podrzavam da bi trebalo biti manje od 25kn naknade.= Citat =:
Izvorno postao dstosic
Printable View
podrzavam da bi trebalo biti manje od 25kn naknade.= Citat =:
Izvorno postao dstosic
Dosadni ste sa tim kukanjem. Bacite mobitele u WC i zdravo.
Bilo bi dobro da se organizira potpisivanje peticije VIP-u u vezi ovog :notooth:
Hahahahahaha ;D
znaci ti bi htio da bude vise od 25kn..bas zanimljivo.= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Velim da tih 25 kuna nije puno za besplatno trkeljanje cijeli mjesec na jedan broj. Gdje si ti vidio da bih ja želio da ceh bude veći od 25 kuna, pojma nemam.
pa nisam nigcje vidio,ali non stop kolko vidim govoris da je 25kn malo i da ne kukamo.= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Non-stop krivo vidiš. Ajd fino uzmi malo vremena, pa si pročitaj temu od početka do kraja, drži se nje, a mene se, molim te, okani...
nisam se ja uhvatio tebe. ti si mene. ja sam samo reko da po novim uvjetima da su trbali manje naplacivati, ti nisi ni u jednom trenu reko da bi trebali manje.-= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Nerede, pomoz bog! Ne mogu ovo sam.
ajd molim te citiraj gdje to veli ako je covjek realan ne valja daj si sam izracunaj koliko je to minuta i sebi provijeri ako koristis tu uslugu koliko potrosis u mjesec dana. Meni se recimo isplati u roku 1dana! Bilo bi dobro da je manje al nije i nije tako velika katastrofa.= Citat =:
Izvorno postao megane1.9
ma necu ici off= Citat =:
Izvorno postao jdabic1
samo on kaze da ne kukamo jer to nije previse..ja kazem da je.
pogle post #27.
svi ste otisli off. tema je za pretplatu a ne za prepaid.
@megane1.9 pa covjek ti je dobro rekao. Ako jeftinije ne postoji onda je ovo najjeftinije.
potpuno se slazem s vama. ali ne kazem da ne bi moglo biti jeftinije.= Citat =:
Izvorno postao KaKaV NeReD