Možeš dati neki link sada da ne tražim posvuda...
Printable View
Možeš dati neki link sada da ne tražim posvuda...
a jesi ljen............. pa objasni mu.........= Citat =:
Izvorno postao jdabic1
Trebaš instalirat novi software za mob......
Otiđi na stranicu dolje navedenu i tamo ti sve piše. skini tutoriale i vidit ćeš..
http://bluedevil.info-mob.com/
LeaderGL flex editor ti ima opciju za uključivanje video snimanja na V3= Citat =:
Izvorno postao blozer
E, jes i ti faca. Netreba mjenjat softver, več treba editirat seemove.= Citat =:
Izvorno postao leoo
Ima na forumu i kako, a ima i u mom starijem postu gore više opis kak sam ja to radio. A može to i tal LeaderGL flex editor.
Tako da mjenjanje softa nije neko mrak riješenje, pogotovo ak imaš mob pod garancijom.
Evo ako slucajno nekom zatreba ovdje je 004e_0001.seem za v360 sa vec podesenim postavkama za max snimanje videa do 10MB
blesavo mi je sto puta pisat al ti si mu objasnio i ispravio moj propust!!:thumbup:= Citat =:
Izvorno postao leoo
Ja mislio da si sredio da snima više od 1.30min. ;D= Citat =:
Izvorno postao Z3R0
pokušao sam na E1000 (VIP) povećati duljinu snimanja u LeaderGL FlexEditor-u, sada ne radi vide snimanje ("greška sustava") i ne mogu ući u "Personalizirati". Molim pomoć.
pa dobro ja sam naveo jedan način........ što odma nešto pametuješ.....:rolleyes:= Citat =:
Izvorno postao darius
vidiš kako je jdabic1 to prihvatio...... nemora se na sve tako reagirat.....
BTW ispricavam se na offtopicu, a ima li tko seemove za v3 jer ni meni neradi ovo kak treba
A jel ima šanse dobiti video snimanje na V525 fleshane na V600???
Ja koliko znam ne! Možeš samo pregledavati video zapise!= Citat =:
Izvorno postao happydayhr
Ponovno flexaj mobitel i javi se meni na PM da ti objasnim kako povećati duljinu snimanja!= Citat =:
Izvorno postao OBAD
Definitivno ne. Mnogi su pokušavali (i ja također) al ništa. Čak sam par puta tolko smrdao mob da sam ga morao ponovno fleshat.= Citat =:
Izvorno postao happydayhr
se moze povecat na v360v (ne v360)
mislim da sam već u 10 postova objasnio da se može!= Citat =:
Izvorno postao tino1
Ajd skini famozni LeaderGL i odi na struments>manage video lenght.
ovo je zadnji put da ponavljam....
= Citat =:
Izvorno postao GoGs
ok hvala za prijasnje odgovore
ja sam porobao davno preko tog programa najestit na v360v nisam niakako uspio, uključivao sam semove, kako je objašnjeno, ali ništa, i onda sam flashanjem rješio problem.= Citat =:
Izvorno postao tino1
nekako mi se cini da ta shema nije palila na starijim flashevima, nazalosta na vodashitu nisam isprobao al sam onda imao r4513_nesto_56r i na njemu sam se ubio od tih opcija za video sa svim mogućim programima i editiranjem seemova i nikako, cim sam stavio ABR uspijelo mi je iz prve seem editom
Sa kojim programom da ucitam ovaj tvoj seem jer mi nerce sa p2k tools?= Citat =:
Izvorno postao Z3R0
= Citat =:
Izvorno postao semir_86
Onda nemoj sa tim p2k toolsom nego sa onim najstarijim i najjednostavnijim p2k-om.
DOWNLOAD
S kojim programom je najbolje editirati seemove? BTW htio bih si podesiti na L7 da snima dulje i u mp4 formatu...
Meni je najbolji p2kseem= Citat =:
Izvorno postao Igor99
Da ne otvaram novu temu. Koji seem na v3i treba editirati da snima u mp4 formatu. sada mi snima u 3gp. Hvala
Imam najnoviji YuetMod i kod video snimanja ima više opcija za boju.
Ima sljedeće opcije: U boji,crno-bijelo-zeleno-plavo-crveno i neki antique(žućkasto), e i sad mene zanima: ja si stavim npr. na zeleno i slika mi je zelenkasta, do tu je OK. E sad si hoću staviti opet na snimanje u boji ali mi je slika ponovo zelenkasta. Kad restartam kameru sve je ok. Zakaj je to tak? Mislim odlicne su te opcije ali kome se da za svako mijenjanje efekta restarati kameru???
moguće da je tako, ali ovisi kako mjenjaš efekte, ja imam dva naćina..
Uglavnom si malo falio thread..