Ma nista zaboravite. Sredio sam ovo gore sa *2767*3855# tako da mi sad radi.
Printable View
Ma nista zaboravite. Sredio sam ovo gore sa *2767*3855# tako da mi sad radi.
Kada stavi na bešumno (držim #) tada idem na video, pita me:" Reproducirati zvuk?" Ja odgovorim NE i on je tiho, nema zvuka i kad hoću pojačat ništa se ne događa , ne pojačava... Neznam zašto tebi to radi....
Hehe, odmah full reset a. ;)
Pa necu se zezat. Sad radi bez problema.
I si probo? Ti je sad ok?= Citat =:
Izvorno postao Symbian FAN
@The doctor
Neznam stvarno zašto si mi preporučio one programe. To su samo video playeri za PC.
Meni treba dobar VIDEO CONVERTER tako da iz jednog formata i rezolucije prebacim u drugi format druge rezolucije, nešto poput ImTOO mpeg encoder, ali da onda ne kasni slika za zvukom.
Izgleda da si krivo shvatio...
Ne nisam krivo shvatio. Ti programi ti pretvaraju iz jednog formata u drugi i mozes mjenjat rezoluciju i sve kao u ImTOO mpeg encoder-u. Razlika je da je MJ4M dosta jednostavniji, a onaj drugi je kompliciraniji. Mozda si skinuo nesto krivo?
Mozda ti ovo pomogne: http://www.mobile-review.com/forum2/...ad.php?t=41322
Vidim da se povukla tema imTOO MPEG converter-a, pa imam jedno pitanje; skinuo sam si taj program sa neta, ali ne mogu naći crack pa mi convertira samo do 5min filmova. Ima li netko mozda crack ili zna di bi ga mogao naci (verzija koju imam je v2.1.47 build-610b)
Thanx
Ne pomaže niti to, ali hvala na trudu :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao The Doctor
@zzzz
Ja imam 2.1.55 verziju...
Malo googlaj za seriale pa ces nac.
Ma googlam vec cijeli dan, nasao sam crackove za sve verzije osim ove koju sam downloadao!= Citat =:
Pa skini odna drugu verziju.
PM..........= Citat =:
Izvorno postao zzzz
kako mjenjam postavke u ImTOO 3gp encoderu?
-mislim na frame rate i to..
skužio sam
Jel ima bilo tko serijski broj za program MovieJack 4 mobile??? To je najbolji program za filmiće radit. Tamo ne kasni zvuk i kvaliteta je odlična...
Ja nemogu nać punu verziju...
e to sam baš ja htjela pitat! :thumbup:= Citat =:
please neka se netko javi tko zna... thx. :rolleyes:
= Citat =:
zao mi je sto dizem stari topic
imas link za taj novi?
meni u imToo 3gp-u kada stavim ovakve postavke fail-a, cim promjenim postavke fail-a, a po defaultu je prejadna slika
ja imam isto jedno (mozhda glupo) pitanje o ImTOO 3gp converteru...
kako namjestiti da konvertira u 320x240??... uvijek mi javi neki glupi error... sve druge rezolucije hoche :confused:
a meni javi error cim promjenim neš, samo mi na stocku konvertira a onda je slika looooša
pitanjce za doctora,= Citat =:
sta se sve brise sa ovim full resetom?
Da li ostaju brojevi u imaniku, il recimo slike na mobu?
Da li postoji neki reset a da ostaje nesto na mobu?
= Citat =:
Izvorno postao dF@kk3r
Stvarno se ne sjecam gdje sam ga skinuo...malo proguglaj... ;)