Dal zna netko dal postoji tema za K750i koja ima izmjenjene ikone glavnog menija, kao što ima za Z520i ili W900i?
Printable View
Dal zna netko dal postoji tema za K750i koja ima izmjenjene ikone glavnog menija, kao što ima za Z520i ili W900i?
pitanje...
ima jedna tema zove se Bacardi... e i sada na glavnom screenu di ti pise ime mreze je jedan .gif e kako mogu preko Sony Ericsson Theme Creator 2.20 izvaditi taj gif ? i jel se to uopce moze ? hvala unaprijed :) e da i jos nesto ima li koj lagani gif creator koji vi koristite ... (naravno full verzija) hvala unaprijed ... :D
ta tema ima ekstenziju .thm pretvori to u ekstenziju .rar ako imaš WinRar i to otvori i tamo će ti biti slike
A za ovo drugo ne znam i ne koristim možda bi ti Vuki to znao(a možda i nebi).
ovo ti ne radi gledaj...= Citat =:
Izvorno postao Babaa
http://img162.imageshack.us/img162/4...ardi7tc.th.jpg
*.thm - To prebaci u svoj mobitel u datoteku TEME pa tamo otvaraj temu
ne ne ne Irenice :) nisi me skuzila ima jedan gif u toj temi to su ti slike u pokretu ili mali filmic mozes napraviti :) kuzis ? e i onda bih ja iz te teme bacardi izvadio taj gif i malo bi ga usporio prebrzo mjenja slike nekako... hehe :)
P.S.
jel se ti nest ljutis na mene ???
Jel mi možeš samo poslati temu na ovo matko@hint.hr ne zbog toga da ti ja pokažem kako se to radi nego mi bratić ima se k750i pa bi mu se možda svidjela.Pliz
P.S. oprostite za off topic
Čini mi se da si ti to samo rarao.= Citat =:
Izvorno postao maxrox
Ako jesi nije dobro, probaj ovim putem>>
>>ako se neka tema zove blala.thm, klikneš na nju rename ili F2 izbriši .thm i upiši .rar (moraš imati instalirana winrar) tako da se onda zove blala.rar
pa to sam mu i ja rekao
on je tu temu Bacardi.thm izgleda samo rarao pa je dobio Bacardi.rar :thumbdown
umjesto da je preimenuje :thumbup:
aha ....
btw ne radi ni tako nego moras desni klik--> open with--> win rar.... tak da onak da preimunjes ne radi...
svejedno hvala :)
Babaa : poslo sam ti mail
plz jel zna tko koj picture resizer ... preko irfanview nemogu napisati tocno 176X220 jel bih htio napraviti i solo temu :) pa stoga vas molim pomozite malko :) dajte full program...
Hvala ti !!!!!!!
http://img143.imageshack.us/img143/4826/ug092eca0zj.gif
http://img143.imageshack.us/img143/4826/ug092eca0zj.gif
Ovo sam ti ja napravio eto što ja mogu
= Citat =:
Izvorno postao maxrox
Evo kada se već mene spominje da možda pomognem sa GIFMovieGear + naravno FULL ;) ;D= Citat =:
Izvorno postao Babaa
neće ići, ne nudi opciju open with. baš ju motraš preimenivati= Citat =:
Izvorno postao maxrox
možeš i na Irfan View, samo makneš kvačicu s "Preserve aspect ratio" ;)= Citat =:
Izvorno postao maxrox
naravno ako nije gif onda nema opcije resize
Kak ja znam da to Vuki zna= Citat =:
Izvorno postao Vuki
Tema se može raspakirati bez mijenjanja imena (extenzije), jednostavno se klikne desnim klikom na temu i "open with" --> Winrar --> Raspakiraj gdje hoćeš --> Uživaj ;)
imam pitanje i zamolbu za objašnjenje.imam teme za t630 i trebao bih je rasčlaniti na dijelove a najviše bih htio samu podlogu wallpaper radi izrade teme za novije tipove mobitela.kad ubacim navedenu temu u 2,2 teme kreator kaže da je to tema 2 a da mobitel podržava 4,5 i onda nema slike na početku več samo izbojana površina.
Sad mi ti samo reci kak si to uspio staviti preview teme .Evo vidi kako ta ja radim:1)napravim temu
2)odem na image.shack stranicu
3)izmjenim npr. Babaa.thm u Babaa.jpg
4)i onda kad pokušam uploadati kaže:File integrity check failed, upload terminated.
I tako ja to radim
Molim te mi reci
= Citat =:
Izvorno postao Babaa
HAHAHAHAHAH oprosti što se smijem ali nisam nikada u životu čuo nešto ovako smiješno u svijetu računala :D Otvoriš preview u programu za teme, stisneš prt sc odeš u grafički program (paint, photoshop) stisneš ctrl+v ili paste i eto slike malo je poriktaš size i to je to onda hostaš
Šta je to prt sc= Citat =:
Izvorno postao Compov
tipka na tastaturi s kojom slikaš sadržaj ekrana može pisati na njoj i sysrq= Citat =:
Izvorno postao Babaa
"Print Screen" Tipka iznad onih strelina na tipkovnici. Pise "Prt SC"
kad uhvatis s tim preview teme odi u paint, Edit - paste i eto ti preview
EDIT: Compov je bio brzi :)
Hvala ljudi ali bio sam sam našo ali ništa nebi bez vas= Citat =:
Izvorno postao imatic