ma imam mjesta za 100 operatora... samo da hoce doci.
realno mislim da cjene telefoniranja ne bi trebala biti vece od 10 lipa po minuti na bilo okje mreze i u bilo koje doba... poruke bi trebala biti 1 lipu..
Printable View
ma imam mjesta za 100 operatora... samo da hoce doci.
realno mislim da cjene telefoniranja ne bi trebala biti vece od 10 lipa po minuti na bilo okje mreze i u bilo koje doba... poruke bi trebala biti 1 lipu..
Realno za koga? Tebe? Operatere da uopće opstanu? Pretjeruješ...
Ako se sjećate, Vipu je trebalo 4 mjeseca da dođe do 100.000 korisnika. Je znam, onda su vladali drugi uvjeti na tržištu i možda nije usporedivo.
Ali kao što Sodom reče, bez obzira na sve, brojka je impresivna.
Koliko mi se cini, a koristim Tele 2 od 17.10. signal u Zagrebu se nije promijenio znacajno. Na ulici tj. na otvorenim prostorima ga ima svugdje, ali u zatvorenim prostorima cesto rikne. Pogotovo ako ste u kaficima ili ducanima po centru ZG, skoro u niti jednom nema signala ili ima nesto jadno. Puno je bolja situacija oko Savske i na Trnju gdje je signal odlican i u zatvorenim prostorima tj. isti je kao na VIP-u i T Mobileu. Sto se tice Novog Zagreba tamo isto malo steka u zatvorenim prostorima, ali je nesto bolje nego u centru. Signala i dalje nema u Importanne centru sto smatram gotovo najvecim minusom jer se tim podrucjem kreece ogroman broj ljudi i mislim da bi tu i za operatera bila velika zarada. No, ocekujemo da ce biti bolje, u nadi je spas :)= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
to vam je zato sto ste isli trbuhom za kruhom za tele2, a mi pametni smo ostali na t-mobilu.
Imam ja i VIP i Tele2 tako da nisam isao trbuhom za kruhom, a svi problemi sa signalom i nisu toliko kriticni da bi se oni koji su isli na Tele2 mogli proglasavat budalama zbog toga.
Da, grozno! Kaj se nismo strpili da ne sagrade cijelu mrežu, pa onda odvagali kamo ćemo. Ja sam u Zagrebu koristiop tele2 bez problema gdje sam bio, a i da sam uletio u neku rupu, poslužio bih se sa 098, kao što i većina još koriste dvije ili čak tri mreže.= Citat =:
Izvorno postao dj_velja
Ajde neka meni netko kaže može li se u Zagrebu ručno izabrat Vip mreža.
Kako to misliš?
Pa, ne možeš na području Zagreba koristiti VIP-ovu mrežu. Zar nije tako? Onda bi se svi prešaltali na VIP i nitko se ne bi bunio zbog slabije pokrivenosti. Nemaju nacionalni roaming na području Zagreba.
OK. To me zanimalo. Sad vidim da ne može.
Jer ja u Splitu mogu bez problema stavit na Vip ručno sve šljaka.
... jer u Splitu ima 1 (ili možda još pokoja) bazna stanica pa nema smisla ograničavati izbor samo na tele2 mrežu...= Citat =:
Izvorno postao Drug Mile
A koiko ih je u ZG. Jel još uvijek samo 10?
Mislim da ih sad ima 15-ak jer neke nove su postavljene uoci pocetka rada, u listopadu. Za Zagreb je to i dalje premalo jer mislim da T Mobile ovdje ima blizu 100 baznih stanica.
Znam, pošto u Splitu imaju preko 25-26, logično je da bude u ZG preko 100. Ajde, bićemo strpljivi
To nam jedino preostaje, ja osobno ne vjerujem da ce biti nekog poboljsanja signala do Nove godine jer su sad u fazi skupljanja korisnika. Nego, kakav je taj Tele 2 signal u Splitu i gdje su stavili tu jednu jedinu baznu stanicu?= Citat =:
Izvorno postao Drug Mile
Nema veze kam su ju stavili kad u Splitu se koristiš VIP-ovom mrežom.
ma ima vraga 100= Citat =:
Izvorno postao JBT
ja sa vip-ovim signalom nikad nisam imao problema dok sa t-mobile
konstantno kad sam doma,a živim u novom zagrebu i to na 8 katu!!!!!
A kaj je to sad čudno? Kao da VIP nema u rupetine i u velikim gradovima. Ni jedan operater nema 100%-tnu pokrivenost onog područja za koje tvrdi da je pokriveno njihovim signalom.
Ma znam to da mozes koristit VIP, ali bas me zanimalo kakav je taj TELE2 signal :)= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Sto se broja baznih stanica VIP-a i T Mobile u ZG tice, T Mobile ih ima nesto vise nego VIP (kad se uzme ukupan broj na razini cijele Hrvatske). Ja sam takodjer u Novom Zagrebu i s prozora vidim 3 T Mobile bazne stanice i 1 od VIP-a. Nitko nema 100% pokrivenost, ja recimo u svom stanu imam problema s VIP-om jer veza zna pucati i torkirati. Visi katovi ne jamce bolju kvalitetu signala jer se tamom dogadja pojava da se mob stalno prebacuje s jedne bazne stanice na drugu sto uzrokuje kratke prekide.
U Splitu, na otvorenom u pravilu ima svugdje (mora bit da ih je sad više), ali uisto kao u ZG, kad uđeš u zatvoreni prostor signal pada. Tada se prebaci se na VIP.
Ja se sjećam doba kada ni VIP signal nisi mogao pronaći u importaneu ili kaptol centru i na još hrpi mjesta... sad kao da je to daleka prošlost... tako će biti i sa TELE2
mislim da takvih problema sa signalom nece imati kao kad je vip poceo sa radom.ipak ce imati dosta vremena da izgrade mrezu dok im traje koncesijski ugovor sa vip-om.
To nažalost najviše troši bateriju mobitela.= Citat =:
Izvorno postao Drug Mile
Croneta u Importanneu nije bilo sve do kraja 2000.,a u ostalim zatvorenim prostorima je takodjer "stucao" jos koji godinu poslije.= Citat =:
Izvorno postao whiteboy