Sad su ga pretjerali, pa hebote ovo stvarno vrijeđa inteligenciju.
Printable View
Sad su ga pretjerali, pa hebote ovo stvarno vrijeđa inteligenciju.
U svakom slučaju velika prevara. Ne znam koji veliki magovi rade u VIP-u da mogu izmisliti ovako nešto ili nas smatraju idiotima pa da možemo progutati ovako nešto. Išli bi sa cijenama dole , a ne bi se odrekli ni kune zarade. Mislio sam da su cijene TELE2 nerealne , ali kad sam neki dan čuo od frenda kako su mu se u americi čudili koliko plačamo minute preko mobitela jasno mi je da postoji debelog lufta za spuštanje cijena.
Drugim riječima oni bi se yebali a da im ne uđe ;D= Citat =:
Izvorno postao motorola user
= Citat =:
Izvorno postao motorola user
Pa nemožeš uspoređivati Ameriku i nas. Tamo je puno veće tržište i tako stvari funkcioniraju.
samo za pretplatnike i tih 50kn na dalje moras iskoristit samo na pozive unutar mreze dok drugi operatori daju na bilo sta!!! Koji kretenizam stvarno su poceli malo previse pametovat i skrtarit!! Sad da su napravili kak treba neku kampanju i neku normalnu ponudu mogli su opet obavezat korisnike na godinu dana!! Al ne SKRTICE!!
E, ako je to razlog da i dalje imaju cijene kakve imaju i da se pravdaju na sve strane da nema ih smisla (za njih) spuštati i kako su najbolja mobilna mrežu Hrvatskoj (kao što i T-Mobile izjavljuje) i kako imaju najpovoljnije cijene u ukupnoj uspredbi i kako... ma daj!
Stara priča. Svaki cigo svoga konja hvali. Na svakom razumnom pojedincu je da sam sebi izračuna šta mu se isplati. Dakako uvjet je da zna računati, a ne da puši ovakve sulude "promocije".
ma stim se neda upoće zamarat okanite se toga
Ma daj, pa oni imaju to potvrđeno nezavisnim testiranjem ;D= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Pa neznam. Po ovome što svi cvile na te cijene ispada obratno ;D= Citat =:
Izvorno postao Drug Mile
Pa ako skidaju cijene, neka to bude konkretno, a ne na neki rok, od mjesec-dva. Taman se navikneš, pa ti ukinu "povlastice".
maksimalno su iskomplicirali i naravno nisu spomenuli da nema vip friends0 na ovoj tarifi!stvarno mi se gade!
= Citat =:
Izvorno postao KaKaV NeReD
Ha,ha, očito vrijedi i obratno, ali ne isključuje nužno ono prvo. ;D;D;D;D
Jel tko zna koliko vip trenutno ima tarifa? Bit ce 91, pa se ti tu snađi.
Hoćemo: "Jednostavno jeftino"!!!
...čuj, svakom nešto odgovara, tako i tarifa, pa ako ti se nesviđa, odi na tele2...= Citat =:
Izvorno postao afroman
Čuj - ja već jesan na Tele2...= Citat =:
Izvorno postao Eminem
i na Vip-u...
i na Simpi...
Tako da koristin od svakoga najbolje, ali Tele dva je najjednostavniji/jeftiniji.
u svakom slucaju tele 2 je najbolji izbor za sada jos kad poprave podrucje zagreba tu malo šepaju sa signalom!! Ova vipova fora je neuspjeli pokusaj previse je malih slova!!!
ovo od Vipa, nije bas jeftino (bar ne u segmentu naknade za upostavljeni poziv, te ukinuca Vip.frienda (ne treba biti 0, ali bar povoljnije malo), niti poziva u Vip mrezi), a brate SVE JE SAMO NE JEDNOSTAVNO - u jednom trenutku mi se ucinilo teze nego neki predmeti na faksu
...ok, jer gledao sam u profil pa vidim da ne piše tele2 :) ... inače, NHF...= Citat =:
Izvorno postao afroman
...i istina za VIP, ali npr. meni je on najjeftiniji kad zovem curu jer mi je frend, a uključena mi je ona tarifa 0kn... a tele2 koristim za druge pozive, dok Simpa zasad stoji ...
Logično je da se ima po dva-tri broja u ovom "prijelaznom" razdoblju, pa će se kroz nekoliko mjeseci znati točnije kome je što najbolje pasalo i sa kojom je mrežom najjeftinije prolazio.
Ne znam ljudi moj, ali meni se sve vise cini kako cu ja zapravo malo po malo preci na TELE2 u potpunosti, a Vip eventualno koristiti dok traje ova friend 0 pogodnost, mislim da je to daleko najbolja kombinacija.
smiješno mi je kako ni VIP ni t-mobile nikako ne mogu pravilno odgovoriti na vaoj konkurentski udar...= Citat =:
Izvorno postao SEguy
dosad smo imali njihov duopol u kojem su se oni manje više dogovorali oko cijena, sistem javne tajne, a sad uleti treći i totalni kaos...
no, vidjet ćemo kako će se tele2 nositi s time na duže staze!
PS držite se teme
= Citat =:
Izvorno postao Inovator
Mislim da oni ne mogu adekvatno odgovoriti na bačenu rukavicu od strane Tele2, iz jednostavnog razloga što im se politika poslovanja temelji na potpuno drugačijim principima. Naime, to je firma koja štedi na kancelarijskom materijalu i toaletnom papitu (sam Tilly je to rekao u nekom intervjuu).
U kompletnoj firmi ima manje od 3000 zaposlenih a opslušuju 30.000.000 korisnika. Mislim da HT samo u Hrvatskoj ima više.
Dakle, koliko god se trudili očito neće moći postići takve cijene. Da T-mob i Vip snize cijene na razinu Tele2 to bi bilo isto kao se država odrekne trošarine i pola PDV-a na gorivo. Ne može jer je i u proračun za slijedeću godinu taj prihod već ukalkuliran.
Oni će se furat na nešto drugo, kvalitetu, neovisno mjerenje ;D, nove tehnologije i slične pizdarije
...i na komplicirane promotivne tarife kao što je ova. I tek mi je sad došlo iz...hm jel... u glavu. Ova tarifa se zove "Easy". Kaj je tu easy da mi je znati?
easy je mozda u njihovoj glavi,ali objasni to starcicu od 70god.!:envy: