;D= Citat =:
Izvorno postao dj_velja
nedavno sam ja uletio na VIP sa sličnom formulacijom pitanja, nešto malo diplomatskijeg pristupa, te sam dobio odgovor, jasno: "Nemamo, zasad nikakvih informacija..."
Printable View
;D= Citat =:
Izvorno postao dj_velja
nedavno sam ja uletio na VIP sa sličnom formulacijom pitanja, nešto malo diplomatskijeg pristupa, te sam dobio odgovor, jasno: "Nemamo, zasad nikakvih informacija..."
Ma oni nikad ništa nemaju
Evo vam link na službene stranice http://www.tele2.com.hr/about/press/2005/0006/
Evo sad kad je službeno, možemo samo reći
TELE 2 R U L Z !!! :thumbup:
Ovi u Vipu će stvarno popizdit. :bunny: :bunny: :bunny:
DA BAR :thumbup: :thumbup:
Meni je TELE2 ok, ali pogledajte cijenu razgovora unutar TELE2 mreze:
* pozivi prema svim mrežama u Hrvatskoj (pozivi unutar TELE2 mreže i pozivi prema drugim mrežama u Hrvatskoj) - 0,85 kn
I nije nesto extra osim poziva prema ostalim mrezama!
Pa ne možeš i ovce i novce. Kako god okreneš ovo je poyebalo Vip i njegovu akciju Easy kojoj su vjerovatno posvetili cijelu studiju i tim stručnjaka je radio danima bez sendviča ;D.= Citat =:
Izvorno postao kokibj
U
zmi ovo i zovi Vip zovi Cronet sovi fixnu, zovi sve. Na tele2 ionako nemamo još koga zvat.
ma daj bolje suti....onda si uzmi vip ili simpu pa si razgovaraj po 1.20kn..ili nest manje na pretplati al sigurno na tako niskoj pretplati neces dobit jeftiniji razgovor!!= Citat =:
Izvorno postao kokibj
daleko najnize cijene ima tele2 :angry: pa to je jasno i slijepcu,a ovo sto vip radi je tragikomedija.
Samo da još uskoro uvedu GPRS po razumnoj cijeni.
E ovo se sad stvarno može nazvati tršišna utakmica. Ma koja utakmica, ovo je rat.
Nisam zbog brzopletosti morao odmah biti uokviren plavom bojom?!
Isprika na mom odgovoru jer sam tek sada isao usporedivati cijene konkurencije i vidio da sam bio u krivu.
ma nemas se sta ispricava tnek sam oni znizavaju cijene i nek ponude atraktivne mobitele i svi sretni i zadovoljni..svatko grijesi dogadja se...ZIVIO!!= Citat =:
Izvorno postao kokibj
Kako misliš uokviren? Citiran? Pa ******, očito sam i ja bio brzoplet, pa te uokvirio. Sori, ovaj MAXAdsl je stvarno brz ;D;D;D;D
Prije sam koristio Cronet Pro tarifu, sa pretplatom od 220 kn i sve cijene su mi bile daleko ispod kune.
To je i osnovni razlog moje greske (brzopletosti) jer su se ocito cijene promijenile.
nemaju sanse protiv tele2,barem sto se cijena tice.:thumbup:
= Citat =:
Izvorno postao kokibj
He, mislim da je definitvno više nećeš koristiti.
Ni ne koristim vec nekoliko mjeseci.
Sada sam na tarifi 300 i razmisljam prelazak na tarifu 60 da ne potrosim stari broj
koje je danas tesko dobiti. 098 205 xyx
Ne znam šta da ti kažem. Ja ću svoj broj na Vipu (koristim ga već 6 godina)žrtvovati za ovakve cijene. Samo da još potrošim preostale kune na njemu, i ostaviću da se mjesec dana na sekretarici vrti poruka o novom broju, koji je uzgred "zlatni". 095-7xxx-yyy
Nije mi jednostavno mijenjati broj jer je firma u pitanju.
Lakse mi je koristiti za pozive TELE2, a HT samo za dolazne.
Nakon nekog vremena ce se vidjeti pa se mozda i ugasi HT.
Ovaj tren je isla reklama za LG3300 u simpa za 998 kn i VIP EASY tarifa.
p.s. 095 33 xx yyy
E sad, može li se sa sadašnje Tarife48 prebaciti na tu novu tarifu?
mislim da bi teoretski se moglo ici na visu pretplatu..al to se treba raspitati..posalji mail.
Neću slati mejl, već ću radije nazvati i odmah saznati.
javi nam naravno.
VIP samo ljudim maže oči sa reklamom, a kad malo bolje proučiš treba ti odvjetnik da odabereš jednu od tarifa !!
Evo da imate usporedbu cijena:
http://www.freeware1.com/brojacimpul...vip_tele2.html
Koliko je receno od strane TELE2 sve opcije su otvorene.
Sa tarife 0 se bez problema u bilo kojem trenutku moze preci na tarifu 48 i ponovo se moze vratiti na tarifu 0 ili bla-bla uz placanje ostatka ugovora do 18. mjeseca (ako je u paketu i mobitel).
Sa tarife 0 ili 48 se prelazi na tarifu 85 ali onda se (ako se uzme i mob) mora platiti svih 85kn x broj mjeseci u slucaju vracanja na manju.
U varijanti vracanja na 48 gube se i cijene iz paketa 85.
Mozda sam malo zakomplicirao ali tako je rekao distributer TELE2.