Pa valjda operateri imaju neki odjel za marketing..neka izvole napraviti akentu i neka uptaju korisnike kakve cijene zele, pa uz to zaracunaju neku svoju zaradu i to bi bilo to.
Printable View
Pa valjda operateri imaju neki odjel za marketing..neka izvole napraviti akentu i neka uptaju korisnike kakve cijene zele, pa uz to zaracunaju neku svoju zaradu i to bi bilo to.
Ako me pitaju koju cijenu želim i na to zaračunaju svoju zaradu onda to više nije cijena koju želim, zar ne?
Istina nije to ta cijena, ali moraju i oni nesto zaraditi ipak imaju i oni neke troskove..recimo jednog godisnje obici bazne stanice= Citat =:
Izvorno postao Sljaka
pa daj se odluči. Koja bi tebi bila realno prihvatljiva cijena Video Call a.
Oko 3 Kune, plus neka pretplata od cca 100 Kuna koja bi se mogla potrositi na Video Call
Meni osobno problem je i sto kreiranje mms poruka uzima ipak vise vremena od slanja sms - a. Cesto mi se niti sms neda pisati, pa radje nazovem koga vec trebam da se to rijesi efikasnije i brze (premda aparat koji imam maksimalno okalsava kreiranje mms - ova).= Citat =:
Izvorno postao RAUL
Cijena, po meni cak i nije tako nepovoljna s obziram na to kakva je bila pri uvodjenju mms usluge i s obzirom na to da se ipak ne bi koristila u onom obimu u kojemu se sms koristi.
Danas su cijene u Vipu 2kn po poruci u T mobileu 3 kn po proruci (poruka do 100k)!
Mislim da oni vrlo dobro znaju kolike cijene poziva bi mi htjeli. I oni su ljudi. Da je tako, onda bi i cijene običnih poziva odmah u startu bile puno niže nego li su bile svih ovih godina. Neće to postati usluga koja će se masovno koristiti. Čisto sumnjam...= Citat =:
Izvorno postao RAUL
O ovome se već negdje govorilo, ali je i dalje neprovjerena informacija. Ali ako ju budu pokrenuli skoro, onda bi oni koji zivkaju vikendom mogli doći na svoje. Riječ je besplatnom telefoniranju na Tele2.
Mjesecna naknada: 95 kn (moze se potrositi za pozive prema svim mrezama u HR kao i SMS)
Poziv unutar Tele 2: 0.95 kn, ne placa se uspostava poziva
Poziv na druge mreze: 1.85 kn+0.18 kn uspostava poziva
SMS: 0.45 kn
Razgovori od petka u 7 ujutro do nedjelje u 00 su FREE prema svim mrezama u HR.
Sad, hoće li se to obistiniti ili ne... Meni to ne predstavlja nešto napetu tarifu, jer opet moraš platiti 95 kn + 12,50 kn mjesečno. Jedino za one koji nabiju po nekoliko stotina kuna računa za mobitel.
@frish-KI bojim se da neznaš uopće u kojoj temi raspravljaš.
prije nekoliko mjeseci se spominjala cijena manja od ove. čini mi se oko 2,45 kn/min, a do 31.11. je video call besplatan. Tko je od pretplatnika uložio prije par mjeseci u telefon sa mogučnosti Videocalla i ako mu koji od frendova ima taj se bogami natelefonirao djabe.= Citat =:
Oko 3 Kune, plus neka pretplata od cca 100 Kuna koja bi se mogla potrositi na Video Call
zbog činjenice da ova tema pomalo nema ni glavu ni rep, a i zbog relanog podatka da nitko od nas nije Nostradamus i ne može predvidjeti nešto što nas očekuje, tema je zatvorena.
imamo napretek tema u kojima se može sistematski raspravljati o stvarima koje su i ovdje navedene....
a molio bih korisnike da za sve nove stvari otvaraju nove teme, a ne trpaju negdje samo jer ima veze s nekom mrežom, npr. Tele2