Imam ja primjedbu...
Čemu na dvije strane tzv. predpremijere novog Tungsten C Palma tj. dvije ogromne slike i teksta kao za vijesti koje su ispred (neke vijesti su tekstualno i duže)...
Mislim da se moglo i nekako pametnije iskoristiti prostor.
Imam ja primjedbu...
Čemu na dvije strane tzv. predpremijere novog Tungsten C Palma tj. dvije ogromne slike i teksta kao za vijesti koje su ispred (neke vijesti su tekstualno i duže)...
Mislim da se moglo i nekako pametnije iskoristiti prostor.
Vidi stvarno :bat: :D ;)= Citat =:
Poslao: coma_zgb
pa ti si mobil insajder, ti bi trebo znat!
@radio - emisija br. 1 ima dva zanimljiva intervijua, mnogo cool vijesti, nesto mobitelskih pjesama i glas kraljice radio valova - nase renate i svekolikopopularnog joj partnera - jsp_m
http://www.smily.at/smily/smily1070.gif
Znači tebe ćemo i čuti LIVE! Ma kuleru! :cool: A kad ide prva emisija i tko će biti intervijuriran?
prve emisije idu IIRC od jucer na dalje..za neke pise u Mobilu, za neke cete morati slusati radio...uili nazvati... jingle bi se trebao vrititi i tako ce najaviti tocno vrijeme
hajde ako je netko slusao neka napise dojmove
A sad nam kažeš! Pa mogao si nas upozoriti na vrijeme! Baš mi je sad žao kaj vas nisam slušao! :( :(
I, kad je emisija?
pa emisije idu početkom svakog mjeseca na trenutno 94 radio postaje. raspored imaš u mobilu za radio postaje koje su na vrijeme poslale termin u kojem se emisija emitira... na ostalima ako naletiš (ako koju od njih stalno slušaš nećeš fulat :) ). valjda će s vremenom radio postaje standardizirat termin na ili određeni datum ili na određeni dan u prvom iil drugom tjednu mjeseca u određeno vrijeme