Druže Mile, u pravu si! Apsolutno!
Printable View
Druže Mile, u pravu si! Apsolutno!
izlazi početkom 3.mj rekli iz mobisa a cijene da se još formira
kupio sam 6280 i lg-u 8360 u amore paketu(italia tre) za 250eura i taman sam pomislio kako sam dobro prosao ali niko ziv nemoze otkodirati nokiu!
kaj sad da radim???:bunny:
Pa nisi ni tako loše prošao, ako si platio 250 €, jer je redovna cijena u recimo Njemačkoj 420 €. Sad ćeš fino pljunut još cca. 100 € za unlock i opet te došao 350€. E sad jel vrijedno zajebancije.........
dekodiranje ti je negde oko 70-100 eura i to u beograd,ja sam pred 2 dana poslao na dekodiranje 6280 u beograd pa cekam,kad dobijem odgovor javi cu.= Citat =:
Izvorno postao marko1vjeran
Evo sad rekoše (Iz Mobisa) da dolazi potkraj ovog mjeseca. Cijena će biti red veličine 3600,00 kn.
Evo i stigla je. Cijena 3699,00.
aj još malo pa će i u oglasnik....
E pa Smogovče, ne bih bio baš 100 % uvjeren da će uskoro u oglasnik, kad ga očito niti taj famozni De.Ka. iz Beograda ne uspijeva DEKODIRATI nego samo eventualno FLASHATI jer je naime 6280 zaštićena BB5 SW-om. Dakle, ako ni on (očito) ne može, ne mogu vjerojatno ni naši domaći genijalci. Već bi davno 6280 osvanula u Oglasniku da nije tako. Jedino što bih osobno bio sretan da me netko demantira.
Moj diler mi je najavio da ce otkodirati n6280 (BB5) u petak.
Za koju cijenu?
Spomenuo je da ce mu doc posiljka u ducan sa cijenom 3600kn tj 350Eura ispod pulta (otkljucana naravno).
evo podatak s jednog forum o dekodiranju dotičnog modela i njene zaštite (zaštićena BB5 SW-om) na temu Unlock NOKIA 6280
"Zavisi od kog je datuma Sw, do sredine prvog mjeseca 2006 ide bez problema. Dok za novije modele jos nisu izasle tabele..."
ne razumijem se previše ali neki ljudi pišu o teme ja samo prenosim, nadam se da je nekome drago inače N6280 već je duže na tržištu mnogih zemalja Evrope.
Ne znam baš. U Njemačkoj je isto tek odnedavno. Jedino je možda u Skandinaviji bila nešto ranije.
mjesec dana sigurno je na tržištu, Italija mislim da je i u Sloveniji (nisam 100% siguran) ali gledam i druge forume pa ljudi pišu da ga posjeduju već neko vrijema, vjerojatno može bit da je u Skandinaviji i od prije, s obziro da je najavljen još prošle godine u Prosincu...
Evo baš gledam, u Sloveniji košta 425 € (sad su tamo cijene i u eurima)
znači 3145,00 kn
super za Sloveniju, jeftiniji nego kod nas gdje je u eurima 500€ (3700KN)
Zar je uopće nekome čudno to što je kod nas sve skuplje...
Vanka ici pa kupiti.
Nije baš sve. Qtek će biti jeftiniji nego u Slo.= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
= Citat =:
Izvorno postao smea
Cao Druze,
Vidi ovako, zanima me sledece. pre od prilike 3 nedelje dobio sam nokiu 6280 iz austrije, medjutim kao sto pretpostavljas isti je slucaj kao i kod tebe, telefon je kodiran. e sad ja bih te zamolio nesto. posto sam ja iz bg a vidim da si ti poslao telefon u bg na dekodiranje da mi javis ako uspes da otljucas svoju i da mi kazes gde mogu istu pomoc da dobijem. hvala ti unapred.
Summerdance :thumbup:
pozzz/
je si sredio bb5 daj molim te kazi ako je gotovo kako ja da sredim moj 6280.:comp:= Citat =:
Izvorno postao peki
Super mi je ta Nokia, možda je nabavim :)
Po mom sudu jako dobra i lijepa Nokia.
Da ne čekam novi Symbian, već bi ju kupio.
Evo danas dobih mob. Nekodiran. Kodirani jos cekaju rijesenje.
Kakav je mob?
- jednom rjecju: odlican!
Dizajn i izrada perfektni, software milina - brz, pun noviteta i user friendly shortcuta..
Ali, sve sto vrijedi i kosta (400€). Puno za S40 mob. No to je prva cijena, koja ce vec nakon mjesec dva biti prihvatljivija. Meni se zurilo jer sam se htio sto prije rijesiti V3x i njenog nelogicnog i frustrirajuceg software-a.
Sad sam napokon miran.. sve do izlaska E60 :)