nebi trebalo,mislim da čovjek ništa nije skrivio i da će im bit teško dokazat suprotno. ne ljutim se tolko na Karlu,kolko na naše. žalosno je što im je Hrvatska pomagala u uhićivanju. :(= Citat =:
Izvorno postao smogovac
Printable View
nebi trebalo,mislim da čovjek ništa nije skrivio i da će im bit teško dokazat suprotno. ne ljutim se tolko na Karlu,kolko na naše. žalosno je što im je Hrvatska pomagala u uhićivanju. :(= Citat =:
Izvorno postao smogovac
Navodno su ga uhvatili u hotelu na Kanarima..joj ako mu zena sazna:jump:
Ona ovdje bez love, a on ganja komade po Kanarima:jump:
Navodno je vec avionom Spanjolske vojske prebacen u Madrid
Zalosno je da je drolja plava u Beogradu obavjestila da je Gotovina uhapsen...Sad EU, katastrofa... a Gotovini svaka cast
Njegov život je sad završio.
Pa ono, ne kužim kaj se nije prije predao. On je časnik (vidi u riječniku korijen riječi) Hrvatske Vojske, svojim djelima po meni nije ispao časna osoba. Niti je zalužio takvu čast kao što je biti Hrvatski general. Zemlja za koju se borio je donjela neko sporazume i njih trebaju svi poštivati, niti meni se ne sviđaju neki zakoni pa da ih prekršim ne bih bježao na Kanare nego bih se pojavio na sudu, ponajviše zbog toga kaj za biti u hotelu na Kanarima treba pun k.... love koju ja nemam....
Vidim da većina ljudi misli suprotno, no kaj se more, svatko ima pravo na svoje mišljenje...
jeba te bog kreten do kretena sanader do mesića svi glupi a samo zbog eu
ajmo malo prosvjede radit
izdali ga na kraju hrvati u španjolskoj
najzalosnije je to kaj se sad svi hvale na televiziji mi smo rekli ovo mi smo rekli ono, s oprostenjem p***** k**** jer nitko od njih nije znao gdje je on!!A sad su svi zasluzni!!
strašno..........
Slušđam upravo vijesti na Otvorenom i ne vjerujem. Sad će ga svi branit, i njega i rat i ovo i ono. SAd će bit heroja koliko voliš.
Razapet će ga kao primjer, to će bit. Ispolitizirat će sve. A one koji su krivi neće njihovi izdat, naravno. Jer ne daje svoj svoga. Osim u Hrvata.
Kad se čovjek pobrinuo da bude hrvatsko (a ne tuđe) govno u hrvatskom moru, onda je bio dobar. A da nisu drugi htjeli (srat) u hrvatsko more, ne bi ni za njega nitko čuo. Napravio je šta je trebalo kad je trebalo. I onda ga je lijepa njegova Hrvatska odlučila imenovat viškom. Klasificirat kao "replaceable".
Čisto da si čovjek (opet) postavi pitanje: za koji k...c se ginulo? Trebalo je reći "Hoćete? Na,uzmite." Pa se maknut sa strane, ne smetat nikome. Dapače, svi u kolonu i put Haaga, da se olakša svima.
I dalje mi se suza zacakli kadgod vidim neki auto da prođe ,a na zadnjem staklu poster... stvarno svaka čast Dalmošima, oni jedini niosu zaboravili (ostale iznimke, koliko god rijetke, nek' se ne uvrijede što ih ne navodim poimence).
Za te stvari krivi smo i mi jer smo na HEROJE svoje pljunuli
U Boga i domovinu čuvajmo Antu Gotovinu
= Citat =:
Izvorno postao gog
Konačno jedan razuman, razborit i suvisao komentar.
Inače, svi mi znamo da je haški sud u biti "kadija te tuži, kadija ti sudi" isto tako znamo da je optužnica protiv Gotovine koju je sročila "ni baba ni deda" više nego idiotska, bez ikakvog temelja i politički proizvoljna, ali po mom skromnom mišljenju, general da bi zadržao pravo nošenja časničke titule, morao bi poštivati zakone države za koju se borio. Sve drugo je demagogija i voluntarizam. Sad, s druge strane, pošto sam i sam bio vojnik i učesnik rata, najiskrenije bih volio da na tom suludom sudu ipak pobijedi pravda i da ga oslobode, jer sam duboko uvjeren da nije kriv za ono za što ga se tereti.
