Ako ne nadjete boljega, ili se nitko ne javi, stavite me Usporedbe modela... poslao sam upravo zappanu pp, i sjetio se da i ovdje napisem!
Printable View
Ako ne nadjete boljega, ili se nitko ne javi, stavite me Usporedbe modela... poslao sam upravo zappanu pp, i sjetio se da i ovdje napisem!
Puc, puc...
Eh vrag još da si malo češće na forumu... evo tek sad si natječaj skužio jer te nije bilo! Sram te bilo ;)
Skuzio sam ga ja odmah, i cekao sam da svi kazu svoje prohtjeve... sada vidim da nitko nije to odabrao... ne rezem zile, samo pitam...
@dmi ?????
jel ima tko da se bavi javom... ali, ono što bih ja htio ako ima netko tko programira u javi za mobilne telefone da taj dio foruma bude više 'developerski'... mislim, mogu i rasprave i tips&tricks za gotove aplikacije isto... ali bilo bi zgodno da više developerski orijentiramo to......
vidim da si me stavio, hvala...
ja blage nemam, tek ucim html, prvo sam htio javu, no procitao sam negdje da je pozeljno poznavanje html-a, pa sam ga zato poceo proucavati prije tjedan dana, nakon toga cu javu zasigurno, to je buducnost, a za html sam vec debelo zakasnio... :-)
Bilo bi super kada bi bio netko na forumu tko to odllicno kuzi, jer cu sigurno imati hrpu pitanja uskoro...
Ja sam se malo igrao neki dan ali još ne kužim baš ali ima raznih tutoriala kako napraviti jednostavniji .jar i .jad file.
@ vrag - otud puc, puc...= Citat =:
Poslao: " Player 4 ever "
dmi se raspistoljio
Oprosti što uletjeh ali moralo se... ;D
ah tako... :-)
@viki2win... ak ima neki dobar provjereni tutorial samo copiraj adresu na ovaj thread da pogledam malo to...
ma ne zanima me baš to oko tutoriala kak napravit jar fajl... napraviš ga na svakoj mašini koja ima java SDK sa:
jar cvm0f <manifest_file> <archive_name> <file_list>
ili bez nule ako želiš i kompresiju...
ali, bilo bi zgodno da ako netko baš programira u javi da ga postavimo za moderatora, pa da može čovjek organizirat podjelu znanja...
Nadam se da takav postoji na ovom forumu
I ja isto... :-)
errrr... tutoriale ste spominjali... pa - http://java.sun.com i tamo ima sve, tko ima vremena proučavat. od koncepata objektno orijentiranih jezika, preko popisa klasa (sučelje iliti API), pa do java tutoriala kako određene stvari u javi isprogramirati... u tim tutorialima je pokriveno stvarno gro toga...
svi downloadi su free koliko ja znam, jedino za java2me se treba registrirati (opet vjerujem free, to je sve opensource tehnologija) pa skinuti... ako imate vremena - igrajte se... ja sam tek nešto malo u javi na računalima radio, ali mi fali vremena se ozbiljnije pozabavit trenutno time...
slazem se, to je najveci problem - malo slobodnoga vremena... no bit ce sve, s vremenom... :-)
Koliko ja znam registracija je free , imam ja negdje te tutoriale. Samo dalje od skidanja tutoriala nisam došal :D
Mogu ja moderirati dio ISDN # xDSL # Cable # ... ?
Javiš se zappanu na privat (ili u mod. forum...) :)
ne, nego tu gdje se javio. moderatori su javna stvar (mods forum je privatan, ne vide ga svi članovi).... ako netko želi, tu se javi tako da ako itko drugi misli da je dovoljno kompetentan/kompententniji/ima želju/<dopuni_po_izboru> ili smatra da dotični nije za moderatora i razlog za to, da se to raspravi u ovom forumu (naravno, poželjno za ubuduće i nova tema za pojedini forum tako da ljudi znaju o čemu se radi, sad nema veze...).
sezam, primio sam na znanje, čekam komentare ostalih ako ima primjedbi/želja - javite se.
i ponavljam, aktivnost i inicijativa u željenom forumu koji dokazuju volju za tim forumom, i pokrivanje tematike na zadovoljavajućoj razini (ne tražim eksperte, nego da se čovjek dobro snalazi u tom području).
Kao sto ti je vec zapp rekao ja sam se njemu javio na PM, i rekao je da to ide u ovaj forum...;)= Citat =:
Poslao: whiteboy
Javiš se zappanu na privat (ili u mod. forum...) :)
Zapp jesi skuzio da je nestala ona anketa koju sam postavio u tom forumu gdje zelim biti moderator...
@zappan: Sori... samo sam mislio piciki olakšat, tj ubrzat stvar... dakle mislio sam PM uz taj post što ga je ostavio... ma nema veze, potpuno se slažem s onim što si napisao (javnost, a s time i primjedbe, želje, kompetentnost...). :)
= Citat =:
Poslao: zappan
sezam, primio sam na znanje, čekam komentare ostalih ako ima primjedbi/želja - javite se.
nitko nije protiv toga a nema ni prijedloga ;)
Ima! Evo ja predlažem piciku! ;)
hehe, ja mislim da bi on svoj posao obavljao kako treba:) , forum bi bio posjeceniji od Caffea ;)
of topik---> picika zasto si ne postavis veci avatar?