Kod mojeg D750i nema problema sa joystickom, ali kad sam kupio K300i bilo je malih problema u početku, ali su nestali ubrzo. Valjda se "razradio". ;)
Printable View
Kod mojeg D750i nema problema sa joystickom, ali kad sam kupio K300i bilo je malih problema u početku, ali su nestali ubrzo. Valjda se "razradio". ;)
Evo moja stara umjesto W800 odlucila uzeti D750 (ovaj joj preskup)
Kakvi su izbornici, jel ima onih T-mobile gluposti?
Izbornici su odlični,brzi.Ukupno su 3 ikone koje upućuju na t-mobile.To su download,t-zones i t-mobile menu.Zasad sam našao samo jednu manu,a to je da ne mogu u kalendar ubaciti događaj koji se ponavlja npr. svaki dan ili bilo kako...Ima li za to kakvog rješenja?
moze se, znam da sam to vidio. Nesto se zove kao ponavljajuci alarm ili tako nesto. sutra bi mi trebao doci iz servisa pa ti kazem gdje tocno stoje ti alarmi.
Jos jedno pitanje za firmware D750. Jel ima Radio ikonu u glavnom meniju?
Direketnu ikonu nema, ali si možeš postaviti da pritiskom na "glazbenu" tipku pokrećeš radio. Naravno, samo onda kad su ti na mob spojene slušalice.
A za ponmavljajući alarm, jedino što sam našao je ovo: odabereš početni datum > nova obveza > ukucaš početni datum > ukucaš vrijeme > kod vremena trajanja staviš "drugo" > ukucaš zadnji dan alarma > vrijeme zadnjeg dana alarma > upišeš predmet > mjesto > i kad da se javi alarm, odnosno 5 min prije ili na početku.
Mislim da je to - to. Ako ima što drugo, neka se napiše postupak.
Ak tak upišem,onda mi svugdje iznad obaveze piše ->Cijeli dan-> .Jel se može proko kompa to napravit elegantnije?
Pa, probaj onako kako sam ti opisao, pa vidi kako će zvoniti. A i preko kompa možeš napraviti samo isto ono što možeš i preko samog telefona.
e to mi je definitivno jedina glupost na mobu!= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
stave posebnu tipku za muziku na mobu ali moraš imati
spojene slušalice da je možeš koristit!?!?!?!
Pa, moraš imati spojene slušalice ako želiš slušati radio, jer su slušalice ujedno i antena. A ako si postaviš da ti glazbena tipka pokreće mp3 player, onda ti, naravno ne trebaju slušalice.
gle frish-ki šta got ti namjestio on te traži slušalice
zato sam i rekao da mi je to jedina glupost na mobu!
Našao sam rješenje za ponavljajuće alarme.Može se preko kompjutera,sa programom MyPhoneExplorer.Program je prva liga.Može se odlično uređivat kalendar,mogu se presnimavati poruke,pisat poruke...Moja preporuka.Evo i link: http://members.aon.at/fwechsel/download.html= Citat =:
Izvorno postao Mraz
= Citat =:
Izvorno postao damgol
Učinilo mi se da sam mogao pokrenuti mp3 player bez slušalica. Bezveze jest, ali...
Kod frenda sam gledao na W800, i MP3 se može pokrenut bez slušalica, ali radio NE, kao i kod k700. Pretpostavaljam da je ista situacija i kod K/D 750...
To im je propust. To nema nikakve veze sa logikom. Zašto ne bih smio/mogao pokrenuti mp3 bez slušalica?
Cekaj, pa moze se pokrenuti Mp3 player bez slusalica, samo ne prko one glazbene tipke. A ima negdje vani za kupit mali adapter velicime 2x1 cm koji se dole samo stavi (da se ne moraju nosit slusalice) i onda se moze slusati i radio bez slusalica
Govorili smo baš o glazbenoj tipki, a ne pokretanju mp3-ja iz menija telefona. Preko glazbene tipke bez slušalica se ne može.
S ovim mislim radi i bez slusalica. To je samo da mozes staviti obicne slusalice npr. sa walkmana ali i bez njih radi jel prepoznaje kao da si stavio prave slusalice. A i manje je za nositi od pravih
http://home.graffiti.net/super_biddi...apter_pic3.jpg
KOd W800 se da i bez slušalica pokrenuti MP3 preko one glazbene tipke u sredini (na prednjoj strani)... Probah kod frnda. Jedino neznam za onu tipuku sa strane, nisam probao..
pa normalno da w800 može kad je i zbog toga napravljen
da ti bude zamjena z mp3 player:rolleyes:
Ovdje se ne govori o glazbenoj tipki na sredini.Kod D/K750 je nema na sredini.Radi se upravo o toj tipki sa strane,odnosno našoj glazbenoj tipki.= Citat =:
Izvorno postao Ićo
Ispričavam se, krivo sam shvatio... My bad!
Ako se na tu tipku sa strane ne da pokrenuti MP3 bez slušalica, onda stvarano...
ja imam k750i i na tipku sa strane na koju možeš stavit da ti pali ili radio ili mp3 player se MOŽE upalit mp3 player bez slušalica, barem je moglo kad sam zadnji put isprobavao sve. Radio nemože zbog antene u slušalicama što je već bilo rečeno...
d750 moze pokrenuti mp3 bez slusalica pomocu glazbene tipke...
ali radio nemoze a vec znamo razlog
meni se isto dogada da mi steka joystik al mob je kupljen na crno(k750i) tak da nis od electromagica.ne znam tocno kaj je firmware?pretpostavljam da je verzija softwarea...uglavnom,ako je software,jel postoji mogucnost da ga skinem s neta i instaliram na mob ako sto se moze npr.kod motorola?help pliz...
....i ak netko slucajno zna di se moze skinut...