za trgovca veliŠ? pa jednostavno mogu usporediti neke stvari ;) kad završim školu idem u marketing radit reklame.= Citat =:
Izvorno postao flOorKilla
Joj da sam na tvom mjestu odmah bi ga uzeo ovako se moram zaje* s pretplatom
Printable View
za trgovca veliŠ? pa jednostavno mogu usporediti neke stvari ;) kad završim školu idem u marketing radit reklame.= Citat =:
Joj da sam na tvom mjestu odmah bi ga uzeo ovako se moram zaje* s pretplatom
i da hocu nemogu ga odma uzet jer sam svorc :D
poslje praznika cu pokusat prodat sadasnji pa mozda uze SEa il nesto
A znam ovo vrijeme oko božića je ludo pare lete i za najveće gluposti ;) Aj sretno != Citat =:
Ovaj mob kupujem najvjerojatnije poslije nove kao i ti...
Sada ukratko za sve one koji bi kupili ovaj mob:
Ovaj mobitel je zamišljen da služi ženskom dijelu korisnika međutim ipak su to ubili dodajući mogućnost mijenjanja style up maski, (narančasta,pjesak siva i bijela). Dimenzije telefona su 83.2 x 45.7 x 24 mm (ako se uzme i antena u obzir onda je visina 93.5 mm), dobro leži u šaci, Takozvane "loop" antene su postale tradicija kompanije Sony Ericsson za telefone namijenjene prosječnom korisniku. Ono što treba zapamtiti kod ove antene je da ne koristite trake koje se vežu za ovu antenu metalnim prstenovima da ne bi pogoršali kvalitetu prijema signala. Na lijevom boku se nalaze spojeni tasteri za kontrolu jačine zvuka i taster za uključivanje kamere (sporedni ekran može poslužiti kao tražilo kada je telefon zatvoren!). Jedna od specifičnosti telefona je jedinstvena funkcija osvijetljenja ruba kada je telefon zatvoren. Tada ćete po rubu telefona moći vidjeti svetlucanja. Ovo je direktna asocijacija na Siemens CF62. Tastatura ima plavo pozadinsko osvijetljenje pomoću kojih se oznake mogu vidjeti u raznim situacijama. U pitanju je ista baterija koja se nalazi i u modelima K750i, S600i i K600i i to je Li-Pol baterija kapaciteta 900 mAh (oznaka baterije je BST-37). Sony Ericsson Z520 je hardverski sličan modelu K750i, ali je ipak noviji model ;) . Možete birati nekoliko podešavanja za "ekvilajzer" (Bass, Srednji, Visoki), sa mogućnošću kreiranja svojih ugađanja. U zavisnosti od podešavanja ekvilajzera, zvuk će se zaista promijeniti i to se vrlo lako primjećuje. Podržane su 40-glasovne polifone melodije i veoma su glasne, glasnije nego kod Sony Ericsson K700i modela. Zvonjavu telefona ćete čuti u različitim okruženjima, čak i kada ste na bučnoj ulici. Vibracija je prosiječne jačine i nećete je osjetiti ako telefon budete nosili u torbi. Prednosti telefona su potpuno funkcionalan infracrveni port, Bluetooth, dovoljno memorije za čuvanje melodija i dobar dizajn.
Svaka čast na recenziji... samo sam htio istaknuti ovu rečenicu...
= Citat =:
Izvorno postao Compov
LOL ti to mene zajebavaš? LOL :D I mislio sam na plavuše znaš da su one...= Citat =:
Izvorno postao marke
ma ne, kažem da si se super potrudio da napišeš i sve je ok... samo mi je ta rečenica smiješna... al ak si mislio na plavuše onda ti opraštam... da, pa to je i ženski mob...
ja samo vidim da je telefon bitno izmjenjen u postavkama prijenosa podataka. SE je s W800 i sa Z520 uveo proxy postavke kojih do sada nije bilo odnosno sve postavke su bile identične od R520 pa do K750 recimo za GPRS i mogao si poslat bilo koju postavku Ericssona na bilo koji SE i sve je radilo uredno i demokratski,a sada se s Z520 stvar promjenila.
I kak onda to funkcionira sa Z520i? Znači ne šalju se više postavke? Nego?
pola automatski a pola na žgance.
fantastično kako si uvijek od pomoći i vrlo duhovit...
a ****** kaj da ti velim. pošalješ si recimo s VIPa automatske postavke a proxy podešavaš sam ako znaš te podatke. ili sve sam ako opet znaš sve podatke . ili pošalješ sa SE site auto postavke ako radi jer meni od 20 slanja došlo 7 postavki.
Ali kaj se je onda promjenilo, ne kužim, jer tako je radilo i sa starijim modelima. Mogao si slati postavke sa VIP.a ili SEovog sajta ili ih sam ukucavat. Što je drukčije?
pa napisao sam ti da ne dođu sve postavke več proxy postavke moraš još dopisati (kao nekada na Nokijama 6600). Znači pošalješ sa VIPa i stvar ne radi pa onda dopišeš potrebne parametre pa onda stvar radi. Feršten?
Aha, sad kužim.... tnx
Zašto bi vezao traku na antenu, kada sa doljnje strane postoji mjesto za to?= Citat =:
Izvorno postao Compov
Vjeruj mi ima i takvih budala, da im mobitel visi "ravno"= Citat =:
Izvorno postao YarisBlue
Mob je dobar ako si curica od 14 godina i padaš na fashion mobitele. he he
Iako to ne koristim, meni je praktičnije kada visi naopako nego ravno.= Citat =:
Izvorno postao Compov
I ne kužim po čemu je ovo ženski mobitel? Zato što ima ženskih maski ili što???
Iz vlastitog iskustva mogu reći da se podjednako sviđa i muškima i ženama, a uostalom takve se stvari ne dijele na muške i ženske. Izuzev mobitela kao što su Samsung E5nešto i kao što je bio jedan panasonicov koji je bio okrugli kao i neki komad šminke. Po meni je to isto kao da netko kaže da je npr. iMac ženskast jer dobro izgleda???
= Citat =:
Izvorno postao YarisBlue
Slažem se ;)
Ja ga sigurno uzimam čim mi stignu pare od starog moba ;)= Citat =:
Ovaj mobitel ima jednu manu!!! A to je osjetljiva vanjska tipka za paljenje kamere, naime ljudima se u džepu ili torbi aktivira pa slika crno, vele da imaju po 20 crnih slika koje kasnije moraju brisati :D Mislim da će SE izdati uskoro neki novi soft za riješavanje ovog velikog problema. Samo me zanima kako će to riješiti, Bilo bi dobro da prilikom zatvaranja moba odmah se zaključa i tipka za kameru, što bi bilo malo i glupo jer vanjski ekran služi i kao tražilo hm.... kako li će to riješiti boga pitaj...
Ali ja ga ipak kupujem čuo sam toliko pohvala o tom mobu da ga moram kupiti...
na kraju da velim: o je*emu nisam nikada vidio neki mob da nema neku sitnu manu
Može se aktivirati ako nešto nosiš u džepu, a ako je prazan nemaš beda. Barem je kod mene tako:)
A i čuješ zvuk kamere jer se neda isključiti:)
Ti imaš taj mob??? napokon netko daj pričaj kakav je mob što je posebno...= Citat =:
Izvorno postao YarisBlue
da to je jedina mana s tim osjetljivim gumbom... i mene je to živciralo.
šTa i ti imaš taj mob??? ooooo, e ja ga sutra kupujem ili prekosutra :D= Citat =:
Izvorno postao whiteboy