Svaka cast! :lol::lol::lol:= Citat =:
Izvorno postao Gruntovčan
Printable View
Svaka cast! :lol::lol::lol:= Citat =:
hmm za koji dio? :misli:
ili me samo kuris?
Sta je? Nitko nis ne kupuje? Ili cekate sutra navalit ili sljedeci tjedan u zadnji cas :D
danas kupio mikrovalnu , frizider , usisivac i tus + sve to donio doma . fakin frizider!!
Ja cu za Bozic sam sebe pocastiti marshallom :D
A nabavit cu sestri neku djeciju igru :D :D
A od staraca ocekujem da oni mene obdare blagodatima bombona i cokoladica :D :D
Jes vidio, a? Ludnica stvar. Ja sam jutros dofurao kući veš mašinu :bat: Ne mogu vjerovat kako dobra stvar :chatter: ;D;D;D;D= Citat =:
Jedino kaj ću ići kupit su pokloni za prijatelje,a ovo drugo me baš neinteresira previše.
sam ja ta osoba?:notooth:= Citat =:
Izvorno postao mala
evo ja sam dobio crvenu kapu s dejdicom napred
bio danas malo lutao po trgovinama odjecom u centru. guzva je neopisiva, kod nekih ducana se ceka u redu da udjes.
I to mi je sasvim dovoljno da se gadno iztrošim. A tak sam se zagrijao za neki handycam... Ništa od toga.= Citat =:
Izvorno postao lili
+ kuhanje jaja bez vode ;D= Citat =:
Izvorno postao flOorKilla
Ajd sada više nemorate spuštati pivo u bunar LOL ;D (šala-mala :beer: )= Citat =:
vjerovao ili ne,slažem se.= Citat =:
..a kaj je s mp3?:notooth:= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
To imam i nije mi sigurno prioritet. Sad su pokloni za druge prioritet.
nespretno sam to napiso pa ispada koda se cudim frizideru , znam :chatter:= Citat =:
Izvorno postao Vuki
nas je star 20 godina.kad sam se ja rodio onda su moji kupili frizider .. i sad je polako rikavale , termostat otiso .. pa dost je i zdrzo.
sto se mirkovalne tice - cucje mda se mogu kokice pec..mislim da cu za to koristit.
neda mi se mrdat onu rajnglu
..da kokice su fora!
ja sam samo jedan put isla sa starcima u shoping, i svi smo popi...od tada kupujemo komad po komad, kad idemo u spizu.nema zivciranja:)
lol. ja i mama obozavamo ic u shopping i trosenje para, zabava zagarantirana.
Ja mrzim shoppingiranje. Volim kad znam što idem kupiti i kad znam gdje to mogu naći, a ne zujanje satima unalokolo. Katastrofa...
ti si ko moj stari. :D
a vi ste ipak stariji pa vam je vec pun k svega. ja uzivam u gomili ljudi.
najjace mi je kad dodjem u neki velki centar pa neznam gdje da krenem
Stariji!? http://i6.photobucket.com/albums/y223/frishki/drama.gif Čovječe, nemoj tako... Znaš kak to bedira... :) Nikad nisam ni volio gužvetine.
Grozim se tih gužvetina i još nisam obavila šoping, a morat ću uskoro brrr...
ja jos razmisljam dal da idem u getro ili su Skonzum ili nesto trece... slatke muke :)
A da pohodiš sve po redu? Obzirom da te to pali...
a kaj se ti javljas...
je je, pali me :thumbup: