ubo si V360v - savršen, stylish, kamera okej (nemam velka očekivanja) al za snimanje sranje
za ponudu mislim da je glupa, tele 2 bi trebao bit konkurencija, a u ponudi nemaju moba (skoro) iznad 1000 kn??? ma daj...
Printable View
ubo si V360v - savršen, stylish, kamera okej (nemam velka očekivanja) al za snimanje sranje
za ponudu mislim da je glupa, tele 2 bi trebao bit konkurencija, a u ponudi nemaju moba (skoro) iznad 1000 kn??? ma daj...
a nepreostaje nam ništa nego čekati uskrsnu ponudu:)
koje su prestrašne, svake godine= Citat =:
Izvorno postao aksicni
Na žalost od kad se zaoštrila konkurencija na našem tržištu uopće više ne gledam mobitele u ponudi iz razloga što bi ih kupio, jer cijene su stvarno bezobrazne! Očekivao sam puno više! Ali i operateri su nam čini se kao i vlast! Puno obećavaju a na kraju ništa!
...znači, mama i tata odobrili kupovinu ;)...= Citat =:
Izvorno postao sipe
Ma to ti je isti argument koji koriste i zagrebacki taksisti, kao, cijene su im visoke jer se nitko ne vozi taksijem. A kak da se vozim taksijem kad me za voznju od Trga do Dinamovog stadiona odere za 120kn?? Mislim da bi se operateri iznenadili zainteresiranoscu Hrvata za nove usluge kad bi spustili cijene.= Citat =:
Izvorno postao Mobyy
Reklama od T-mobile-a:
"Blagdanska ponuda još traje"
Ovo sve govori. Traje jer nisu sve prodali, a i neće! Da nastavi ovako - mogla bi do Uskrsa.
Dok Tele ne poduzme nešto glede prijenosa podataka i dalje ćemo imati duopol.Sad,koliko se jednoj mreži isplati plaćati nacionalni roaming i držati niske cijene,bojim se da znam odgovor.
Oni će se na neko vrijeme ograničiti na glas i SMS,a sve će ostalo ostati po starome.
To što nudi Tele2 mobitele do 1000kn pokazuje da je njima svejedno hoćeš li npr. bon od sto kuna potrošiti na GPRS ili na glasovno komuniciranje.Oni su ti prodali i mobitel i broj.
ne valja ti logika .. konkretno za nas mlade - ne zelim se obavezat pretplatom ,jerbo nemamo konstantna primanja ,ali se mob , neki bolji , moze usicerit (starci + moja lova primjer) ...= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Pa evo,imali ste u Tele2 ponudi Nokiu 6170,koja otključana košta u Mobisa cca. 2000 kn.
A to da skupi mobovi znaju doći u prepaid pokazuje primjer SE t68i,610,630,k700,stari Siemens s45,koji su nekad bili super poslovni mobovi,a onda odjednom hop u crvenkastu piramidicu.
Valja mi logika, i to totalno. Probaj ponovno pročitati post. Ako NE MOŽEŠ dati mjesečno sto-dvjesto kuna na pretplatu (koju, vjerovatno znaš, potrošiš na pozive, poruke, usluge), onda si sigurno ni NE MOŽEŠ priuštiti uređaj koji iznosi jednu prosječnu hrvatsku plaću. Ne želiš se vezati na godinu dana za navedenu cifru, a pljunuo bi nekoliko tisuća samo za uređaj, a onda ne bi imao ni za bonove, već bi žicao naokolo da ti posude da pošalješ poruku... Klasično razmišljanje na hrvatski način: sve na kredit, samo da uzmem. A sa prepaid paketima ne mogu ljude vezat za sebe. Najbolje da će ponuditi bijesne uređaje za povoljnije pare, pa da ih pokupuju, dekodiraju i odlepšaju nekom drugom operateru...= Citat =:
Izvorno postao Gruntovčan
U svijetu to tako i šljaka.Mislim na Njemačku konkretno.Njemački T-mobile nema toliko briga zbog svojih pretplatnika,pa im i nudi bijesne mobitele za bagatelu.A jednom kad napraviš dobar i hvale vrijedan potez za tog i tog korisnika,on neće prelaziti u drugu mrežu.Dobro,i Nijemcima je standard drukčiji nego nami.
