Bolje ti njega nego on tebe ;D;D;D= Citat =:
Izvorno postao coma_zgb
Printable View
Bolje ti njega nego on tebe ;D;D;D= Citat =:
Izvorno postao coma_zgb
jesi ti razmislio kad si ovo napiso ???= Citat =:
Izvorno postao coma_zgb
bome je opasno za druge kod sudara
pa kaj nije cilj da sebe prvenstvenio zastitis?
jesi vozio kad po zagrebu u rush houru?jel znas kaj ti znaci preglednost koju pruza jedan tak visoki auto?
slazem se da komplexasi s malim k to kupuju da bi se bolej osjecali , al to ej vec druga prica . Isti takver svako malo vidam u BMWma i to em rastuzuje ... ono celav cvikse neke mocne koznjak .. :-/
Ja nebi uzeo prije uzeo audija prije tog mercedesa... ali ipak je ovo najbolji suv po mom misljenju
http://fast-autos.net/landrover/land...angerover.html
@grunt takav auto ne kupuješ da bi se vozio po Zagrebu za vrijeme rush houra, a za to ti netreba nikakva preglednost jer onome tko zna vozit svaki auto mu je pregledan, te kad takvih autiju je preglednost samo naprijed. Daj mi molim te reci kaj ćeš s takvim autom po Zagrebu?!?!?!!Jesi li kada razmišljao gdje bi po Zagrebu našao parking za takav auto?!?!!Rijetko se nađe neko mjesto ovako a kamoli za još takve aute
za zagrebacke ulice pune rupa stvarno treba imati terenac...
skynesto
No shit !! a cekaj jel ti vidas ljude po Zgu u MLovima i X5 i volvacima onima , Cayenima ... ?
lol time nesto oces rec?pa jesi se ti vozio u obicnom KOMBIJU pa da vidis kaj je preglednost nasprema jednog puntaca ili corse?= Citat =:
jer onome tko zna vozit svaki auto mu je pregledan
sto se parkiranja tice citiracu tebe i malo modificirat
postoje bocni retrovizori , znas ..
jer onome tko zna parkirat , znat ce parkat svaki auto
Kad smo već kod auta, u nekim novinama zaslijedih slijedeće podatke:
Broj osobnih automobila na 1000 stanovnika za (čini mi se 2004)
Austrija - 525
Slovenija - 415
Hrvatska - 298
BiH - 147
SCG - 165
Mađarska 295
Češka - 313
I sad malo istraživanje.
Za jedan "određeni" Opel Corsa koji košta 10.000 € trebalo je ovoliko prosječnih plaća. Približno +-10%
A - 5,5
Slo - 12,5
Hr - 16,7
BiH - 48
SCG - 42
H - 19
zaostajemo... :( ;D
istina za preglednost. recimo u mom novom fusionu je preglednost super jer je auto povisen, dosta visoko od tla naspram ostalih auta. tak da mi je to super sad...
Samo da kažem da lokalna mafija već zna kako ga drpit......
= Citat =:
Izvorno postao Drug Mile
analiza .. mi imamo skoro duplo mannje autiju neg Austrijanci , a place su nam 3 puta manje samo .. dale nismo tolki Balkanci .
aha, znaci svi ljudi koji kupuju te aute ih kupuju jer ih strasno zanima preglednost...
evo vidio sam maloprije zenu u cayennu turbo. jel to potrebno da ona trosi toliki benzin i da cijelo vrijeme fura dvostruku tezinu od normalnog auta sa sobom???
shaavacas da bi tom logikom najveca dopustena snaga osobnih automobila bila 90 KS? sve vise je nepotrebno.
reko sam osobnih automobila.
naravn doa trend setterica u Cayenu turb osa v8 biturbom , 400 + konja i 2,5 tone nebu koristila njegov offroad potencijal.
jesi siguran ? pogledaj sta klarkson radi sa tim porsheom= Citat =:
Izvorno postao Gruntovčan
http://video.google.com/videoplay?do...p+gear+porsche
Audi je auto a sve ostalo samo *a* od rijeci!
Da dobijem najbolji Mercedes ili Bmw prodajem ga ispod cijene i kupujem Audi.
Za parkiranje nisam mislio na vještinu nečijeg parkiranja nego na količinu parkirnih mjesta u zagrebu, naći parking u središtu Zagreba jednako je tome da pokušaš pretvorit kamen u zlato, a sa velikim autima(terencima) da ne pričam.= Citat =:
I viđam ljude sa MLovima, X5-icama, cayenima i XC90 i to u vlastitom kvartu!!!!!U mom kvartu stoje dva XC90, 1 cayen, 2 X5 i 1 ML, tko mi ne vjeruje neka dođe do mene i napravi potez Britanski trg-Zelengaj i sve će mu biti jasno s tim da stoje i 2 Touarega tek toliko o tome da nema ljudi koji voze terence u zagrebu. Ima čak i jedan tip u kvartu koji vozi onaj Infinity terenac ali njega ne vidim toliko često da se vozi sa tim autom
A ti ili većina ovdje nas kao bi koristila njegov offroad potencijal???? Mislim da ne pogotovo netko ne tvog ili mog godišta, kada budeš imao obitelj o bude ti trebao obiteljski auto/terenac onda vjerojatno da. I isto ponavljam ljudi uglavno kupuju takve aute samo radi pres***vanja. Uzimaju takve aute samo da budu "face" a kupe auto sa najslabijom mašinom ali glavno da je auto tu= Citat =:
slazem se , ne kuzim o cemu se uopce prepiremo?
ako tvrdis da SUV nema prednosti u gradu , puko si ko kokica .
ako ja tvrdim da SUV je potreban u gradu , puko sam ko kokica.
@player4ever
imam sve top gearove valjda od 2001e ... vidio to vec.
Tank GTI heheh .
ja sam htio rec da neka plavusica od 26 godina u deckovom Cayenu nebu koristila potencijal njegov.
EDIT nakon re-gledanja filma : onda , prije godinu dve kad je film sniman ,je doso 70 000 funti .. neznam kolko je to eura bas , valjda neko zna.
Kaze lik da Range Rover dode 20 000 funti manje .. hehe.
mali nesporazum ali nema veze... da tada je vjerovatno kostao cayene turbo 70k funti ali mozda je obicni range rover jeftiniji 20k onaj range rover sport sigurno nije jeftiniji toliko ako nije i skupli jer je on izravna konkurencija tom cayeneu...
krivo ovo za 90ks
problem je u tome sto su terenci teski, a nepotrebno teski, ako neko ima s klasu, onda je taj auto napravljen za voznju po cesti, i sve na njemu je tome podredjenom, ugodjaju i tak. kada vozis terenca, na njemu je hrpa stvari napravljena bespotrebno. (sav onaj terenski dio)
po meni terenca nebi mogo voziti niko ko za to nema nekakvu dozvolu, sa kojom je dokazao da mu takav auto stvarno treba