Kakve to veze ima sa brzom zaradom? Baš je obratno, odnosno žele da se korisnici obavežu na neko dulje vrijeme pa da u kontinuitetu kaplje lova.= Citat =:
Izvorno postao marke
Kakve to veze ima sa brzom zaradom? Baš je obratno, odnosno žele da se korisnici obavežu na neko dulje vrijeme pa da u kontinuitetu kaplje lova.= Citat =:
Izvorno postao marke
Uz sve opet samo unutar mreže. Ne bi da je Vip jedina mreža.
Ova ponuda je kriminala...ali bitno da je VIP istaknuo onu TISUCICU:notooth: Koji jadnici
baš su brižni...
Raul kad čemo na kafu?
ma krivo si shvatio ovo "zaradit na brzinu", a mozda sam se i ja krivo izrazio... Htio sam rec da oce na brzinu nekom promotivnom akcijom privuc sto vise korisnika (necu rec naivaca) da potpisu ugovor na dulje vrijeme i da se tako vip osigura... ali ne razmisljaju da onda postojecim pretplatnicima kojima istjece ugovor uskoro ne pada na pamet da produze ugovor i tu vip gubi...= Citat =:
Izvorno postao KaKaV NeReD
Daj se upucaj ;D ili se doseli u Zagreb, već je malo dosano čitati ove "ugrožen sam" šprehe. Siguran sam da su prije dodjele nagrade provjeravali da li je korisnik iz Zagreba i ako nije su izvlačili novog...= Citat =:
Izvorno postao Eminem
A što je sa onima koji nisu vezani ugovorom? Činjenica je da stari pretplatnici baš i nemaju nekakvih pogodnosti. Tko se još sjeća reklamne kampanja "vi ste nama uvijek prvi" ili kako je već išla...= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
Da, pravi marketimški potez bi bio da su istaknuli da je to samo za neke korisnike i da to ne dobiš u komedu nego ti daju po par kuna mjesečno koje možeš potrošiti pod određenim uvijetima, sa određenim pozivima?= Citat =:
Izvorno postao RAUL
Očito 'vi niste njima uvijek prvi'.= Citat =:
Izvorno postao gog
...nećemo ulazit u te vode, jer bi bilo dosta toga za reći... a ja ne želim odavde, i naravno, ne bi nas trebali toliko "zakidati"...= Citat =:
Izvorno postao gog
Npr. u Švedskoj je velika većina korisnika mobilnih usluga na pretplati zbog osjetno povoljnijih cijena u odnosu na prepaid. Pretplata je od oko 100 kn pa do 300-tinjak, ali za tu cijenu razgovori unutar mreže su besplatni, mobitel je više-manje besplatan (i nakon određenog razdoblja se može zamjeniti uz malo novaca za drugi), a pretplata se može iskoristiti za pozive prema svim drugim mrežama...
to nece kod nas nikada doci.= Citat =:
Izvorno postao tomislav10