Ali se i mi moramo zapitati,zašto kod nas korisnici skakuću od operatera do operatera.Znači da niti jedan nije u potpunosti zadovoljio korisnika,a niti pokazuje ikakvo zanimanje zadovoljiti ga.Balkanski posli.
I,tako,2006. je već,a n70 po cijeni od 1kn i dalje nema. ...I lije na uglu petrolejska lampa...
Dajte ljudi spustite se na zamlju i sjetite se gdje ste. Ako ćete ikada vidjeti uređaje koji koštaju u maloprodaji 5-6 tisuća kuna, za jednu kunu na nekakvoj pretplati, to neće biti u skoroj budućnosti.
zasto ne mob od 5000kn za 1 kn ? bit ce toga , ali uz tarifu 1500kn mjesecno na 2 godine pa racunaj :licklips: :licklips: :licklips:
Čuj,evo je 6680 već,recimo godinu na tržištu.I taj mob polako odlazi.Nitko ga ne nudi za 1 kn.
Ma kakvi.Ipak je ovo mobilna svakodnevica-..."u zemlji seljaka.na brdovitom B."
Ma i da bude 1 kunu, bit će uz neku yebačku pretplatu. Ima u Njemačkoj na E+ za 1 euro, pretplata 90 eura i 2 godine ugovor. Ipak, nije ni to baš jeftino, čak ni za Nijemce, a veličina tržišta je neusporediva. Analogno tome, ma koliko operatera operiralo po Hrvatskoj, teško će se ovakve ponude ostvariti, isključivo iz razloga malog tržišta.= Citat =:
Izvorno postao Mobyy
Stvarno su neki naivni... zaboravite na takve ponude. Ne budite blesavi. I da ja sjedim u upravi jedne od telekomunikacijskih tvrtki, ne bih se sigurno zalagao za takve stvari. Jednostavno nije isplativo.
ali svabo za tih 90 eura dobije uslugu o kojoj mi mozemo sanjati sto se tice cijene razgovora i ostalih pogodnosti . ima i u Italiji v3x trenutno po 99 eura i pretplata godinu dana po 20eura mjesecno= Citat =:
Izvorno postao Drug Mile
Je ali 90 eura? Šta misliš koliki broj Nijemaca uzima takve pretplate. I da je ne znam kolika cijena razgovora, to je hrpa para. Znači za 2 godine 2160€ iliti 16000 kuna.
Da je kojim slučajem u ponudi kod nas pod tim uvjetima, moš mislit kako bi ekipa s foruma navalila. ;D;D;D
i naš t-mobile broji najviše pretplatnika... pogotovo jer cećina poslovnih pretplata ide na 098, a tu su novci. sve više se očituje politika operatera da se korisnici odluče za pretplatu, a prepaid se lagano zanemaruje i baca u zaborav.= Citat =:
Izvorno postao Mobyy
u svakom slucaju je to ok ak ponude atraktivne ponude sa pristupacnim cijena puno ce se ljudi odlucit za to (ak nemaju probleme sa kontroliranjem samog sebe u blizini mobitela). Nadam se da ce nesto pristojno ponudit tele da si uzmem neki dobar mob solidne cijene i parafiram im na 18mj...= Citat =:
Izvorno postao Inovator
@jdabic1-pa imaš dosta dobru Nokiu 6170.Kod Tele2
A,jeste vidjeli što T mobile nudi.Kakve uređaje.Vrh ponude im je i dalje 6680.Ispravite me ako griješim.
mobitel mi se uopce ne svidja od menia memorije nema bt kamera je tak tak ! neki SE bi dobro dosao u ponudi kod tele2!= Citat =:
Izvorno postao Mobyy
A šta su Z520, J300 i K300i?= Citat =:
Izvorno postao jdabic1
svejedno,slaba je to ponuda