onda si fulo podforum -trebaš pisati u Digitalcima
vidim da se raspra o ovom mobu vodi na puno mjesta a valjda je skroz dobar kad :king: je takav interes a ja od danas imam i hrv verziju softa i JEDINI sam s garancijom iz EMSC te kao takav mogu reći da najviše oduševljava kučište i da mobitel ima i nekih (od danas ispravljenih stvari) manjaka softverske prirode a to je da kod primanja push pošte može se smrznut ali pogledaj zagradu sve se riješi updateom i opet je No1. na tržištu:king:
-još jedna stvar a vrlo je bitna- kad neko od sretnika nabavi ovaj stroj i bude ga želio podesiti za postavke određenog operatera neka to učini sam ručno jer potonji nemaju specifične postavke potrebne za nesmetani rad uređaja- ja iz vlastitog iskustva (moguće je da instalacijske poruke zaštekaju)
-mobitel ko takav mora proći određene prilagodbe mreže i obrnuto z svaki pojedini model a s mojim je to riješeno i bio je to pionirski podhvat za W900i u hrvata
-najćešći problem može biti neprikazivanje početne stranice određenog operatera
-eto
-kako sam impulzivna osoba na prvi znak novih mobača na sceni upalila mi se žuta lampica želje za promjenom a negdje između posjetio sam emsc i sad samo rolam novim mogućnostim gdje mi se ćini da čak i glazba bolje i jasnije zvuči - mislim da je AF 00001 (tak nešto) postojanija u radu i da ne pati od bagova kao prva verzija osjetljiva na instalacijske poruke itd. nešto što se vidi odmah je jasno pračenje vaših naredbi gotovo simultano- jedna stvar za koju smatram da je posebno zgodna je traženje muzike u wolkmen opciji (kojoj se može pristupiti direktno izvana pritiskom na gumb s logom W) a dopuštene su vam sve opcije-gore,dolje -lijevo ,desno-fakat zgodna fora...... upravo preko njega slušam album Prljavaca iz 94 za Božić i za kraj dana KAO JA DA POLUDIŠ-JEDNOM KAD SE ZALJUBIŠ......... .:spin:
što reč-u mobitelu je sad 20-30 kompletnih albuma-ima pjesama do preksutra i s te strane mob je nenadhebiv:thumbup:
W900i MOBITEL BEZ KONKURENCIJE:king:
Sviđa ti se recenzija? :)
zakon;D i odma sam poništio oglas i zaprijetio Oglasnikom ali mislim da ću se teško odljepit te vjerovatno poćet furat 3 moba ,ipaq i kaj ti ja znam= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
moram si nabavit onu jaknu za tehnikalije:)
ako znaš pisca -reci mu da ima pivu
sto da kazem!Mobitel je mrak!Hvala ti Sony :love: Brz software,odlican dizajn,odlicna kamera!Nemrem se odvojit od njega!Jedan od najboljih mobovas kojim sam se susreo!Jos da se dokopam p990 i mogu umrjeti sretan:D
Moje mišljenje je da je mobitel prevelik! Mobitel je velik i kad je "preklopljen" a kad ga otvoriš još je veći... Možda su se trebali ugledati na Samsung (recimo D600, koji ima sličan ekran, a puno je puta manji)
Nebi ga kupio zbog veličine... Rađe bi pričekao W810, koji je znatno manji... Al mobitel ima dobru kameru i soft... Da me oduševljava, ne baš, prvenstveno zbog izgleda... :-/
Ićo care,
normalno da ti se čini velik kada koristiš 6020 Nokiu,
ma zaj....am se,
je velik, al za ono sto dobije je full OK.
Mobitel je mrak, čisti mrak....
Ma malo je prevelik čak i za ono što se dobije... Ok, mob ima veliki ekran, ali nisu baš morali napraviti tako velik mobitel samo radi većeg ekrana (pogledaj npr Nokia 6280, Samsung D600...)
Koristio sam i 6600, koji je puno veći od 6020 (kojeg sad koristim), ali w900i, je još veći, bar ja tak mislim...
Mob je velik al je skoro iste velicine kao i S700, treba malo vremena da se privikne na velicinu ali je zbilja zakon!! neka vas velicina ne obeshrabri da ga uzmete!! :thumbup:
Velik je dok se nanviknes na njega!I meni se cinio ogromnim pogotovao kad ga otvoris ali s vremenom se naviknes!Fantastično leži u ruci!Sto se tice veličine citao sam nedavno da dolazi trend velikih telefona pogotovo u japanu gdje ekipa pod zadnje trazi sto vece mobove s što vecim ekranima.W900 je beba naspram veličine nec808!kad držim nec na uhu izgleda koda imam lopatu za snjeg prislonjenu na glavu:)
Da dolaze veći mobiteli (npr Nokia N90)... Ali mi je čudan način na koji se otvara W900... Onaj skakavc mehanizam mi se ne čini baš... Znam da se lako priviknut, al opet...