e vidis mene je to zanimalo....znaci da je i meni crko mobitel na isti nacin (imam jos garanciju)..mogao sam ga poslati na servis i pravit se lud...
Sto si ima naveo da je bio problem?....kako su ga refreshali?..
Printable View
e vidis mene je to zanimalo....znaci da je i meni crko mobitel na isti nacin (imam jos garanciju)..mogao sam ga poslati na servis i pravit se lud...
Sto si ima naveo da je bio problem?....kako su ga refreshali?..
ma slobodno mu "sibni" wm 2005....eeejj mpx 200 je neunistiv !!!
ponekad ode u tilt veza sa baterijom ,ali puknes mu dva samara i on se osvesti !!
ROTFL. Vi niste normalni. Pa ako ti je mobitel crknuo, mislim ono...Moja recenzija vas je jako privukla :)
a i mene kopa taj wm2005,kingstona sam maknuo u digitalac tako da sad imam drugu karticu,wm03 je opet gore i mob radi bez greške,ali ja bi wm05 je*em mu sve...
Svaka cast Vojkane. To je taj odnos koji se trazi prema ovom telefonu :-)= Citat =:
Izvorno postao woykan
WM05 upravo instaliran. Istalaciju sam napravio s nekom no name 64 MB SD karticom i onda te fileove kopirao na mog Kingstona (256MB) i sve radi super! Just do it!
ali me vučete,opet će mpx na servis čini mi se,hahaha
Pa ako si tako siguran da ce opet crknut, zasto radis flash?
ma neću ga raditi,šalim se
Ovako ekipa koja niste svoj mpx flashali na wm 2005.
1,Prije nego idete flashati napunite bateriju(obavezno)
2,Napravite master reset(obavezno)
3,formatirajte memorijsku karticu(obavezno)
te nakon toga krenite na fleshanje ijoš jedno
4,ponekad mpx-u treba i do sat vremena da posloži sve zato nikako nemojte nikuda žuriti.
ja sam do sada fleshao oko 10 mpx i ovo sve sam napravio šta sam vam opisao i do sada svaki od njih radi odlično!!!!!!!
nije mi vrag dao mira i opet sam flesho,i opet niš,a sve je ok prošlo...samo ovaj put sam bio uporan i vratio wm2003 iako je mob zablesirao,a sad me zanima kako formatiraš karticu?readerom?
a da najbolje ti ju je formatiratii readerom prije nego staviš wm2005.imaš sada wm2003?ako da otvori rasco explorer i tamo imaš opciju format pa probaj tako.kad fleshaš sa wm2005 moraš biti strpljiv opisao sam ti gore koliko se može čekati.javi jesi uspio.
@dreamer: Jel ti to opet pokusavas s kingstonom?:) Nek ti netko posudi neku drugu karticu za falashanje, a onda samo iskopiraj te fileove na kingstona i sve 5. Tako sam ja napravio.
Može se da,i to nije loše!
ne probavam kingstorom,imam drugu karticu,ma trebao bi formatirati karticu,kada kupim reader probam opet
Ti ćeš dovesti svoj mobitel do uništenja. Stvarno. Mislim da si svjestan da sa svakim flashom štetiš mobitelu.
Jel ti to ozbiljno? Kako se manifestira ta steta?= Citat =:
Izvorno postao ttperic
moj je mob sigurno bio manje puta flashan nego bilo koji mpx na forumu...
ttperic mislim da se ili zajebavas...il ....otkud ti to?...
mislim da je to ravno izjavi da se svaki put flashanjem maticne ploce il bilo kojeg uredjaja ostecuje??.....sto je glupost...;)
normalno da je glupost.ja sam svog flešao bar 20 puta i radi samo tako......................trenutno imam wm2003 jer ovaj wm2005 još nije napravljen kako se spada iritiraju me neke sitnice pa ono staro je staro.....bogzna kada će wm2005 raditi kako mpxland!!????!!!!!!A možda i nikada..........
Ljudi pomozite i meni.Flesovao sam sa 2005 sa polupraznom baterijom,kada sam trebao da sacekam da izbacii eror posle prvog master reseta ja nisam sacekao vec sam izvadio bateriju i nastavio sa instalacijom i evo sada ne mogu uopste da ga upalim niti da ga punim a ni kompuljuter ga ne poznaje.Vec dva dana lutam internetom i nista.Sto puta sam probao da ga upalim ali,sto puta sam ubacio na usb i nista se ne desava.Jel moze neko nesto konkretno da mi kaze sta da radim.Svaka pomoc je dobrodosla.Hvala
Ja se ne salim. Fleshanje BIOS-a steti i nakon jedno dvadeset flashova dobijes mobitel vrijednosti kutije zigica.
ttperic odakle ti taj podatak?....mislim nije logican....sto se to trosi ili dogadja pa da mobitel crkne? ..a i ako crkne opet ne crkne cijeli mobitel vec samo neki dio?.......
Mpx200-možeš fleshati ako oćeš milijon puta za redom i neće crknuti 100%.Imam taj mob od kada je izašao i valjda znam da je to istina a i naflešao sam ga more puta.Dragi popac86 1,formatiraj tu svoju karticu.
2,probaj napraviti onda master reset
3,ako neće probaj napuniti bateriju u nekkom drugom mpx-u
4,probaj ponovo ponoviti cjeli postupak fleshanja wm2003iliwm2005!
5,Usput nikaj više ne radi to šta si napravio jer neki mpx-ići se dobivaju i do sat vremena
6,Javi šta si uspio!
ups zaboravio sam dodati komenta na ttpericov komentar.Staria ko bi to tako bilo kako veliš onda moj kompjuter se nebi upalio više niakada.usput kada "fleshaš"to ti je ko da windowse instaliraš!pa nema razloga da to škodi kompjuteru a joša manje mobu koji je jednostavnija jedinaka u tom cjelom sistemu!MMMPPPPXXXX-FLESHANJEM NEMOŽEŠ UBITI!!!!!!!