nažalost na SE T610 najveća rezolucija kamere će biti (i već je) 228*352
Printable View
nažalost na SE T610 najveća rezolucija kamere će biti (i već je) 228*352
taman sam mislio da nema gresku ni jednu ali jeb...
Šteta...:( No ionako za pravo fotkanje treba i pravi fotić a za MMS-anje i pridruživanje slika imeniku je i ovo sasvim dovoljno...;)
ma al ipak sa 640480 imas solidne slike na kompu
Evo koga zanima kako izgledaju slike (i efekti i digitalni zoom) koje su slikane s SE-ovom CommuniCam MCA-25 i SE-om T68i neka pogleda ovdje: http://cafe.mobil.hr/showthread.php?...9458#post19458
I ja samo želim reći da je kamera i rezolucija GD87 smeće u odnosu na konurenciju, ima neke foto efekte više od ostalih ali rezolucija joj je samo ona koju ima na svojem unutarnjem display-ju, a to je slabo.
I da, negdje sam već rekao da mi je žao što ne mogu ovdje staviti sliku jedne male djevojčice što sam je uslikao sa N7650, a slika je fenomenalna, ako netko želi vidjeti neka kaže pa ću mu poslati na mail.
Ivica pošalji je meni pa ako budem imao mjesta možda je ja stavim na forum...
Kamera MCA 25 70 eura vrijedil kupit?
Dobra je i vrijedi...
Kamera ima svoju memoriju (prek 200 slika najmanje rez. i 14 najveće rez.)
Ivica stavit ću sliku kad nađem malo više cajta a ni svoj laptop trenutno nemam...:)
jel ti govoris za kameru na s55 ili t68?
T68i - kamera MCA 25
@whiteboy, ma nema problema, ako ti je to cirkus ni ne moraš!
A zasto svi jednostavno ne stave slike sa svoji telefona pa ce mo uporediti.Nadam se da se slike mogu stavljati u forumu.
Slazem se s tobom, to bi bilo najbolje... tko ce prvi ;) ?
Mogu se stavljat slike ali ako su već negdje drugdje na netu preko URL-a (dakle iskoristiš onih par megabajta koje ti daje provajder)... nema uploadanja direktno sa kompa jer bi to zagušilo forum...
Pa whiteboy ti imas svoj page pa mozes iskemijat...Ja isto mogu s svojim s55 uslikat pa uploadat na server...
ma usporedba koja svima treba je t68vs s55, ali moraju biti isti uvjeti!
Ja za slike za forum koristim VIP jer ima jednostavan uploader, a za svoj site HT hinet.
a kakva je ona bljeskalica na s55?
do 2m dobra
@nimda...
kazem isto kao i coma... ako slikas blizu super je
Evo sada mi se puni baterija na telefonu, cim se napuni do kraja pocinjem malo slikati...s flashom i bez njega :) .
Najvjerovatnije cu veceras sve napraviti i postati ovdje
EVO slike s55 + cam
http://sezam-picika.web1000.com/gLAVNA.htm
******, ispale su malo mutne zbog moje [ne]mirne ruke