alo, možeš tako! već ti je 2x rečeno i to u 2 različita threada!= Citat =:
Izvorno postao khideg
pola 2 je, malo koncentracija u padu, vidim
Printable View
alo, možeš tako! već ti je 2x rečeno i to u 2 različita threada!= Citat =:
Izvorno postao khideg
pola 2 je, malo koncentracija u padu, vidim
am... ja jos uvijek nisam nisht napravio.
probao sam sa 55R i sve prode super. Kaze on ono flashed ok (pisem poslije obavljene operacije) i sve 5.
Odspojim mob i pokusam ga upalit ... i nisht. Black screen
jel ti blicne tipkovnica? Ako ti neće, onda napravi ponovno repair, ali bez TESTPOINTA! i ponovno ga flashaj sa 55R FullFlashom!
ajoj... neblicne.. ali poanta da nemogu napravit repair jer mi repstudio NEVIDI mob.= Citat =:
Izvorno postao GoGs
Jedini nacin da mi nekako komp vidi mob je pomocu testpointa i nikak... jednostavno nikak.. Idem probat MonsterPackom!
PS. Probao sam 55R full ali nishta
probaj izvadit bateriju, stavit mob na kabal, stisnut *# i držat, a pritom nek ti netko stavi bateriju u mob (malo akrobacije)... Vjeruj mi, meni je i tak znalo proradit!
e ja nesht probao... stavio TRIPLETS_G_0B.09.9ER_lang0039_full_flash.vf3
i od onda mob (kada prikljucim na kantu) prikaze ono "usb blablabla error" ali ga programi sada PREPOZNAJU!!!
NAPREDAK! :rotfl:
Repstudio odjednaput :
Phone found
Flash mode ok
Erasing phone, please wait...
Erase done
Repair failed
Shutting down phone
Now powerup phone in flash mode (with * and # pressed) and flash it with normal flash for this phone's model
Dolje je ispisao "not connected"... mislim da je to sad to...
E i sada sam ga opet flasho sa
TRIPLETS_G_0B.09.55R_lang002f_full_flash.vf3
ali mob nedaje sliku niti ista...
Idem monsterpack
ne, nego opet napravi repair "Repair failed" nisi dobro napravio postupak!!!!!!
kad ti pokaže da stisneš ok, stisni *# i drži, zatim stisni ok (a *# i dalje držiš!!), i drži dok ti ne pokaže
"Now powerup phone in flash mode (with * and # pressed) and flash it with normal flash for this phone's model" !!!
I onda 55R i MORA RADITI!!
Phone found
Flash mode ok
Erase done
Repair failed
Shutting down phone
Now powerup phone in flash mode (with * and # pressed) and flash it with normal flash for this phone's model
jesam tako, idem ponovo...
Phone found
Flash mode ok
Erase done
Flashing completed
Now hold keys * and # on phone and press "OK"
Do not release keys until "connected"
[ OK ]
Repair failed
Shutting down phone
jesam opet i opet isto ispise
Ajd skini PDS sa svog moba, pa mi pošalji na mail. goran.viljevac@vt.htnet.hr
repair ti nije dobro prošao!! "Repair failed" Jel sigurno radiš dobro postupak? Napravi dva puta za redom repair, pa tek onda fullflash 55R!!!
Kad sam ja bio jednom mrdao po v525, nisam ga mogao niakko upalit osim benzinom i upaljačem. Upali se na tren i ugasi se.
Ali, kada sam ga bio prvo spojio takvog mrtvoga na kabel i tek onda probao upalit, onda ga je komp vidio i sve sam riješio.
Poslano!
Pila --> "mrdao" sam ja po svojem v525 (v620@v525) i još dan danas radi i sve super, ali ovaj mobitel... nikak s njime na zelenu granu ali ajd..
sada ga barem nemoram testpointom palit
ti si stavljao R364 flash i zato si sjebao PDS zonu... Evo, ubaci ovaj PDS i trebalo bi ti raditi. Dakle, samo ubaci PDS i flashaj ga sa 55R ili 58R flashom.= Citat =:
Izvorno postao sebac
" e ja nesht probao... stavio TRIPLETS_G_0B.09.9ER_lang0039_full_flash.vf3
i od onda mob (kada prikljucim na kantu) prikaze ono "usb blablabla error" ali ga programi sada PREPOZNAJU!!!"
pitanje: kak si uspio flashati mob ako si rekao da ga ni repstudio nije mogao vidjeti (tj ak sam dobro shvatio javljao je "not connected")?
Mobitel komp mora prepoznati makar da je i prazna flash memorija!!
Meni se je to desilo da su mi programi prepoznavali (PST) kao Motorola Device i opet sam uspio napraviti repair, s time da mi je prvo izbacio grešku (repstudio) a nakon drugog pokušaja, repair je prošao BEZ PROBLEMA!
Ne moraš, odi sa Smart Motom ili MSS-om i naravno odabereš flash file i kreneš, nakon toga ti ga on sam prebacuje u Flash mode. Jedino će bit problem ako nisi zezno bootloader sa nečim? Onda bi moglo doć do lagane stanke...Šta si stavljo sve na taj mob od flasheva?= Citat =:
Izvorno postao khideg
testpoint?= Citat =:
Izvorno postao padobranac
malo searcha i naći češ šta je testpoint= Citat =:
Izvorno postao sebac
Hm i meni telefon mrtav! Ne mogu uopće doći u flash mode s *,# i kad idem stavit backup,javlja -error sending loader? Ima ko ideju?
izvadi bateriju pa ju opet stavi nazad i onda probaj.
Izvadi bateriju,pričekaj koju sekundu, i zatim drži * i # onda bateriju stavi unutra! Kak je GoGs tamo davno reko, malo "akrobacije"! Onda će ti ga sigurno prepoznat!= Citat =:
Izvorno postao mandarinko
Ali kad sam već tu, ja imam drugi problem; Jednostavno nemogu pregazit PDS od 58R da stavim konačno nešto drugo! Hebem se već tjedan dana i ništa. A radim sve kak je GoGs objasnio i čak po onim starim načinima sa ramldrom i opet NIŠTA! Evo i sad sijedim ko tele i stalno Repstudio, 58R, skinem PDS, obradim ga PDStoolsom(PO GoGsu)flasham sa 72R, ubacim taj editirani PDS i opet ista krava! Blink tipkovnica i ko te šiša... Jel sad ima ko kakvu ideju? Možda GoGs, kojem se ovim putem puno zahvaljujem! Čovjek je rodjen za programera!Please, someone help me:thumbup:
Uf baš me ubio! Jedno 50-tak puta nutra-van da bi upalilo i obavezno uključen flashbackub 2.5,na Repstudiu ili bez ikakvog programa,no chance! thx
Ma kakvih 50-ak puta, samo ju turneš unutra i pričekaš par sekundi i on se prebaci u flash mode! Pa ja čubim već tjedan dana, svaki dan, za kompom, oči su mi ko kotači od Ursusa! Ajd nek netko riješi moju dilemu!!!!!= Citat =:
Izvorno postao mandarinko
dobio si PM. za ramdlr su ti adrese za PDS zonu malo drugačije nego za v300.
od v300 dobiješ 10010000.bin file (ramdlr) a za v525 10018000.bin.
Samo mi pravilno napravi PDS backup i stvar riješena!
Sendno sam ti PDS! Znam za ove adrese, ti si tamo prije već naveo, samo me zbunilo ono "base addres" i "entry addres"! Kamo šta i zašto?= Citat =:
Izvorno postao GoGs
Malkoc sam bedast...
te su ti adrese za backup od 32 MB...