Yetisports..
Printable View
Yetisports..
razumijem da si novi ali kakve to veze ima sa topicom?
to si mogao postatu temi vama najbolja pc igra' :)
btw ovo je prastari topic pa ako smijem znati zasto ga obnavljas, i to jos tako necim nevezanim za temu skroz... pazi malo na datume, sudjeluj u 'friskim' temama a obnovi staru temu ako bas moras da nije bezveze
pozdrav :thumbup:
bravo killa. :thumbup:
NHF,ali malo preozbiljno shvaćaš forum,killa. postoje zajebancije i "zajebancije". pusti svakom da ima svoju,ako tebe ne napada= Citat =:
Izvorno postao flOorKilla
ako čovjek obnovi topic glupošću,uvijek postoji mod koji će je obrisat ako treba
to barem na ovom forumu nije upitno
nemam komentara..... ako bas moras nesto napisat uzmi olovku i papir
citiram .= Citat =:
Izvorno postao flOorKilla
a sta da ti kazem kad vidim da ti ne pasem, na svakom topicu imas nesto protiv mene.
ovo sta sam uputio useru k!k! i dalje mislim, i wb se slozio samnom neznam u cem je problem... reko bi ti ok da to stalno radim sad prvi put kazem nesto i ti odmah skocis
sta ti tolko smetam? ohladi se
wb se složio s tobom,ja se nisam složio s tobom i neznam u čem je problem! ako si iz toga izvukao da imam nešto protiv tebe,neznam šta da ti kažem. bilo mi je bezveze to što si komentirao,pa sam to i napisao! kad je napišem nešto bezveze,slobodno učini isto.
ne razmišljamo isto o nekim stvarima,što ne znači da imam nešto osobno protiv tebe ili da mi smetaš. forum nije mjesto za nešto takvo
let's agree to disagree
niten ne vidim di je killa pogrješio, dapače, pomogao mi je jer je k!k! s totalno blesavim i apsolutnim off topic postom obnovio temu, što je protivno pravilima foruma. (pa ako se ti ne slažeš s killom, znači da si i ti za kršenje tih pravila?)
Ako već želi obnoviti temu, zar je toliko teško to učiniti a da se ostane on topic? Ovako je mogao popušiti i sankcije u vidu kratkog bana, ali sam odlučio ne djelovati u tom smjeru upravo zato jer mu je killa objasnio i time mu u stvari pomogao...
Osim toga, obojica ste se ogriješili o pralvila foruma kad ste se tu sad našli prepucavati (prvenstveno ti niten) jer, ponavljam, ovo je tema o HL2 i nje se treba držati.
Nadalje molim da se ovdje raspravlja samo o temi iz naslova threada, bez replyanja na ovaj moj post. Ovi postevi će biti obrisani za dan-dva.
Hvala.
ovaj... jos bi sam htio reci, obicno novi useri koji dodju pocnu surfat po cjeloj arhivi i glavom bez obzira odgovarat na postove a iako je taj topic svoje isluzio (naravno ne svi ali ima takvih) tako sam se ja pribojao da k!k! to ne napravi pa sam ga samo upozorio :)
a pravila foruma naravno nitko ne cita
koji ste vi zajebanti:)Posebno killa koji je ban-an pa glumi moda;D
ne vidim da je k!k! bio offtopic...
,pa mi nije jasno,al eto-odsad šutim= Citat =:
Izvorno postao dmi
= Citat =:
Izvorno postao niten
ili si to ti.... kad si tako zapeo za ovo.... :closed:
:D
a reko sam da odsad šutim! ne provociraj
thread o najboljim igrama postoji, a ovaj u naslovu ima HL2.
Ajd pliz nemojte sad od ovog radit slona...