A jel ti jos komp rikava?
Printable View
A jel ti jos komp rikava?
imam gore 98. radi sve super. sad kaad skinem podatke, idem probat stavit xp. nadam se da bude sve dobro proslo. makar dok sam to sve instaliral, bezbroj puta se restartal.ali opet me zero spasio. imam podatke, ali "samo" kojih 95%!! mislim ovo je "genijalno". svaka cast svima, i velika hvala svima, a posebno zerobravo. ak mi kaj zasteka opet, javljam se.
ljudi moji ipak nista. skinuo ja podatke, ali stanga. polovica mi ima 0kb, ostalo nepoznati format, a muziku je svu izmjesal. ak znate dal se to moze kak rijesit javite. ali opet bar nesto imam. muziku cu svu preslusat, i stavit na mjesto, a za podatke neznam.
e da, vidis, sad je to vec problem. sad ni ja na zalost vise ne znam kako vratit, ako su podaci o kb ili nepoznatog formata ili slicno. no pretpostavljam da postoji jedan programcic, neovisno dal je win 98 ili xp, sad ne znam tocno kak se zove, al cim saznam odmah javljam. a to ce bit uskoro. mozda jos i tokom dana.
Nije da sam zelio biti zloguki prorok, ali s obzirom ba stvari koje si opisao to se je vidjelo vec i prije...uostalom nesto slicno sam ti u jednom od svojih postova i rekao:= Citat =:
Izvorno postao ExCenTric
= Citat =:
Izvorno postao Bimbi
slusaj sad. 98 radi besprijekorno, a xp se srusi nakon nekoliko sata rada. Pitanje? zbog cega 98 radi a xp ne. stavit cu 98 i bit cu miran. nemam vise volje se j.... s tim. ak skinem nekak podatke dobro, a ak ne je...a. zero ak nades kaj javi. ma 98 je zakon jos uvijek.
Pa ako sam dobro vidio nigdje nisi naveo konfiguraciju o kojoj se radi (na brzinu sam preletio temu)!
Mozda nije jedino u HDD - u problem. Mozda je nesto drugo sto "smeta" XP - u!
= Citat =:
Izvorno postao Bimbi
imas na prvoj stranici sve detaljno opisano, i konfiguracija je tamo negdje
Pa zašto jednostavno ne staviš hard u komp od recimo nekog frenda, staviš ga da je slave, skopiraš sve podatke koje možeš na njegov hard, i onda s njegovog kompa potpuno formatiraš svoj hard, i nakon toga kod sebe instaliraš svježe XP. Ako to prođe uspješno, ponovo odneseš hard kod frenda i vratiš podatke natrag. A možeš usput i podići svoj XP na njegovoj konfiguraciji da vidiš dal' će tamo raditi stabilno.
Pozdrav!
Evo moje blesavo misljenje :D
Radi backup, i ovo sve drugo sto treba.
Prespoji HDD na neki drugi kanal, pukni format s Win XP Cd-om, ja ti preporucam nadji nekog pirata, od njega nabavi novi XP, paze jer ovi pirati momci imaju neke starije nestabilne verzije XP-a, uzmesh neku pravu, pa onda format, instaliraj windows XP, nemoj SP2 jer mi se ovaj SP1 cini stabilniji
Ako opet budesh imao problema s XP-om prvo salji uvazenom gospodinu gatesu uznemirujuce pismo :D, a onda vidi da nemash neki problem s Hardwereom, pa provjeri hladjenej, kompatibilnost, napajanje i to :D
Eto ne znam sta bi ti vise proporucio
evo kaj sam jucer napravio. na drugom kompu foramtiral ful disk. stavio ga doma,i pokrenuo xp, ali nista. onda sam stavio 98 i uz nekoliko njegovih rusenja, uspjesno instalirao windowse 98 SE. instalirao sam sve ostale programcice kaj mi trebaju (office, nero, itd), i jednu igru za probu (hitmane codename 47), i sve radi bez problema. sad cu ga ostavit da vidim kak ce radit, a ak ce radit ostavljam 98. kaj ti blazzer velis, da bi moglo biti problema s hladenjem?
ipak igre ne rade. kod instalacije se restarta. ali filmove sam gledal bez problema, cca kojih 3 sata. cim treba malo vise snage za instalaciju, on se rusi. radi cijeli dan, svira i sve je ok, stvarno neznam kaj bi to moglo biti
pa da ti nije napajanje ili slabo ili crkava?
napajanje je novo, doslo s kucistem. ali probat cu pristekat na drugo, na kojem je normalno radilo.ali kak onda film odvrti bez problema
e to mi nije jasno.