Meni ističe ugovor na badnjak, prije godinu dana sam uzeo c45 na pretplatu
Printable View
Meni ističe ugovor na badnjak, prije godinu dana sam uzeo c45 na pretplatu
Ne slažem se sa tim Imam T 65 made in Malasya, radi bez problema 8 mjeseci, a 2628 1.5 godinu= Citat =:
Poslao: ivan
Svaki Ericsson koji sam ja vidio i da je proizveden u Malasy nije valjao... to sam se uvjerio i kod frendova i kod starog...
Preporuka: Riješi se toga ;)
Eto ovo prvi šut čujem kako er. iz malezije tako dugo radi... to je prava rijetkost ;)
pa moj r320 (također iz malezije) šljaka već skoro 1,5 godinu!istina,u početku je malo znao zaštekat al sam mu ja onda zaprijetio i od onda ništa.
A pazi ovo na mom T68 pise proizveden u maleziji, zavrsen u svedskoj . . . .
Mislim da je takvo nešto pisalo i na baterijama
ja imam T28s iz malezije i simpa paketa od prije 2 godine i još uvijek šljaka:lol: :lol: :lol:
btw, sad imam i T 300 made in china, i nadam se da će bar toliko trajati:chatter: :chatter: :chatter:
Jel valja T300??
na mojoj bateriji piše: mejd in dž-pen, finišd in jukej!stara je oko godinu i pol i kad je bila nova, durala mi je do 4 dana bez gašenja.sad dura jedva 1!koji bed.jel se to vama događalo?(baterija je li-ion)
ima li t600 ekran uboji i jel su boje 256 ili full boje
ma kaj ti je čovječe?!kakav ekran u boji?ima običan monokromatski ekran(JAKO JAKO MALI EKRAN).
e nisam znao covjece al sam danas vidio na internetu SE T606 sa color displayom
nisam siguran jesam to još vidio.daj link.
linik nisam zabiljezio al sam siguran da se nalazi u sonyericsson ovim stranicama