Ajme majko ako su napravili i kampanju za te bonove. Ovo će stvarno bit dokaz da ne misle skoro spuštat cijene.
Printable View
Ajme majko ako su napravili i kampanju za te bonove. Ovo će stvarno bit dokaz da ne misle skoro spuštat cijene.
sigurno ne misle.zadovoljni su sadasnjom pozicijom i nemaju potrebe snizavati cijene.
e to je suuuper potez od vipa :))
i da prije je 0kn vrijdilo samo do 2.1, a sad su metili do 15.1.
zato sto i kronet frends brojevi vrijede do 15.1
Neznam di da pitam, pa cu pitat ovdje....ako nabavim VIPme, ocu moc slat s neta onih 15 smsova dnevno, ili je to samo za one koji se na net spajaju putem VIPa, ko sta sam na drugom forumu cuo?
Nabavio bih VIPme samo zbog tih 15 por dnevno s neta. :)
Na stranici ne pise do kad traje, pa valjda ce ostati skroz. Pise samo tijekom promotivnog razdoblja, al ne pise do kada.= Citat =:
Izvorno postao khideg
http://www.t-mobile.hr/1/10-10-20-00-00.asp
je rekli su mi u sluzbi da je do kraja mjeseca, e sad ili ovog ili 1 mjeseca, mislim cak do kraja siječnja..
PS. da moci ces slati 15 poruka, kad nabavis VIP broj.
Podržavam bonove od 50 kn iako ne koristim vip ali mislim da se korisnicima mora pružiti što veći izbor proizvoda i usloga. Druga svar je što su usluge kod naša 2 najveća operatera preskupe, dok ih treći još ne pruža dovoljno. Ovo s vip tarifa 0, t-mobile & 7friends sve isto prodaju samo pod drugim imenom.
ne možeš uspoređivat vip tarifu 0 i favorite brojeve... jedna usluga je nakon aktivacije free, dok se druga konstantno plaća. no, bilo kako bilo, obje su promotivne, tako da....= Citat =:
Izvorno postao dbogdanic
Da!= Citat =:
Izvorno postao rossonero
Ne= Citat =:
Izvorno postao rossonero
hvala...nadam se da je to tocno.. :)= Citat =:
Izvorno postao pppprrrr
ja nigdje na vipovim stranicmaa ne mogu naci gdje kazu ista o bonu od 50kn i da ce ga uskoro uvesti.
Meni se cini da je ovo sve rekla- kazala i u stilu cuo sam od frenda cija baka ima susjedu od cije susjede unuk se druzi sa tipom iz Vipa koji mu je rekao to za 50. dok ih na kiosku ne vidim .... toliko
e ti nevjerni Tomo. Pa čovjek je ljepo napisao da je informacija od službe za korisnike.
TOČNO! Rekla-kazala mi je teta iz službe za korisnike!= Citat =:
Izvorno postao KaKaV NeReD
...čujem od starog da su krenuli i sa reklamama... vidio je na TV-u...
A na njihovoj stranici ništa.................
cim bude na kioscima , treba odmah javiti tu .
ja nisam jos nista vidio na TV.
Ima li tko sliku tog 50 kn bona da je stavi na forum?
imam ja.stavit cu..
e sad zvao sluzbu za korisnike, i prava stvar je da bonovi stizu tek za LJETO..
zasto tek tada,to nitko ne zna.
http://img345.imageshack.us/img345/5...00105eq.th.jpg
http://img345.imageshack.us/img345/2...00112je.th.jpg
= Citat =:
Izvorno postao khideg
He, he. Vjerovatno zato jer će, kako je krenulo, do ljeta stalno produživat akcije od 0 kuna i slično ;D
LOL zato je meni T-mobile zakon ;D
nema munjevitih promjena kao kod Vip-a!
zato vise i ne zelim imati veze sa vip-om.
= Citat =:
Izvorno postao khideg
ali to su promo bonovi a ne ovi koji će biti u prodaji.
LOL čemu prekrivanje serijskog broja ?!?
bas si me iznenadio ovim pitanje,a ti bi to najbolje trebao= Citat =:
Izvorno postao KaKaV NeReD
buduci da znas dosta o operaterima i kako to sve radi.
vip bon moze nadoplatiti znajuce samo serijski broj.