To s baterijom je točno, mada me ne hebe previše, jer ionako ga punim kad god se domognem štekdoze (baterija na symbianima :creep: )
Printable View
To s baterijom je točno, mada me ne hebe previše, jer ionako ga punim kad god se domognem štekdoze (baterija na symbianima :creep: )
Čudi li se još tko kad velim da ne želim symbian phone koji treba filat svakih dan-dva? ;D Enivej... natrag na temu.= Citat =:
Izvorno postao Drug Mile
Ne znam kak tebi ali meni se na mom starom mobu (siemens mt50) prebaci praktički trenutno sa tele na vip ili obrnuto. E da i još nešt, ja sam primjetio (mada bi ovo moglo ići u novi topic) da je na tele2 puno bolja kvaliteta sa slabim signalom. Ne znam dal to ima veze sa 1800mhz, ali na siemensu sa 2 crtice signala na mobu pa čak i jednom mogu nesmetano komunicirati, a na vipu (kad sam u roamingu) stalno se prekida i ne moguće je sporazumjeti se sa 2 crtice. Ima netko sličnih iskustava?= Citat =:
Izvorno postao Drug Mile
Pojavio se signal u Rijeci,... sad jos da pocekamo jel to opet nekakav test ili je to konacno pocelo radit :)
Nažalost moram te razočarat,signal se po mojoj procjeni pojavi oko 22h i gase ga u 00:00 točno.Fotku sam snimio u 23:05.Raskrižje Zametske,Zvonimirove i Liburnijske - kod sata.Dok god ga ne bude bilo 7 dana za redom - 24h online.
http://img357.imageshack.us/img357/9...c3582dy.th.jpg
Moram, ti reci,.. da je signal jos uvijek ziv,....:)
i na g. vežici cjeli dan danas ima dobrog i obilnog tele2 signala :-)
Rijeka je sve negdje do 2001. proglasavana dosta problematicnom sto se tice GSM signala jer su se VIP i Cronet dobro namucili da bi kvalitetno pokrili grad. Po tome se moze zakljuciti da i Tele2 tamo ceka obilan posao. U Zagrebu se situacija nesto popravila iako je jos uvijek daleko od idealne.
Kakav je tele2 signal u Splitu i ostalim gradovima gdje postoji, zna li itko?
danas sam išao po korzu i pokazivalo mi je Tele2, što znači da je njihov saignal. Pred nekih dva - tri tjedna to isto mi se desilo i u Matuljima ali tek nakon 30 min razgovora, sad nema u Mauljima tele2.
EDIT: kontam da sad ima i u Matuljima, nadam se da se neće gubit.
Nadam se da su ipak napokon počeli,jutros oko 8h sam vidio da je online(prije 8 nije bilo).Radi vrlo dobro i zvuk je odličan.
Danas,.. na poslu (Opatija),... bilo je vani signala,.. jako dobar,... i stabilan,.... no cim se udje u tgradu,.. nije ga vise bilo,.... no dobro to je pocetak :)
Vozeći se danas po riječkoj zaobilaznici i iza čvora za škurinje probao sam nać Tele2 na mobu i uspjelo mi je od prve. Signal varira od 2-maximalnih 5 crtica i takvo je stanje sve do Vrata jadrana gdje mi se signal izgubio. Ponovno sam ga pronašao na cesti iznad Opatije i mobitel ga je držao sve do Hoteljerskog Faxa u Iki. Za dalje neznam jer daljenisam ni išao.
To je bilo nešto prije 4 popodne. Kasnije negdje oko 6 probao sam ga tražit po Getrou ali tamo ga nisam uspio uhvatit.
Sto se tice zvuka,.. tu se ne mogu sloziti s tobom,.... jer sam danas vise puta pricao s frendom,.... i ja sam njega cuo jako jako lose,.... i tiho,... a signal mi je bio full,... a on je na Vipu,..... nadam se da ce se to popraviti :)= Citat =:
Izvorno postao sms freak
Moj poziv je bio Tele2->Tele2,oba na Tele2 mreži.= Citat =:
Izvorno postao ri_capitano
Mislis da ima to kakve veze???
Mislim da cak i ima neke veze jer je meni uvijek najlosija kvaliteta zvuka bila kad zovem na VIP, ali zadnjih tjedan dana se, barem u ZG, nesto popravilo i zvuk je opcenito bolji.