ma znam da je za triplet,nego postano je na dorumu mislim u threedu pored ovoga upute na onaj forum za downgrade v3 sa 8.26 na 7.0D pa me znaima dal tko valja?
moram sad to radit pa ono ako znas nesto o tome.
Printable View
ma znam da je za triplet,nego postano je na dorumu mislim u threedu pored ovoga upute na onaj forum za downgrade v3 sa 8.26 na 7.0D pa me znaima dal tko valja?
moram sad to radit pa ono ako znas nesto o tome.
nažalost ne... nisam to nikad radio pošto nemam v3. Vjerujem da zna bluedevil!
Princip je isti, mislim da je par adresa drugačije na V3 nego što je na v525@nešto.
Mislim da sam ja nešto napominjo o tome u threadu o otključavanju Motorole, pa si malo pročitaj!
Molim Vas
Gogs i ostali
moze li mi neko preciznije objasniti zavrsni postupak za motorolu v600
mislim u vezi otkljucavanja i flesiranja:
1.Preko ramdlr ubacite taj PDS.bin kao 10010000 (za v300) ili 10080000 (za v525)
2.Restartajte mobitel
3.Gotovo!
Hvala
Post broj 3 u ovom threadu (GoGsov) ti sve objašnjava šta i kako napraviti. Jedino što te možda zbunjuje je model telefona koji se koristi. Ti koristi sve postavke koje su navedene za v525. Odnosno, pošto nisam probao (nego samo sa v525) onda PRETPOSTAVLJAM da radi s mem. adresama kao i za V525.
Hvala puno BlueDevil,
mnogo ste ljubazni...
znas sta ne razumem sta mu je ovo "ramdlr"
kaze "Preko ramdlr ubacite taj PDS.bin"
ja sam stigo do PDS mislim napravio sam,
ubacio novi software i sta sad?
Ajd sad pomozi kad ste vec tu :)
Hvala jos jednom
"ramldr" je jedan programčić mali, koji ti (očito) treba.
Daj vidi ovaj thread da li ti to pomaže? A ovdje imaš ramldr za downloadati.
Idem da procitam i da uradim sta treba pa onda opet cu da te trazim ako ne drugo bar da se zahvalim
Hvala jos jednom
Nisam imao strpljenja da nadjem taj ramdlr, pa sam napravio BACKUP PDS-a kao sto je vec napomenuo Gogs (u post 3), i vidim sad je ok imam triplets 72R u mobil.
Samo ja izgleda imam drugi problem,
ne radi mi camera nit sa 58R nit sa 72R nit sa SE6452AXXP10F9_V600_ME0,
a u medjuvremenu mobil je bio na servis i to ne profesionalni nego privatni (za unlock), pa moguce je da mi skinuo cameru i stavio pokvarenu ili sl., zato sto sam uzeo nazad telefon kao killed, odnosno mrtav.
Ali to je moj problem,
Hvala BlueDevil, Gogs i svi ostali ...
P.S.
Ako ima neke veze CAMERA sa softverom neka mi neko pomogne zato sot ne radi?
Hvala
Nisam shvatio problem... Fotić ne radi ili?
Kaže da mu je fotić sheban. To mu je možda ili podvaljena shebana kamera, sheban flat ili ako je čisto crnilo u viewfinder-u, onda je flat otkopčan od kamere.
eto nakon uspješnog oporavka v525 stavio sam 58R . sad sam ju probao maknuti. napravio sam sve kako piše gore. Backup pds file sam napravio sa ramldr_kit i dobio file 10018000. kad ga otvorim u pdstool-u i stisnem parse javi mi there is no active in pds... onda sam probao sa un5x.exe i patchirao ga . Nakon toga flash sa 75r stavljanje patchiranog 1008000. Nakraju mob down. Morao sam mob backapirat sa ramldr-om. Gdje griješim?
I ako neko ima link za 72R , ne mogu ga nigdje skinuti.
Skini program Flashbackup, verziju 2.62, s njom napravi PDS backup. Sa PDS toolom parsaj taj PDS i ponovno ga assemblaj zajedno s time da u taj PDS ubacuješ sve fajlove (seemove) zaključno sa 02F4 (ostati če ti 4 seema koje ne ubacuješ u taj novi PDS)
Ubaci 75r na mob, nakon flashanja ti se mob neće htjeti upaliti, nema veze, upali ga u bl modu i sa flashbackupom ubaci taj novi PDS u mob, mob mora raditi nakon toga.
Trebao bih hitno gotov pds od 55R/58R da mogu fleshirati moto
sa BootLoader 07.D0 SW:R364_G_0B.D1.0BR
:cry::cry::cry:
kao prvo, vi ste se pogubili iz korjena.
TRIPLETS serija jesu v300, v400, v500, v525, v600.
Nadalje, v550, e550 i v620 ne koriste R364 verziju softa, nego R476. Dok v3 motorole R374. Uglavnom, ono što je njegov problem, jest to da je ubacio flash koji je bio za krivi mobitel, ali nalazio se pod nazivom TRIPLETS. to su se neke pametne budale napravile važnim i promjenili naziv flasha. A nitko ne čita kad ga program prepozna. Uglavnom, ono što on treba napraviti jest repair preko Repstudia, zatim 58R monsterpack ubacit.
Nakon toga treba konvertirati taj PDS u 2006 verziju, da bi mogao skinuti bootloader i stavljati flasheve kao što su 35R, 38R (vodafone brand), 4FR, 72R i 75R (također brandiran).
bok gogs... nazalost 3 dana (zbog oglasa?) ne mogu na red... stavljati komentare, pa bih te zamolio ako mozes mi ovdje pomoci?
znaci napravio sam unlock sa MSTool 8, ali ne mogu napraviti snjime pds repair... uopce ne mogu tu opciju izabrati. onda sam pokusao sa p2k easytool 3.9 i kaze mi:
Connecting to phone ...
Connected to: 'Motorola Flash'
Connected OK
Bootloader version: 07B0
Sending loader to phone ...
Loader sent OK.
Repair PDS ...
ERROR: REPAIR USB bulk write (7)
ERROR: Repair failed
vjerojatno jer mi je bootloader manji od 8a0 ?
a koji mobitel imaš?
V525 (croxxx69)
zašto ne odradiš repair preko repstudia?
To je provjerena metoda, i N puta sam je probao
repstudio?! ne mogu naci na google?!