dakle, potvrđeno je sljedece:= Citat =:
Izvorno postao 3aTmr
platforma SXG75 je BREW (by Qualcomm), Operating System (OS) je Linux, dok je User Interface (UI) Siemens-ov...
Printable View
dakle, potvrđeno je sljedece:= Citat =:
Izvorno postao 3aTmr
platforma SXG75 je BREW (by Qualcomm), Operating System (OS) je Linux, dok je User Interface (UI) Siemens-ov...
= Citat =:
Izvorno postao drazen
mora da je neka greska, jer kad ides na narudžbu javi da ce mob tek biti dostupan uskoro...
...a hebiga sad, ovo me totalno zbunilo :) ...= Citat =:
Izvorno postao 3aTmr
A bash steta, ja josh mislim da bi siemens mozda mogao u mob ubaciti neku mogucnost dobrog prosirivanja sl. kao symbian. Nada posljednja umire :D
...čitam danas u Mobilu da će na Siemensovom "štandu" na Infu biti SXG75...
vec su ga pokusali reklamirati u Mobil-u, naime u najnovijem broju se vec nalaze 3 slike mobitela................
pa mislim da nije tako, to bi bila velika greška - ovo im je super prilka za prezantaciju novih modela...= Citat =:
Izvorno postao Eminem
info je poceo jucer. ima li netko na forumu iz ZG pa dam sa lica mjesta javi dojmove i najbitnije cijenu i datum pocetka prodaje u HR.............
na club-siemens webshop-u ocekivaju cijenu od 560-600 eura kao pocetnu...
Bok ! Jucer sam slao mail Siemens Customer Care centru. Pitao sam ih kad dolazi mob na Hrvatsko trziste i kolika ce mu biti cijena . Ovo su mi odgovorili
"Zahvaljujemo na Vasem mailu i obracanju Siemens Customer Care centru.
Narudzba novih aparata ce poceti nakon potpisivanja ugovora izmedju
Siemens Mobile Devices i nove firme BenQ koje ocekujemo do kraja ovog
mjeseca. Tada
ocekujemo prispjece aparata nove serije. Informacije o konkretnim
cijenama za sada nemamo"
Nadam se da će doć još ove godine
dobro nam dosao ;)
dali su ti klasican odgovor kao i svima nama koji smo ih isto pitali, no mislim da bi sxg75 zaista uskoro trebao doci na trziste, a da ni kod ne ne bi trebao kasniti puno pocetak prodaje u odnosu na druge zemlje...
a sta je na INFOu???????????????
prema cjeniku koji sam dobil na infu
cjena SXG75 je 3,295,00 kn
to bi mogla biti stvarna cijena, jer se i vani ocekuje cijena oko 500 eura...
Ja sutra idem na INFO samo zbog Siemensa ostalo me ne zanima, nadam se da cijena SXG75 ne bude visa on 3500 kn
Skupo zivota mi, pogotovo kad nemam vlastitih prihoda, a starci imaju moto: "Što starije to BOLJE", pa kad ja promjenim mob ono cude se, aaaaa
Ali opet gledajuci s druge strane (objektivan pogled) cijena je opravdana jer ima mob svasta u sebi, jedva cekam kad ce izaci pa malo da vidimo kakav je
ja sam jos uvjek na ME45
mislio sam uzet ME75 ili M75 al sam odusto
pricekacu radije jos neko vrjeme da vidim kakve ce bit reakcije na e modele
http://www.amazon.de/exec/obidos/ASI...080614-0525608
crni sxg 75 EUR 399,00 besplatna dostava.............
ja sam bio na Infu ovu subotu i totalno se razocarao sa cijelim Infom opcenito, a kako nije bilo sxg75 izlozenog - mom razocarenju nije bilo kraja... :(
...a rekli su da će bit... sad mi uopće nije krivo što nisam išao...= Citat =:
Izvorno postao 3aTmr
kak nije bilo ???= Citat =:
Izvorno postao 3aTmr
kod siemensa
mozda nisi videl je su bili okolo izlozeni
bili su, ja sam bio u cetvrtak, stajali su kod siemensa....
ma bilo je mobitela, ali nije bilo sxg75, recimo od najjacih serija je bio samo S75... nije bilo ni SG75 :(
pitao sam tamo neke ljude koji su tamo radili (na siemens-ovom standu) i rekli da nema tog modela izlozenog...
bruka i sramota...............