Kuzim te, vidis sada koliko je informacija vrijedna... neprocijeniva... stvarno ce mali borj ljudi znati za to...
Printable View
Kuzim te, vidis sada koliko je informacija vrijedna... neprocijeniva... stvarno ce mali borj ljudi znati za to...
memorija je 2mb :( ali telefon je genijalan
Jel taj koji imaš (si imao) ima šum u slušalici?
Vidi: http://cafe.mobil.hr/showthread.php?s=&threadid=1829
[QUOTE]Poslao: whiteboy
[B]Jel taj koji imaš (si imao) ima šum u slušalici?
ma niti dabi !!!
Ej a jel ledica u joysticku svijetli ko i u dosadašnjim SE-ovima? Ono blinka zeleno u standby-u, gori zeleno kad ga se puni upaljenog i crveno kad je ugašen ili samo svijetli crveno kad ga se puni ugašenog?
Kakva su preliminarna iskustva? Jel to bio telefon za test (za Mobil) il si ga sebi privatno nabavio? Daj pliz par dojmova... pluseva i minuseva (ako ih ima) :D
Kao da bi neko od vas napunio ta 4 Mb? Ma dajte, sasvim komotna su 2Mb...
U... vjeruj za čas se nađe aplikacija, igara, slika, tema i sličnog sadržaja...
nema niti jedna LED-ice koja svijetli konstantno
za BT nema diode, niti zelene
samo joystick svijetli crveno kad je baterija na samrti
IIRC ja nisam imao hissing problem i IIRC pisalo je da je to sredjeno na telefonima od weeka mislim 21 na dalje...
Znači ne svejtli kad se puni... ma to sam negdje pročitao isto kao i to da se radi o servis indikator-u pa sam mislio da blinka ko na nekim dosadašnjim modelima SE-a u standby-u...:-/= Citat =:
Poslao: jsp_m
nema niti jedna LED-ice koja svijetli konstantno
za BT nema diode, niti zelene
samo joystick svijetli crveno kad je baterija na samrti
ti imas T300 i ako imas kamericu onda si vidio kako se popunjava memorija,ja imam t 68 koji ima vise momorije i popunim ga dok si reko sex= Citat =:
Poslao: Worf
Kao da bi neko od vas napunio ta 4 Mb? Ma dajte, sasvim komotna su 2Mb...
U vezi filozofije o memoriji, najavljeno je da ce biti 4mb memorije ali to je vjerojatno koliko i da cete do kraja godine zadobiti ugriz od bijesne vjeverice.
Ionako ce vjerojatno ta 2mb lijepo naplatiti tako da cijena neprocijenivosti vase informacije pada.
U vezi samog moba mene zanima na koji se nacin mogu prenijeti slike sa njega na komp (posto s kabelom nemoze!-barem sam tako procita na ovom forumu).Mozda plavi zub?:-/
Plavi zub i irda koliko znam
Preko irda i Bluetootha ja sa t 68-icom 100 posto prenosim na komp slike,s tim sto Bluetooth ima prednost kupio sam sebi bluetooth adapter 1 klase dometa 45 metara,zakon stvar,a IrDa samo 1 m
koja je max rezolucija slika koja sa postize s ovom ugrađenom kamerom?
sto mislite jeli problem dvostrukog zauzimanja memorije moguce rijesititi novim softwareom?
to pitaj maria-maria on je imo t 610
ma sumnjam ja da je on ista imao...dao je neke oglase da prodaje telefone i ja sam mu slao mail(ove) i nije se javljao....
sve u svemu jako sumnjivo
288*352 je maksimalna reza...
premalo .... dosta je za wallpaper i MMS
Cijena je 2899Kn!!!!!!!!!!!!!!!U dućanu!!!!!
ma u kojem ducanu?
koliko ja znam, u VIPu !!!
:)
Ma ne!! Kako je to moguće?
Još nisam uračuno popust na gotovinu!U oglasniku preko 3000! Taj je dućan u importaneu.Mislim da se zove Svijet medija il tak nekak. Tel je 01/4554-882 pa se uvjerite.Taj dućan je odmah do glavnog ulaza.Zbilja super ponuda.Ni u vipu nije loša...Neka mi netko molim vas kaže što taj mobitel nema!Mislim da sve ima
SE ima najbolji omjer dobiveno-uloženo.Mogli su nabit cijenu na 4 soma kuna i opet bi bilo (recimo) povoljno