Nemojte mi sad reci da vam je zao sto ste uzeli Compacta!?!!?!?!?!?! Pazite se jer ja grizem! :three:
:D
Printable View
Nemojte mi sad reci da vam je zao sto ste uzeli Compacta!?!!?!?!?!?! Pazite se jer ja grizem! :three:
:D
Meni nije žao što sam ga uzeo(čitaj: dobio) jer ionako MDA Compact 2 nema nikaj posebno za ponudit, jedini noviteti su WindowsMobile 2005 i to kaj ima 128Ram-a.
Na svom compactu si RAM-e mogu nadogradit ako mi baš bude falilo a Windowsi 05 me baš ne privlače previše.
da, imas pravo. slazem se sa tobom. znas samo sta me jako privlaci? nova nokia n80... :-/ nije mi zao sto sam uzeo compacta al ona nokia je je*eno dobra! :D
ok je ali WinCE mi je bolji od symbiana, pogovo nakon susreta sa njim na njoki 6670
A cuj, ja sam prije imao Nokiu 7610 (sto je isto kao i 6670) i moram reci da je to odlican smartphone; ima sve sto power user moze htjeti. Ali Symbian OS S60 se mora usporedjivati sa WM smartphone OS-om, i oba su -tu negdje! Napredni Windows Mobile (PPC edition) je za usporedbu sa Symbian UIQ OS-om i tu ne mogu previse komentirati jer nisam probao niti jedan UIQ uredjaj.= Citat =:
Izvorno postao Skyward
Symbian uredjaji nemaju tako puno dobrih igara/softa, ali u zadnje vrijeme napreduju sto se toga tice (cak vecom brzinom od razvoja PPC softa) i potpuno su konfigurabilni (od fonta pa do ikona i jos 1000 stvari). Da se pojavi Symbian UIQ uredjaj koji bi imao joypad (SE P serija ga nema, a Morotorolina A serija je shebana) i procesor jaci od 400 Mhz, ja bih bio prvi koji bi bio zainteresiran za njega...
Ma Compact je bio i ostao odlicna mashina, ne uperuj svoje ostre zube prema mojem vratu ;D ;D= Citat =:
Izvorno postao Xzibit
@slawex znam svako ima svoj ukus isto tako da symbian ima svoje prednosti ali mi je WinCE draži nekako;D
ma ja bi samo da ima tipkovnicu ludu ko MDA PRO :P i malo vise memorije :P ostalo mi je super....to je mobitel s kojim ti nikad nebre biti dosadno :P ali za one zahtjevne(ko ja ) moze se i bolji mobitel slozit :P naravno pocket pc..:P ostalo ne ulazi u nikakav odabir..:D
trebali bi poceti sastavljati pocket pc uredaje ko sto rade sa desktop computerima... mozda jednog dana, komponentu po komponentu... :D
dhhhhhhhhhh koji luxuz! sta ne?
I dalje cu ponosno pokazazivati moj potpis. Ipak sam Compactovac :D
∙T∙∙∙Mobile∙ MDA Compact @ 512 mb| ROM: 1.06 WWE | Radio: 1.05 | ExtROM: 1.06.138 WWE
LoL koje gluposti meljem veceras :D
Loša vijest: ipak ne će imati ugrađen Wi-Fi !
Loša vijest: nema 400MHz procesor kao MDA Compact nego TI OMAP 850 procesor (oko 200 MHz)
Dobra vijest: RAM povećan na 128 MB
Dobra vijest: quand-band GSM (ne tri-band)
Loša vijesti: pogoni ga Windows Mobile 5.0 (ali budući se radi o drugom procesoru ROM se ne će moći iskoristiti na MDA Compact ili HTC Magician uređajima)
Dobra vijest: nova inačica Bluetootha 1.2
Ostali portovi: USB, infrared
Više informacija na: http://www.heise.de/newsticker/meldung/65779
a ima nade da bude windows mobile 5 na mda compactu?
Kako sad stvari stoje, najvjerojatnije ne.
ja sam zadovoljan sa svojim compactom... *ebes win mob 5.. ako dodje dobro dosao, ako ga ne bude mi nece promijeniti zivot... :thumbup:
Evo kao što naslov kaže T-mobile je izdao MDA Compact II u pink verziji za pripadnice ljepšeg spola;D evo link: http://www.shinyshiny.tv/2005/12/pink_pda.html
Jel nekome poznato kad ce se Mda Compact II poceti prodavati kod nas?
Pitam zato jer mislim kupiti mda compact, pa ako brzo izlazi dvojka
da jos malo pricekam pa mozda cijena padne...
ili da samo uzmem compact sada?
Po mojem mišljenju MDA Compact II je puno lošiji od jedinice(jedina razlika je to što ima Windows Mobile 5 i 128 RAM-a)
Tako da sam na tvom mjestu uzeo bih MDA Compact jedinicu(odmah) jer je sasvim dovoljana, a dvojka ne donosi nikakve prevelike novitete.
Te ako imaš ikakva pitanja u vezi mda compacta samo pogledaj neke od ostalih tema ili se javi na PM:)
da li ima ko link od neke pouzdane stranice za mda compact 2 jer jedini razlog zasto bi ga uzeo je Wlan a sada ispada da ga nema
Službeno ti je bilo izašlo da MDA Compact 2 nema Wlan. Jedno poboljšanje sam naveo gore
ako hoćeš nešto sa Wlanom pogledaj ovo http://www.mikronis.hr/shop/item.asp...d=768&catid=81
da ali stvar je u tome da bi htio da je usput i quad band ili tri band uredjaj a sad kamera mi i nije vise bitna.
Za sve vas koji čekate mda compact 2 pričekajte do ljeta, onda bi treba izači pravi nasljednik compacta sa poštenim 500mhz procesorom a ne ovaj osakaćeni sa 200mhz procesorom. Po mom stručnom mišljenju puno je bolji obični compact samo zbog procesora jer se na novom ni skype nemože vrtit bez štekanja jer mu treba 400mhz procesor tako da možete zaboraviti na Voip