tu bi trebao prizvati duha zvanog Rizapn - ad kaze koliko je to tehnicki zahtjevno, a Help ionako vjerojatno radi 3aTmr - btw kako napreduješ?
Printable View
tu bi trebao prizvati duha zvanog Rizapn - ad kaze koliko je to tehnicki zahtjevno, a Help ionako vjerojatno radi 3aTmr - btw kako napreduješ?
mozda vanja zna dali je moguce iz alkića izvuci t9?
mislio sam na SL za Rizu P. N.
Ej, racunajte i na mene za prijevod T9 :)
@Gleep!
pa nisam baš imao vremena, ali bit će nešto;
e da, onaj WMLC konverter nije stigao na moj mail?? (primim mail, kao sa attachmentom, ali nema ništa, samo poruka repairing file???) Možda da mi probaš poslati sa nekog drugog mail accaunt-a?
Evo ubacia sam na svoju stranicu K-rad jezik za SL. Pa koga interesira što je to može ga skinuti ovdje
Svidja mi se tak KRad..instalirao sam ga prije 3 dana i sva sreca pa rasporede opcija znam skoro napamet :)
E baš to, čovjek se zbuni, ali dobro, onako malo za promjenu :)
Ma daa :) Sad po 2 puta citam da li pise 53nd ili 5@V3 :D
vidio sam da neki ljudi zaradjuju na tvom hr meniu!
Šta stvarno?? Možda to nije moj...
Ali, ako je tako stvarno, onda mislim; a što reći... Sramota .
Dakle, SVIMA obavijest koji pregledavaju forum: ako vam treba hrvatski za SL45, nemojte kupovati, možete ga besplatno skinuti na mojoj stranici:
www.tau6-siemens-mobile.cjb.net
maroon pogledaj na njegovu stranicu, 50kn
čuj nije fer da ga optužimo, možda je čovjek sam preveo. Ali opet, zar to naplaćivati?? A dobro, ima pravo tražiti, uvijek se neko nađe tko će kupiti...
Prije bih rekao da je on to kupio,pa si zeli povratit pare...
(nije da ga branim)
e,da ti to je bolje od onog kaj radi zuti69 ili kako se vec zove...
zuti 62 je u pitanju - i njegov je price bio 150 kn, a ova osoba B(nisam skuzio o kome pricate jer nema nikakav link vezan uz njega - niti me zanima) - on je vjerovatno jedinka koja je kupila od njega stvar - i sad naivac misli da ce on jos nekom prodat jer kotoboze ima manju cijenu.
Zuti je svoj intelekt davno obznanio i vise ne zelim ni tipku zbog njega stisnuti.
Neznam dečki, ovdje se ipak radi o marOOn-u (ako je to onaj marOOn na kojeg mislim). Prije je moguće da je zuti62 kupia od njega... Ipak je marOON ime.
Dobro, maroon je unlocker - ne zamjeram.
BTW - kako napreduje posao sa helpom (pretpostavljam) ?
joj, uopće nemam vremena za to sada. Još su mi ispiti, a i ljeto je stiglo... :)
same here, same here.
ma ima vremena, samo polako :)
3aTmr
Stavio sam tvoj prijevod na www.siemens-java.com
OK, bio je i prije tamo ali jedna starija verzija sa bugovima (kalendar i još nešto sitno), ali ako si stavia ovu što je sad na mojo stranici, onda je ok, jer sam tu sve to ispravia.
da, stavio sam novu verziju (barem tako pise na tvojoj stranici) ;)