Ja kupujem BUG,to je najbolji časopis koji sam vidjela
Printable View
Ja kupujem BUG,to je najbolji časopis koji sam vidjela
oženio sam BUG :D
Enter i BUG
Nekad kupim BUG ili PC play
obzirom da jednom mjesečno nije puno 30-ak kuna (kuna na stranu dnevno), svaki mjesec obavezno kupujem BUG..
nemam ja para za takve sportove :)
kupim pizzu i žuju:)
ni ja nemam para za to , prije sam kupovao ali sad više i ne ak me sta zanima pogledam po netu= Citat =:
Izvorno postao Compov
Povlačim svoje glasove za Bug i PCchip ;D= Citat =:
Izvorno postao Compov
Kako sam krenuo na fax, nema se vremena za dodatnu literaturu...
34kn dođe to... pa radije odem po čips ili kolu... ili odem u pekaru :D
PCChip definitivno. Nekak mi je najbolji što se tiče svega. Nije mi ni Bug loš. Njega pogledam u knjižnici u školi, posudim nekad na dan pa vratim... :)
Sjeća li se tko PCmagazina i BYTE-a? Aaaaahhhh stara dobra vremena :)
Enterov sam pretplatnik od prvog broja, pa to citam...
A PC CHIP ponekad kupim.... kad se sjetim :) Al polako cu prec sa entera na pc chip jer je Enter nekako za pocetnike :D
Prije sam kupovao Vidi, imao je, mislim da jos uvijek ima najbolje najdetaljnije testove hardwarea, ali mi se zamjerio zbog slabashnog software bundela kaj su imali na CDjima odnosno DVDjima.
Iz tog razloga sad kupujem Bug, koji nema tolko slabe testove u odnosu na Vidi, a opet ima jak DVD bundle.
Nedostaje opcije 'ostalo'...
Citam Bug, PcChip, Moby i nekad T3...
Na Bug sam preplacen, a ostale kod nekog frenda procitam :)
Koji je sad problem sa tim datumima :)
Nego, ne kupujem ni jedan...Dobijem svaki drugi Vidi da malo prelistam, a pc chip dobijem u redakciji. Ah da i Moby :) Bug ne volim, Hacker nisam čitao nikad (i nije mi žao što je ugašen), PC play me isto tako ne zanima, a Mrežu i Enter sam možda jednom pročitao ;D
Kupujem neredovito (povremeno) Bug i PC Chip. Pretplaćen sam na HI-FI Choice (eng).
Poceo sam sa Enterom zavrsio sam na PC chipu kojeg kupujem redovito!
Ne kupujem niti sam ikad kupio ista slicno... 2007 je, što ti treba je just a few clicks away...