rado, ali fail je podosta velik, ali ja imam 56 konja... možda ti mogu popraviti PDS zonu, sam mi daj malo vremena.
@inovator, hvala na odgovoru!
Printable View
rado, ali fail je podosta velik, ali ja imam 56 konja... možda ti mogu popraviti PDS zonu, sam mi daj malo vremena.
@inovator, hvala na odgovoru!
ajd jer ja ne mogu ništa s tim mobom...kad krene brisat ispiše ono kao:
Earsing phone...
Earse fail!
popi*dit ću...
pa napravi testpoint, i onda ga flashaj. (napomena, ide ti samo 55R/58R MONSTER!)
Evo crkla je i moja v525@600, rikavela je totalna. Nema ni blinka, boot loader se nepali.
Probao sam sa RepStudiom dići boot loader i sada kada palim boot loader na ekranu mi ništa ne piše (sve je crno), ali na kompu, u PST-u i u RepStudio mi piše connected.
Sad neznam jel imam loader u mobu ili ne. Studio je javio da je cijeli postupak prošao uredu i da ga pregazim sa MP-om. Gore ste spominjali da je fleshanje jedino moguće sa 9.55 i 9.58, a je ga nemam. Tj imam verziju za MSS, a on mi nešljaka.
Upravo ga skidam pa javim rezultate.
Probao sam mob pregaziti sa 9.58(MONSTER) i ništa.
Multiflashflex se nakon par sekundi samo ugasi.....
Ljudi HELP !!!!!
!!! GoGs !!!
Kada si digao loader sa RepStudiom jel ti se ispisivao onaj tekst o verziji loadera. Probao sam sa druge v525 napraviti full backup i staviti ga na ovu pokvarenu, naravno, nisam uspio.
Ljudi pomagajte, lud sam totalno
Ma što si lud?? Pa popravit će se .--
pa ne znam kako ne možeš s repstudiom...probaj radit test point ako ne uspiješ 8ili se ne želiš upuštat u to) slobodno dodji do mene pa ću ti ja sredit ;)
ak te zanima gdje sam možeš se javit na PM
pozdrav!
Neka ti uredno cijeli postupak prođe. Nisi dovršio (SIGURNO) postupak sa repstudiom! kad ti kaže da radiš drugi korak, stisneš *# držiš, pa stisneš ok na mišem (malo akrobacije) ali *# držiš i dalje! Kad ti se resetira (još uvijek držiš) onda ti završava postupak. Moraš držati sve dok ti on kaže da je postupak gotov! Onda 55R ili 58R i voila! Mora raditi 101%!= Citat =:
Izvorno postao zrino
= Citat =:
Izvorno postao kova
To je rečeno više figurativno........ostaviču te zasada kao zadnju moguću soluciju mada sumnjam da gdje griješim
Sve sam radio kako treba, čak sam *# držao 5 minuta (+ klik na OK mišem) poslije one zadnje poruke kada kaže da mogu flešati.= Citat =:
Izvorno postao GoGs
Sada mi ekran stalno blinka u razmacima od 2 sec. Kada pokrenem PST-multiflashflex u prvoj rubrici mi ne ispiše tip mobitela, već je naveden onaj S Flash Neptune LTE i pod status je connected.
Kad startam flešanje pod ESN mi ispiše N/A i nakon 15-ak sekundi se sve ugasi :-/ . Flash koji koristim je 58R.
e onda stavi 55R i radit će...
Nemam ga, nemogu ga nigdje naći......ajd daj neki link.
neznam gdje bi ga mogao naći, nemam link. Imam ga ja ali je 56 konja jako sporo za uploadat...
Al taj nije za PST
Pa jednostavno skini mss program i to ti je to! Flashaj ga i mora radit!
Malo pretraži forum i naći ćeš sve o tom programu!
Imam ga ali mi neradi, onaj HDD servis mi ruši komp.
Vidim da je sada aktualan MSS 3.6 verzija, moja je starija, pa probati ću s njim.
Uspio sam........:beer:
Još jedan rješen problem! :thumbup:
bome lijepo.... hvala, hvala... :):):)= Citat =:
Izvorno postao JA_SAM
Super, hvala ;)
meni je pomogla što se tiće V547, sad sam neustrašiv.... ;D;D:D:D;D:D= Citat =:
Izvorno postao prpic
heh moze sada za malo nize od vas experata hah
cemu sluzi taj Ruski program
Za oživljavanje mrtvih motorola. tj, popravak PDS zone, a i za pravljenje backupa mobitela, dekodiranja i slično...
Ajd nek mi neko pametan objasni kak da napravim backup sa ful verzijom repstudija na E550@V620 i na V525@V600.
E525@v620 ima flexSE5119aXXU50C6 i flash R376_G_OE.65.25R
v525@v600 IMA FLEX SE642AXXT11D4 I FLASH TRIPLETS_G_0B.09.72R