Zna netko kako ubaciti Java stvarcice unutra..preko IC mi nije islo..ima kakav programcic, ili mora preko data cabela..???
Printable View
Zna netko kako ubaciti Java stvarcice unutra..preko IC mi nije islo..ima kakav programcic, ili mora preko data cabela..???
ako si ziher da ne mozes preko irde ubaciti igre ,onda znam ziher da ga necu kupiti :)
moje isprike sto se nisam javljao dugo, no i was busy ;)
ovako mp3 je tih ali samo neke, izgleda da ima veze sa bit rateom, to jos nisam skuzio, one koje sam si prebacio preko IR i koji su mi bili tihi te sam izbrisao, vecina mi je glasna i radi ok
nadalje sto se tice kabela, ja ga nemam, nisam ga niti dobio, ali zato koristim IR, iako je spor radi svoj posao, treba se raspitati u alei koliko bi dosao USB kabel, inace soft je brz i radi ok
jedna mala mana, neki dan mi se desilo i to iz cista mira da sam ga nasao UGASENOG u dzepu, e sad radi se o tome da mi je bio ukljucen profil vani /vibra + zvonjava/ i kad sam ga upalio pisalo je resetiranje sim kartice, pa se upalio, pa opet reseitranje sim kartice pa opet se ugasio i upalio i sve bilo u redu, ne kuzim sta je to bilo??? kakvo mrtvo resetiranje sim kartice, kakve su to neke cudne kartice od tele2, i kazem desilo mi se jednom i onda nikad vise, probao sam sa t-mobile i sa vip i radi normalno...cudno...
inace ekran je bomba i jos duuuugo ce biti najbolji na trzistu, a to sto nema BT i vise memorije meni ne smeta jer ovako i onako mi je 60% memorije free ;))
igre sam probao poslati preko IR, ali ne samo send nego bas preko onog programa od Panasonica i tako NE idu, preko Send nisam poslao iako bi trebale ici, naime TXT datoteke idu i to mi je fora ;)
evo pozdrav
PS. slike uslikane sa njime stizu oko ponedjeljka jer necu prije stici
pozdrav jos jednom!
Meni neidu samo preko send..ill da nadjem neke druge igre pa da probam?! Mozda prođe.= Citat =:
Izvorno postao turando
TXT ide unutra..nisam znao..bas super..koji je to Panasonicov program, da isprobam.
panasonicov program potrazi na njihovim stranicama ili na www.vs3mobile.com pa si pogledaj, inace ja si razmisljam da ga promijenim, nekak sam se bas evo danas malo izbedirao, ono frendovi mi imaju v3, 6230, k750, k700 i iako je moj ljepsi i bolji ekran bio sam u bedu jer su si sve slali preko BT-a ja STANGA ;((= Citat =:
Izvorno postao rossonero
ah..oce netko mijenjati d500 za vs3 NOVI ;))
dam ti ja nokiu 3310 sa digitalnim fotoaparatom Fuji od 2 mp :) :)
dam ti soma za panasonica , ak prima sve kartice :)
sad bas gledan slike na gsm areni,pravi zenski mob.Mogao bi ga kupiti zeni za Bozic....
Vidis, mene ti to ne muci nimalo, glavno mi je da se ja povezem s PCem. Na PCu(netu) ima sve sta mi treba.= Citat =:
Izvorno postao turando
Meni nije zao sta sam ga uzeo, jer sam ga platio 900 kn. Da sam ga platio 1900, vec bi mi bilo zao jer za tu lovu imam malo jaci mob.
meni apsolutno nije zao sto sam ga uzeo.
podrzava li vs3 3gp format(nadam se da da za filmice)? ili mozda cak mp4?
podrzava 3gp.
meni se nekako cini prevelik za zene :)
kakav ženski mobitel bolan???? pa nije roza boje sa cvjetićima....
[QUOTE=rossonero]Kupio ga i ja jucer u Tele2.
Mob je dobar, sviđa mi se, samo se bojim kolko ce izdrzat onaj sistem za otvaranje moba :(, onaj gumbic sa strane. Ali kako mi se sad sviđa ovo http://gsmarena.com/panasonic_vs7-1047.php:spin: :thumbup: ..
Nemoj da te to brine. Meni je to plašilo na X400, ali mobitel radi uredno vec par godina. Prije ces ga polupat nego što će se to pokvarit.
ma nece se pokvariti.:bat:
koliko dode panasonic u tele2 ponudi.i podrzava li divx
jel mi moze netko samo reci kolko izdrzi baterija?kupila bi si taj mob a to mi je dosta bitno.
dođe 895kn, a dali podržava divx stvarno neznam....= Citat =:
Izvorno postao MPower
vidiš zanimljivo pitanje. specifikacije nigdje ne navode da podržava, dakle gotovo sigurno ne jer bi se proizvođač time hvalio. ali za svaki slučaj, www.alea.hr pa tamo nađi kontakt e-mail pa ih pitaj. odgovor koji dobiješ možeš javiti na forum.= Citat =:
Izvorno postao MPower
baterija na VS3 drži 2-3 dana, ovisi koliko ga mučiš. mislim da je u ovoj temi to već negdje napisano...
meni traje jedan dan.
podrzava..video snima u 3gp-u= Citat =:
Izvorno postao dubrava
Meni je mob taman....nevolim sitne mobitele, ovaj mi je taman, i nije preveliki.= Citat =:
Izvorno postao Pharcyde
Inace htio bih mobitel ovakvog izgleda(osim boje mozda) a da je Symbian, e to bi bila yebena stvar.:spin: Izgled mi je prva liga.
Ja isto, ne vidim zasto bi bio zenski. Stave neku sarenu masku i mob je preklopni, i odmah je zenski.:rolleyes:= Citat =:
Izvorno postao Vido
OK onda;D= Citat =:
Izvorno postao tbenosic
Jel zna itko gdje ima USB i maskice za kupit i kolko kostaju?
maske dobiš sa mobitelom!
Da, znam, ali ja bi crnu, koju ne dobim!!!
vjerojatno alea ima.