n70 radi bez problema.
Printable View
n70 radi bez problema.
a i 8800...
Ima li netko kakvih informacija da li P serija od Sony Ericssona radi na Tele2?
da li radi na se k700i i na samsung e600? ja bi probao ali stvarno neznam nikoga s teleta,..
K700 i E600 radi, garantirano, osobno probao nakon otključavanja= Citat =:
Izvorno postao Raf
mpx 200
Nokia 6260
Motorola v525
sve rade bez problema
Samsung sgh z300 - Ne radi
pa ne moze li se samo otkljucati i problem rijesen? :rolleyes:= Citat =:
Izvorno postao sms freak
Nazovite Tele2 službu za korisnike i pitajte za telefone koji vas zanimaju. Ja sam pitao za svoju Nokiu prije nego sam kupio Tele2 karticu.
Stariji mobiteli koji ne rade na frekvenciji 1800 mhz ne rade na njihove kartice pa tko ima takav mobitel i koristi ga neka niti ne pokušava kupiti Tele2 karticu.
Sagem MY-X5m ne radi, točnije radi djelomično, SMS full, no nije moguće uputit poziv.
dekodiram čovjeku, kad ono problemi, srećom nisam im uzrok;D
@macak_os šta ti misliš da su ovdje svi toliko mutavi pa misle da kodirani mobitel treba radit na tele2?? daj se malo skuliraj
Netko je gore napisao da na motoroli v3x rade - e pa na mojoj ne radi ni moja tele2 kartica ni bratova - obojica smo pri početku uzeli tele2 kartice - jesu se možda u međuvremenu osuvremenili ili još uvijek dilaju staru kramu koja ne radi s fancy mobitelima? Inače, mobitel je kupljen kod VIPa al nije kodiran - t-mobile kartica funklcionira u njemu
postoje dvije serije V3x Motorole, kao i V3i i L7..= Citat =:
Izvorno postao turtles
razlikuju se u hardveru. Ti si očito uzeo slobodnu V3x koj spada u seriju 2 i eto na njoj ne radi tele2.
No krasno - to je sad neki novi trend - rade se u serijama pa je lutrija hoće li radit u nekoj mreži ili ne? Postoji li neki opipljiv i razumljiv razlog zašto je tomu tako ili se tu radi o samovolji hardwarea koju nitko ne može kontrolirat, a razumjet je možeš samo ako doktoriraš na feru?
lg radi sa tele2 karticom
ma super!= Citat =:
Izvorno postao vokaj5
a koji LG?
oni crveni lg u simpe ga ima c3300 ja mislim= Citat =:
Izvorno postao Inovator
poslap sam neki dan upit sluzbi za korisnike bas u vezi toga sto neki mobiteli ne rade na tele2 kad ce to rijesit i ponudit kartice koje ce radit u svima mobitelima!!! Evo odgovora
= Citat =:
Tele2 kartice rade u gotovo svim mobilnim uredjajima osim Motorola. Ta poteskoca nastala je zbog nesto nize voltaze Tele2 kartica. Tehnicka sluzba i proizvodjaci nasih kartica upoznati su s tom poteskocom te se radi na rijesavanju toga putem ili prilagodjavanja ili proizvodnje nove serije kartica. Sluzbenih informacija oko buducih promjena trenutno nemamo. Molimo Vas za razumijevanje.
inovator jer to znači da bez probe nikako kupovati,tj daš lovu i nema spasa, moraš nać tu seriju na kojoj radi tele2
da upravo tako, barem dok tele2 ne izda standardne SIM kartice= Citat =:
Izvorno postao ljacme
e sad tko je lud na tele2???
danas sam pitao sluzbu za korisnike dali nokia 6280 i nokia n70 mogu raditi na tele 2 kartici,...a ''mlada dama '' mi kaze da nerade na tim tipovima nokie???!!!
i da mi ona moze reci koje tipove moba oni imaju u prodaji(koga to briga)...
e sqad...gore citam post da radi na n70...sad me zanima tko je ovdje lud???
zna li tko dali radi zaista na nokiji 6280 ili ne??ima li tko tko ej provjerio??
ako neradi...vracam se na simpu...
radi na n70 i 6280.= Citat =:
Izvorno postao revo
ako n70 i 6280 rade na tele 2...pa zasto su mi onda rekli u sluzbi za korisnike da nerade na tele2 karticu...???jesu li oni hrpa neznalica???= Citat =:
Izvorno postao khideg
meni neradi na mpx200= Citat =:
Izvorno postao Kuki
Meni radi :bunny:= Citat =:
Izvorno postao mulder
HTC TYTN nerai (ne prepoznaje karticu), nokia n73 radi.