ti... očito da ne pratiš nogomet.
dinamo ima svojih mana kao i svi klubovi i nekad im baš nejde ali uglavnom super igraju.
to da nemogu potrčat za loptom... to su pričice koje smo nekad pričali dok nije bilo čire...
čiro majstore, samo tako
Printable View
ti... očito da ne pratiš nogomet.
dinamo ima svojih mana kao i svi klubovi i nekad im baš nejde ali uglavnom super igraju.
to da nemogu potrčat za loptom... to su pričice koje smo nekad pričali dok nije bilo čire...
čiro majstore, samo tako
Ne pratim domaći... tu i tamo pogledam 10 minuta kad igra Dinamo, to mi je dosta da vidim o kakvim je idiotima riječ.
...je Europske momčadi samo koja liga... ;D
dečki pretjerujete...
Nijedan hrv. klub pa tako ni Dinamo ni Hajduk ne igraju nogomet na razini europskih prvoligaša... pa to je i klincima jasno kad oni bolje igraju na školskom igralištu! Pogledaj killa malo englesku ligu ili španjolce pa će ti biti jasno u kojoj je banani hrv. nogomet!
Potpis.= Citat =:
Poslao: whiteboy
Nijedan hrv. klub pa tako ni Dinamo ni Hajduk ne igraju nogomet na razini europskih prvoligaša... pa to je i klincima jasno kad oni bolje igraju na školskom igralištu! Pogledaj killa malo englesku ligu ili španjolce pa će ti biti jasno u kojoj je banani hrv. nogomet!
JA SAM REKO EUROPSKI A NE ŠPANJOLSKA ILI TALJANSKA, A EUROPSKO MOŽE ZNAČIT I RUSIJA, POLJSKA...
ALI SVAKAKO IGRAJU BOLJE OD PRVOLIGAŠA NPR. TALJANSKOG COMA ILI ŠP RECREATIVA...
TALJANSKOG COMA-->to je po meni nazvano ili....
I drugi put. ;)= Citat =:
Poslao: " Player 4 ever "
naravno, dinamo . . . bas ti hvala na toj slici :D
Inače ja obožavam nogać i općenito sav sport osim šaha he he..
Španjolska je u Europi koliko se ja sjećam... i Engleska isto... A kad smo kod Rusije i Poljske i one isto imaju bolji nogomet od nas! Ma i Bugarska i Albanija čovječe! Mi smo u banani! I klubovi i repka! I tako će biti sve dok naši igrači ne shvate da oni novce koje im daju nisu za prešetavanje po travnjaku i za kupovinu castrola za glavu već za IGRANJE NOGOMETA!
eto u finalu champions lige su Ac milan i juve . . . sta mislite tko ce osvojit, ja sam za juve. . . bas mi drago sto su izbalici reala :D
i ja sam za juve
Nemrem vjerovat Real ispao? Šteta nisam gledala bila sam vani, jel bila dobra tekma? Baš mi je drago za Juve, a u finalu nek pobjedi bolji.:cool:
Navijam za Juventus.