Ne mogu tvrditi 100%, ali mislim da sam prije update sa winswupom sa EEPROM tools otvorio sve blokove. Ima gumb Unlock all. Ako netko još ima Cx70 kojeg treba nadograditi neka proba to i neka javi rezultate tako da znamo.
Printable View
Ne mogu tvrditi 100%, ali mislim da sam prije update sa winswupom sa EEPROM tools otvorio sve blokove. Ima gumb Unlock all. Ako netko još ima Cx70 kojeg treba nadograditi neka proba to i neka javi rezultate tako da znamo.
Pozdrav forumu,= Citat =:
Izvorno postao Sljaka
ja sam ljetos uspio bez problema ubaciti novu verziju firmwae-a .56 na CX70 serijskim kablom. Ne mogu se sjetit koji sam program korisito jer sam to radio sa tudjeg kompa tako da je sve izbrisano. Dok sam tragao za zadnjom verzijom firmware-a sjecam se da sa na nekoj stranici vido nesluzbenu ali noviju verziju frimware-a. Sada ne uspjevam naci tu stranicu jer vjerovatno i ne postoji.
Zanima me da li ste uspjeli naici na takvo sto i da li je moguce napraviti preimenovanje sa cx70 na cx75 i onda upload svega za cx75 kao sto su neki uspjeli sa cx65 na cx70 i navodno im je radilo (to sam citao ljetos..)
Sa cx65 na cx70 je moguce napraviti i postupak je jednostavan. To su isti mobiteli sa drugacijim softwareom.
Ne mozes nadograditi na cx75 jer je to potpuno drugaciji mobitel.
Moja je preporuka da ostavis tu verziju fw-a jer je meni radila odlicno(dok je radila, tj. dog nije mob poljubio beton i odustao od zivota)
Upravo tako CX65 i CX70 su hardverski isti mobiteli tako da je moguće pretvaranje. CX75 je hardverski drukčiji.
Firmware možeš naći na www.siemensmania.cz i s obzirom da su češki i hrvatski kod CX70 u istom jezičnom paketu imaš odmah i hrvatski.
ekipa vidim da se kužite u mobitele pa bi vas nešto pita.
imam cxv70 kodiran na vip a treba bi ga odkodirati .imam usb kabel koji ujedno može biti i punjač.kako da ga odkodiram kojim programom i gdje taj program skinuti?
hvala!
U Siemens-Ostalo pogledaj tutoriale i ubuduće stavi post u odgovarajuću temu. Ako takve nema, otvori ju.
U ovoj nije riječ o otključavanju CXV 70.