Uh ...bas sam u pravom trenu od-bannan :D
Izrazavam podrsku nasem heroju-generalu Gotovni i nadam se da ak vec ne uspije pobjec , nadam se svim srcem da ce bit obranjen na sudu , jer je on heroj , a ne zlocinac!
A ona babetina:rifle: :rifle: odvratna dabog da joj objavili smrti muza na sinovoj svadbi da vidi kak je to :smart:
@drug mile pazi , viri ti tenisica iz necije guze
tuzan dan za hrvatski narod , jer ta covjek zasluzuje u prokleti Haag isto koliko zasluzujem ja i svi vi tu na forumu . al i ,mi oduvijek i jesmo samo sluge drugima . :rifle: :rifle: :rifle: :rifle:
Nemoj da se ja domognem tvoje guze, pa da vidiš kako ide i bez vazelina.= Citat =:
Izvorno postao Gruntovčan
ajmo bez vrijeđanja. grunt, čim si se vratio već moraš vrijeđat druge jer drugačije misle od tebe? mislim, sve je okej dok izražavate svoja mišljenja o tome što se dogodilo, imate pravo na svoje mišljenje kao i svatko drugi tu. al nemate pravo vrijeđat jedni druge
E, a da ne zaboravim reć kako će sad svi oni koji su 2003. glasali za HDZ, sada morati jesti svoja govna.
Ništa.
Sada ćemo vidjeti kako hrvatska vlada i predsjednik brani svoje branitelje i dali joj je stalo do ljudi koji su se borili za njezin opstanak i samostalnost.
Haha ja nazalost nisam glasao 2003e az HDZ a jedini razlog tome je moje 86o godiste.
ok necu nikog vrjedat.
hvala Bogu da jesam....inače sam hspovac,ali....
od 2 zla izabrao sam ono puno manje....:)mislim na social demokratsku partiju
ljudi moji sve je to biznis od pocetka...
slažem se s ovim gore, te dodajem neke stvari koje neki zbog slijepog patriotizma previđaju;= Citat =:
Izvorno postao gog
medju ostalim da je cijenjeni Gotovina bio:
- vozac nekog glavonje na korzici ( a usprkos par
lokalnih autonomas-terorista to nije narocito opasno
mjesto )
- osudjeni pljackas neke bakice u Parizu
Osim toga, nakon rata je on ispao dosta bogat...
A nekako mi se cini da nakon ovog rata ni jedan
posten covjek nije izasao bogat.
Ja sam za varijantu, ako nije kriv, neka dokaže suprotno i super, neće biti prvi Hrvat koji je oslobođen iz Haaga. Onaj njegov poznati govor u kojem pljuje po svojim podređenima koji su se ponašali ečasno u akciji mi je nanjega bacio pozitivno svijetlo, no sad će se valjda sve otvorit.
Sanader i ekipa su potpisali sve što treba da bi se uguzili u Europski parlament, to je sasvim jasno, a najmanji problem je sad taj jedan čovjek, veći bed je u sudbinama 4 milijuna ostalih koji ovdje žive i kojih se osobito tiču neke potpisane reforme i sl. Nitko se nije zapitao koliko će nas porezne obveznike koštati njegova obrana u Haagu?
inovator,ove stvari koje ti govoriš niu točne,pročitaj njegovu biografiju od ivankovića....
Boli me briga kolko ce kostat , ak mozemo placat sva ostala sranja mozemo to je najjmanji problem.
ja bi sad bio sretan recimo da sanaderu padne vlada radi ovoga jer je do prije dvije godine huškao ljude (Split) preko zaštite Gotovine i gnojio kako SDP predaje generale.
Također bi moglo doći i do državnog udara da se nađe netko od čistih generala (padaju mi napamet samo zasad Tus i Agotić).
Također se nebih začudio da se oslobodi Petrač nakon ovoga ili bar da Grčka odbije izručenje jer je on dosta šurovao oko financiranja Gotovinina bijega.
sreća u nesreći je da će za par dana past Karađić i Mladić.