e jel može netko dat postavke i male upute za podešavanje umts-a i gledanje rtl-a (n6630)
Printable View
e jel može netko dat postavke i male upute za podešavanje umts-a i gledanje rtl-a (n6630)
Booože svasta..sjećam se vremena kad su proizvođaci isticali SMS kao fičr :rolleyes:
Za ozbač.
Nego,jel mogu ja to gledat i skidat kod mame na T630?ja se bas ne kuzm u te gprse i to.
....nemože= Citat =:
Izvorno postao Gruntovčan
Trebas imat postavke za VIP GPRS i naravno aktiviran GPRS na broju kojeg koristis. U postavkama Real Playera odaberes pod spajanjem tu pristupnu točku (VIP.gprs Start ili koju već koristiš)= Citat =:
Izvorno postao kova
i onda se ja cudim kaj nece. na t-mobilu ne moras aktivirat gprs da bi ga mogao koristiti= Citat =:
Izvorno postao KaKaV NeReD
što,može li se gledati na 6630?znam da neko vrijeme nije moglo.
Može
btw. Probajte spremiti link kada gledate TV. Onda možete gledati i u drugo vrijeme TV jer on radi 24/7, samo što je možda nekada slabije kvalitete.
ja imam 6630 i imam sve crtice za gprs a kad idem tv uživo mi piše da umts nije pokriven pa nemogu,molim vas da mi neko da link za tu tv da idem izravno?:-/
nemaš uključen 3g
a kako se on uključi?
gdje se nalaziš. jer imaš uopće 3G signala ?
neznam koji fw imaš,ako je neki noviji možeš to obavit u settings-connection,u suprotnom prebaciš na umts preko programa no to je ovdje off:thumbup:
a ovo je dobro pitanje od kojeg smo trebali pocet= Citat =:
Izvorno postao KaKaV NeReD
u crikvenici,a di se vidi 3g signal i di u connection se napravi?
Mislim da ništa od 3G za tebe.
a neće mi ni tv preko gprs a imam oko 6 crtica,idem tamo i odna miuđe u real player i piše cionnecting i onda connection failed!
Ma to mi se sve čini da je napravljeno za ove iz Metropole,Rijeke,Osijeka i Splita.Ostatak Hrvatske-doviđenja i čekajte!
A,sve je to dio folklora za narodne mase.
A Slavonski Brod, a Zadar A Pula, A Varaždin, a Čakovec a Poreć, Karlovac
Pa, kako bi ti gledao TV preko GPRS-a? Treba ti UMTS signal, a njega trebaš posebno uključiti. A i sumnjam da je područje Crikvenice pokriveno 3G signalom. Neka me Nered ispravi ako griješim.= Citat =:
Izvorno postao silvano
Nered,ti bio u Brodu i Poreču? U Zadru?Još je to mizerno.Evo,Dubrovnik nisi spomenuo,a on je turistička "Meka" Hrvatske,koji bi morao imati 3G.
Ma,na kraju boli me briga,ali glupo se osjećam znajući da netko u Zadru ima 3G signala "na izvoz",dok će ga Knin dobiti kad se počne komercijalno naplačivati,a onda,vjerujte mi,nikom više neće biti pretjerano stalo gledati RTL na mobu.
Meni u ČK radi kao da je UMTS, a kod kuće isto nije loše.
Code:rtsp://umts.vip.hr/rtpencoder/tv.sdp
Pa, ako će naplaćivati masno, neće vjerojatno uopće proširivati UMTS mrežu jer ju skoro nitko koristiti neće, pa im se neće ni isplatiti.
pa stavi sebe u situaciju VIPa . Dali bi prije išao pokrivati Knin ili Zadar ?????
****** Krapina nema isto 3G signala a razvijenija je od Knina.
Prva četiri grada koja su bila pokrivena su Zg, Os,Ri i St. nakon toga se pokrio Dubrovnik i Karlovac i tako dalje.
To što je Dubrovnik turistička meka ne znači nikome ništa jer se treba prvo napraviti UMTS Interworking između stranih operatera da bi roameri koristili UMTS.
Još uvijek UMTS je friški na našim prostorima i za UMTS je rečeno da se neće njime pokrivati kao GSM signalom već samo središta.
E baš ti hvala za ovo, sad i meni radi na N70, a Vodafone live ne radi, baš glupo= Citat =:
Izvorno postao Dark
Drug Mile-Ja sam lani prije god.dana kupio 6630,isto puna DVA MJESECA nisam mogao na VodafoneLive.To ti je tako kad hoćeš biti "ispred vremena". :)
Ma da ti budem iskren, hebe mi se za vodafone live, a ovaj TV streaming sam htio ikoristiti dok je besplatan. Kad se bude plaćao neću se više spajat. Ne znam jedino ako bude ultra jeftino, ali sumnjam :-/= Citat =:
Izvorno postao Mobyy
A što se tiče 6630, Ja sam je lani kupio početkom 12. mjeseca (čim je došla) i bez problema sam se spojio na VL. Tako da me ovo sa N70 iznenadilo. I još sam slao mail teh. podršci u vipu, srao im kako sam njihov vjerni korisnik ;D i slično, i dobio odgovor da se strpim jer "ekipa stručnjaka radi na tome da i korisnici N70 moug uživati u VL". Kojeg li blagoslova;D