i.........?
Printable View
i.........?
ja ti kažem čekaj!!!!!!! za 50 godina će mobitele dijelit besplatno ne brini
mozda negdje,ali kod nas,nikad!:evil:
jel ima jos X700 u Tele2 ponudi?
ja sam cuo da ih vise nece biti ,ali to je ono rekla-kazala .
sto ne bi bilo??ima vise ducana, a ako se stvarno tako dobro prodaju zasto bi ih povukli.. jednostavnije je narucit nove i zaradit.. ja preporucam vs3(prvenstveno nema antenu, tanji je, bolji ekran, kameru, i igrice, smatram da se moze dovoljno zabavljat s takvim mobitelom,osim ako ti prijeko potreban simbian i bt ?)samo jos kad bi se nasle negdje igrice za panasonic, svi pricaju panasonicbox panasonicbox.. to ne radi vise !!
E pa zato uzmeš x700 pa da vidiš igrica do Smedereva...:thumbup: i ne samo to...= Citat =:
Izvorno postao dubrava
sad kad sam objektivan vs3 preporučam
x7oo ja ga iam, napokon mobitel kaj sve ima..jedino kaj mu je preslaba baterija za njegov procesor-115mhz.. ak zelis mob koji ima sve i kojem baterija traje dva dana uzmi x700, a u suprotnome uzmi vs7
svakom symbianu je mana baterija,neovisno o procesoru.trajanje više ovisi o aktivnim aplikacijama.= Citat =:
Izvorno postao vjeko
I taj X700 već duže vrijeme nema u ponudi niti ga neće vjerovatno više ni biti.
to sam i ja davno rekao za x700 da ih vise nece biti . a ni vs3 bas nema na lopate
moj glas za x700...symbian pobjeđuje...hehe:thumbup: ;D
i jos jedan glas za x700! imao sam ga pa sam za njega
Imam X700 ... spor je ko puž, treba mu 5 minuta da se upali, a i tad je spor... taj symbian i nije nešto... sad ima mogućnost pisanja i wordu i tak to ali ....
X700 je po meni puno bolji telefon ima symbian i tako...
VS3 je slicne velicine kao x700
Ja sam u petak bio u tele2 i kazu da ce ih jos bit
x700 je dosta bolji mobitel
cega da ce jos biti???vs3???= Citat =:
Izvorno postao MPower
aii:bunny:
ma X700 je zvijerka od moba..
jest da mu je to sve što ima malo puno, a on takav mali,, ali može on to..
ipak je to s60 telefon, možda ne najjači ali ipak dosta dobar..
ja sam si već nabavio hrpu aplikacija, a najdraži mi je mp3-wma-ogg_codec pa ako komu treba da mu mejlam,, ili kako da postavim to na neko mjesto na netu odkud mogu staviti link za skidanje jer mi je to sve na HDD-u, a definitivno se više ne sječam svih tih stranica odkud sam sve to i skidao..:D