stvarno su pravi diplomate. nikad nista konkretno, uvijek isti odgovor... imam osjecaj da imaju automatski odgovor na svaki upit... stvarno vise saznamo ovdje...
Printable View
stvarno su pravi diplomate. nikad nista konkretno, uvijek isti odgovor... imam osjecaj da imaju automatski odgovor na svaki upit... stvarno vise saznamo ovdje...
Pa, da znaju oni više, znali bi i mi. Kao da je i kod ova druga dva operatera drugačije.
Ne podržavaju MMS uslugu?!JOOOOJ!:(
Pa ne mogu imati MMS kada nemaju GPRS ( za sada )= Citat =:
Izvorno postao Irena_zgb
pa nije nuzno da MMS ide putem GPRSa. sto mislis kako se u roamingu salje MMS i to kod operatera s kojim tvoj maticni nema GPRS roaming ?
Ako i sa GPRS-om se jedan MMS do 50 kila šalje pola minute, koliko to ide bez GPRS-a?
mozda oko 50% sporije. dosta telefona ima samo 1 GPRS slot u uploadu koji nije toliko brzi od 9,600 kbps. ali to nije za ovu temu.
...pa trebala si to znati kad si uzimala Tele2 :)...= Citat =:
Izvorno postao Irena_zgb
Daleko je Švedska ...:thumbup:= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
= Citat =:
Izvorno postao Eminem
Znala sam za to,ali sam mislila u buducnosti :evil: :chatter:
U budućnosti će biti, kao i većian usluga...
Znam da ce biti,ali se ne zna točno kada ce biti GPRS-a i MMS-a pa zato se pitam
Iz Tele2 kazu da ce GPRS do Nove godine i jos dodaju da je u zavrsnoj test fazi.
Ma da super!!Hvala na odgovoru.Jedva čekam da dodje MMS hvala bogu na tome,super jedva čekam!
Jos kada saznamo cijene MMS i GPRS biti ce sve 5
da da sve 5 :kiss:
Evo ja sam malo prije poslala mail tele2 sa upitom kada budu stavili GPRS I MMS.Sada sam dobila ovakav odgovor :) :thumbup:
Poątovana gospođo/gospodična,
zahvaljujemo Vam na interesu!
Dodatne usluge poput GPRS-a i MMS-a bi trebale biti
u funkciji do kraja godine.
Ukoliko imate dodatnih pitanja, slobodno se obratite Tele2 Sluľbi za korisnike.
Pod brojem 095 1000 444 Vam stojimo na raspolaganju.
Srdačan pozdrav,
Vaą Tele2.
kljucna rijec "bi trebale", tj. dvije rijeci... nadamo se "ce biti" do kraja godine... al stvarno im svaka cast, odgovoraju na upite dok si reko keks
Stvarno su brzi na odgovorima.:comp:Imaju zlatne ručice!
Ahm. Isto ono što sam ja postao na strnici prije...= Citat =:
Izvorno postao Irena_zgb
Kao što sam već negdje napisao problem je u mreži, naime Tele2 nema u potpunosti izgrađenu vlastitu mrežu te bi nacionalni roaming s Vip-om za usluge MMS-a bio skup... s druge strane otkud netko može znati jel potencijalni primatelj MMS-a u Tele2 mreži ili u Vipovoj... a i nije fer za one van Zagreba ....= Citat =:
Izvorno postao Irena_zgb
Vidim i vi se patite sa cijenama GPRS-a :(
Kod nas...khm, u Mobi's mreži je 100kB negdje oko 0.55€, dakle čitavu dopunu od 5.5€ potrošiš na jedan megabajt. Malo previše ako se ja pitam. Naravno, mi na Eronetu nemamo tih problema jer nam je GPRS besplatan ;)
Gle, ako su rekli da će uskoro uvesti MMS uslugu, onda to neće imati veze sa njihovom izgrađenom mrežom, jer se to neće završiti još godinama. To kako će nuditi MMS uslugu, ne zanima me previše, samo da ju uvedu... Nije mi toliko važna, ali ju ipak koristim tu i tamo. Čemu onda mobovi sa displayom u boji i kamere u njihovoj ponudi? Hoće li to ići preko GPRS-a ili nekako drugačije... I don't care.= Citat =:
Izvorno postao tomislav10
Jos ako bude jednostavno i jefitno;D ;D ;D ;D= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
morat ce biti jeftino.