Ja radim u Telekomu u takvom jednom centru i to je svakodnevna pojava da se ljudi deru i da je stalno Telekom kriv !!!
Vise se i ne trzam na takve situacije.
Nemate pojma kolko ste sretni sto imate nekoliko operatera !!!!
Printable View
Ja radim u Telekomu u takvom jednom centru i to je svakodnevna pojava da se ljudi deru i da je stalno Telekom kriv !!!
Vise se i ne trzam na takve situacije.
Nemate pojma kolko ste sretni sto imate nekoliko operatera !!!!
hm imamo,ali trenutno svi idu preko t-coma :D,ej floor daj link za optimu :D,mozda se prijavim zasto ne :D,ali kada mi ugovor istekne,adsl mi je ukinut?aha nsao sam stranicu na googleu,a di su cijene -.-...nadam se da ce optima biti ok :D
link http://www.optima.hr/dsl.aspx
a mene zanima jel mogu ja odustat od toga poslje...
sta ako ce se naplacivat prikljucak?
btw i ja se prijavio
"Optima Telekom je osposobio nacionalnu mrežu (backbone), koja mu omogućava da cjelokupni telefonski promet ide po vlastitoj telefonskoj mreži neovisno o infrastrukturi T-HT-a."
Preuzeto sa optima telecom
nisam znao da imaju svoju infrastrukturu :D
e da killa imas pravo,sto ako posaljem zahtijev a ono,prikljucak kosta puno...mislim da ce bacit foru slicnu kao i t-com,besplatan modem i prikljucak to nekog datuma kako bi privukli korisnike,barem se nadam
kad sam vec pisao o cijenama dsl-a ovdje pa da dodam jos nesto, TELE2 u njemackoj (a i nekim drugim zemljama) nudi dsl, a cijene su ovakve:
dsl modem=0E,
3 brzine, cijena pretplate za 1024/128=17E, 2048/192=20E, 6016/576=25E
2 vrste flat-a, cityflat=4E (cityflat je u svim vecim gradovima) i deutschland flat=8E (za sve ostale gradove i mjesta koji nisu u popisu za cityflat)
dali zelite da se za ovakve usporedbe cijena otvori novi topic
te usporedbe nemaju smisla... naša država je poligon većim zemljama za iskorištavanje, a to smo si sami krivi, jer si dovodimo na vlast lopove= Citat =:
Izvorno postao flOorKilla
možemo samo patit.
da istina 6mbita koliko vidim tamo 25 eura i jos umzmem onaj njihov flat od 8 eura,mila majka :D
zasto 8, od 4 eura :)
kazes nema smisla usporedjivat, ima! zabavno je! uzivam gledajuci kako su vani cjene normalne a nas pljackaju
e da i jos nesto... sta mislite ima li sanse da jednog dana i kod nas tele2 ponudi dsl?
ja mislim da hoce mislim da ce svi pohrlit da ponude dsl kad se rjesi pitanje lokalne petlje ili sta vec... tj. kad t-com nebude vise punomocni vlasnik infrastrukture
= Citat =:
a jesi li se killa možda priupitao koliko ima korisnika adsl-a u njemačkoj a koliko
ima kod nas u hrvatskoj?
kakve to veze ima?
ti nisi za manje cijene? bilo bi vise korisnika da je jeftinije.
onda uzmimo za primjer sloveniju. ona je manja od njemacke ;)
naprosto mi je gust vidjet da je svugdje jeftinije nego kod nas, neka neka samo svi pljuju t-com...
oduvjek ih se pljuvalo neka se nastavi... kad sve prepustamo strancima... stranci manipuliraju nama u nasoj drzavi...
edit by gog: killa primiri se malo
manipulirat će još i više jer smo im sve dali, ne mi, već valdajuće strukture od 90.-te nadalje...sva infrastruktura je plaćana novcima građana u doba SFRJ, ja sam tel. priključak platio nešto više od 2000 DEM onomad, tako da ovo prodavanje nećega što pripada narodu definitivno nije prema odredbama Ustava. ali, šta ćeš.= Citat =:
Slovenija ima posve drukčije ljude na vlasti koji se brinu za građane, a ne samo za svoj vozni park.
cijene neće drastično padati sve dok ne dođe pravi konkurent, a to je trenutno nemoguće.
a koliko znam, T-Com još uvijek nema ugovorenih 100 000 korisnika. Mada za njega sankcija nema, prevažan je za ove foteljaše.
i meni je zabavno usporadjivat,imas pravo 4 evra :P nisam bas dobro procitao.I reko sam ja jednom da ce tele 2 mozda ponudit adsl ali su mi se smijali na forumu ali ok :D
dobro malo sam pretjerao jucer ali tako je... :)
sto se tice tele2, poslao sam im mejl sa upitnikom pa ocekujem odgovor...
mislis da nema jos 100 000 korisnika? hm...
ali neznam dali si znao za da ce se liberalizirat lokalna petlja (koja je u vlasnistvu HT-a)
a stime ocekujemo:
-znakoviti porast konkurencije iz razloga proširivanja mogućnosti odabira za krajnjeg korisnika,
-niže cijene širokopojasnog pristupa, čime se postiže veća troškovna ušteda (broadband)
-brža implementacija širokopojasnih usluga
-potiče inovaciju u vrstama širokopojasnih usluga
eto kada se to dogodi, uletit ce optima telekom sa svojim dsl-om i sigurno jos netko...
dobio sam odgovor na mejl,
pitanje je bilo:
odgovor:= Citat =:
Postovani,
planirate li u buducnosti ponuditi uslugu sirokopojasnog interneta (DSL)...
= Citat =:
Zahvaljujemo na Vašem interesu.
Buduće ponude i usluge trenutno se nalaze u našoj pripremi.
Detaljnije informacije nisu nam dostupne.
Želimo ponuditi našim korisnicima zanimljive ponude i usluge na zadovoljstvo naših
korisnika i zadovoljstvo Tele2.
a bas su se razbacali informacijama :D
hahahahaha....
citam.. i dodem do kakav nered.. i pogledam njihovu dob...
:))))
eh, eh, eh...
Kada je slovenska vlada prije 7,8 godina krenula u privatizaciju slovenskog telekoma,prvo što su napravili je da su:= Citat =:
Izvorno postao Inovator
VRATILI NOVCE SVIM PRETPLATNICIMA KOJI SU DO 1990 PLAĆALI TELEFONSKI PRIKLJUČAK cca. 1000 EURA.
Živila (prema svojim građanima) pravedna dežela!
Moraš ga odjaviti u t centru,inače će ti i dalje slati račune.= Citat =:
Izvorno postao Rvs_Gamer
Moj prijedlog: odjavi ga i uzmi amis dsl s dva mjeseca besplatnog flata (trenutno jedina takva ponuda na tržištu)
Mislim da Amis nije provaider na nacionalnoj razini, vec da pruza usluge u samo nekim zupanijama= Citat =:
Izvorno postao Dado2006
Evo jucer sam zvao AmisDSL i rekli su da su trenutno u pocetnoj fazi razvoja, te da se nalaze ponajprije u ZG i okolici, a Rijeka i slicno su na cekanju. :cry: :cry: :cry:= Citat =:
Izvorno postao RAUL
I Iskon ima tu akciju!= Citat =:
Izvorno postao Dado2006