ja sam imao taj problem sa k700.to je hardwerski problem meni je stekalo samo lijevo ali s vremenom mi je potuno riknuo joystick
Printable View
ja sam imao taj problem sa k700.to je hardwerski problem meni je stekalo samo lijevo ali s vremenom mi je potuno riknuo joystick
Meni je nakon isto rikno joystick i popravili su mi pod garancijom= Citat =:
Izvorno postao hjerkic
Nije to softverski problem... I moj je na K750 otisao, ja nemam garancije.
Znaci joytick je jedina mana telefona. A ja mislio da sam jedini kojemu je otisao
Dobro onda ga odma u ponedjeljak nosim, dok je još pod garancijom, jer su meni dali garanciju čak tri mjeseca. Hoće li mi prodavat priču da je to radi udaraca jer mi je mobitel dosta istrugan
ne bih rekao, zato sto je to joystick, a koliko vidim imali su i drugi problema s njim, pa im to vjerovarno nece biti prvi slucaj. Kako samo 3 mjeseca? Ja sam dobio godinu dana.
E ti si vjerojatno kupio kod zastupnika, a toga kod nas nema, ovi su mi dali 3 mjeseca, i ja sam pitao zar nije godinu dana, ali oni su nešto počeli srat, ali su imali najpovoljniju cijenu pa sam uzeo kod njih
koliko si dao za telefon? Ja sam kupio u VIP-u i platio 3300 kn
Ja igram tenis ko mutav i nikakvih problema s joistickom... Jupi za mene...:thumbup:
je li moguce na k750 stavit masku od w800
Mislim da je moguce jer su istih dimenzija i tezina ako je netko vec probao neka javi ja cu sigurno probat ovih dana
Može se sigurno stavit maska od W800 na K750 ali meni je sto puta ljepša maska od K750 nego od W800, platio sam mobitel oko 2800 kn, čini mi se da je toliko bilo
Ipak mislim da se nece moc jer sma sad gledao slike od w800 i skuzio da on ima okruglu kameru tj. sve ono oko nje poklopac i te stvari i drugacije se otvara ...
Evo tu tutorial kako se rastavlja do kraja K750/W800/D750.
http://forums.se-nse.net/index.php?showtopic=1195
Moze se promijeniti kuciste K750/D750 ->W800
To je to nema se sta cekat,hvala= Citat =:
Izvorno postao imatic
ma užas je maska od w800i
ovo zelim napravit ne potpuno mijenjat masku a i o ukusima se ne rasparavlja http://img280.imageshack.us/img280/9553/0108qe.jpg
Super izgleda... :thumbup:
da i meni samo neznam kako je dobio narancasto svjetlo ispod tipkovnice
pa normalno tako što je uz masku promjenio i led diode
vjerojatno ali s tim se neda tlacit jer su to smd elementi(ako sam u krivu neka me netko ispravi) a to je zbilja tlaka lemit
Ma ne! Postoji puno jednostavniji nacin. Obzirom da su LEDice bijele, uzmes foliju/najlon u zeljenoj boji npr. od bombona i samo stavis ispod tipki. :)= Citat =:
Izvorno postao ljevi
(Ideja nije moja. Bila je tu negdje tema kako na takav nacin promijeniti boju tipki na K700i, ali je sad ne mogu naci... :( )
Da, te LEDice su SMD. Je malo tricky, ali nije neizvedivo. Znam iz vlastitog iskustva. ;)= Citat =:
Izvorno postao ljevi
howardforum.com - to sam i ja vidio samo tražim kvalitetan papirić od bombona..= Citat =:
Izvorno postao ravilov
Hvala sad mi samo treba maska od w800
Mene zanima kada mob trosi vise baterije kada je zagasen ili upaljen naravno da mp3-ca svira ?