meni osobno ide redom ovi uspjesi....
1. barcelona-srebro...;ivanišević wimbledon
2.bronca-francuska
3.skijanje
4.dinamo-partizan...5:0:)
5.branko cikatić-k1
6.davis cup
7.rukometaši....
....ma ima toga još.....+cibona dav euro naslova sa Draženom
meni osobno ide redom ovi uspjesi....
1. barcelona-srebro...;ivanišević wimbledon
2.bronca-francuska
3.skijanje
4.dinamo-partizan...5:0:)
5.branko cikatić-k1
6.davis cup
7.rukometaši....
....ma ima toga još.....+cibona dav euro naslova sa Draženom
Mislim kako nasa rukomenta reprezentacija ima najveci kontinuitet i trediciju osvajanja medalja, pa stoga smatram kako bi njihov uspjeh trebao biti br. 1.
Kao br. 2. naveo bih Janicu i njene 4 medalje sa Olimpijskih igara.
Br. 3. bronca Cirinih pulena (iako ne podnosim nogomet uspjehe u timskim sportovima treba cijeniti, pogotovo uzevsi u obzir da je nogomet ipak najpopularnija igra na svijetu...)!
meni je najveci uspjeh hrvatskog sporta nastup Polovaneca za inter protiv red zvezde
hahaha polovanec dete kreten
Naravno da se mogu uspoređivat uspjesi u različitim sportovima, zakaj nebi mogli?= Citat =:
Izvorno postao flOorKilla
A pošto je nogomet najpopularniji sport na zemaljskoj kugli, onda je i uspjeh na SP 98 naš največi. To je put logike...
Naravno bez omalovažavanja drugih sportova. Da budemo svjetski prvaci u ping-pongu i to bi me veselilo.
da, al nismo bili prvi na sp 98, nego treci.
da smo bili prvi, to bi sigurno bio najveci uspjeh hrv sporta
Hmm tesko pitanje ... Meni je trece mjesto u nogometu bilo najjupecatljivije jerbo nekak to je NOGOMET to svi vole i to je nekak .. najvise se cjeni najzanimljivije je najjrasprostranjrnije kod nas.
I da ... neznam azs , al nekak je u mojoj glavi Wimbeldon veci od DAVIS cupa .. neznam zas.
Ma definitivno rukomet,stalno smo u vrhu, uspjesi u ostalim našim sportovima nekako previše osciliraju.
A tenis..nekako mi je Wimbledon bio veći thrill..
i meni je wimbledon osta zapamcen jer se sve odigralo u nekoliko dana, bio sam na moru i pratili smo ko blesavi i bio je dogadjaj.
To sve stoji, al i to treće mjesto u svijetu puno više odjekuje nego zlata u skijanje, tenisu i ostalo...= Citat =:
Izvorno postao dj_velja
Jer ipak je to nogomet.
neznam dal je netko citao vecernji prije par dana. svi novinari kazu da je naj uspjeh hrv sporta wimbledon
kao što je i moja malenkost rekla-kazala:)
sad je bez premca najveći uspjeh Hrv. sport osvajanje mirka CC grand prix:closed: ;D